Open voor orders
Zilver kopen in de SALE

Zilver kopen - SALE

De SALE is alleen open als er voorraad is. Accounthouders ontvangen een mail als er meer dan 15 kg zilver in de SALE beschikbaar is.

Koop zilverbaren tegen de scherpste prijs in Europa!

Premie bij aankoop €10 per kg

Opslagkosten zijn 0,8% per jaar, inclusief BTW

Bij verkoop ontvangt u 96% van de zilverprijs

 

De SALE is alleen open wanneer er voorraad beschikbaar is. De premie in de SALE is lager omdat we deze baren van een klant hebben teruggekocht. Deze baren hoeven dus niet meer geproduceerd en getransporteerd te worden. Daarom koopt u tegen de scherpste tarieven in de markt.

Kilo
Euro
U dient een account te hebben om een order kunnen plaatsen. Klik hier voor het openen van een account.

Zilver kopen in de SALE bij Doijer & Kalff

Doijer & Kalff koopt en verkoopt zilverbaren voor klanten uit Europa. Wanneer de vraag groter is dan het aanbod, kopen wij posities bij. Als het aanbod groter is dan de vraag, hebben we een voorraad zilver over.

Deze voorraad wordt aan onze accounthouders aangeboden net boven de spotprijs in de SALE. Scherp zilver kopen is dan mogelijk.

Daarnaast kopen wij regelmatig zilverbaren met een korting bij onze leveranciers. Ook deze vorm van aanbod komt te koop in de SALE.

Als er geen voorraad beschikbaar is in de SALE dan kunt u altijd zilver kopen tegen het reguliere tarief.

Account aanmaken
zilveren munten kopen

Waarom goedkoop zilver kopen bij Doijer & Kalff?

Onze ervaring is opgebouwd vanaf 1825. Wij hebben een account ontwikkeld met deze kennis en durven te stellen dat Doijer & Kalff het beste account in de markt heeft.

Zilver kopen voor €10 boven spotprijs

De premie op een zilverbaar van 1 kg ligt normaal rond de €40. Deze premie bestaat uit de productiekosten en de transportkosten.

Als wij zilverbaren terugkopen van een klant dan liggen deze al in de kluis. Hierdoor zijn er geen productie- en transportkosten.

Deze zilverbaren bieden wij aan in de SALE tegen de beste prijzen van Europa!

Zilverbaren in de SALE

Zilver is al belegging zeer potentieel. Wanneer u zilver koopt in de SALE bij Doijer & Kalff dan koopt u zilver tegen de beste prijs in de markt.

Hierdoor is beleggen in zilver sneller rendabel. We hebben helaas niet continue voorraad in de SALE.

Om die reden kopen veel klanten zilverbaren tegen de reguliere prijs en kopen ze extra  bij wanneer er voorraad in de SALE is.

 

Wekelijks voorraad beschikbaar in de SALE

We hebben inmiddels meer dan 6000 klanten. Hierdoor hebben we bijna wekelijks een flinke hoeveelheid zilverbaren beschikbaar in de SALE.

Accounthouders ontvangen automatisch een mail wanneer er zilver in de SALE beschikbaar is.

Profiteer ook en koop zilver met een account van Doijer & Kalff.

Zilver in de SALE kopen en eerder rendement

Investeren in zilver heeft de laatste jaren een uitstekend rendement opgeleverd. Sinds 2002 is een belegging in zilver met 10% gemiddeld per jaar gestegen. Daarmee is zilver een van de best presterende assets.

Wanneer u zilver koopt in de SALE staat u sneller op winst wat ten gunste komt van het rendement.

Account aanmaken
goedkoop zilver kopen
Zilverbaren in de SALE

Zilverbaren zonder BTW kopen is de scherpste methode om goedkoop zilver te kopen.

En wanneer er voorraad in de SALE is dan koopt u voor slechts een fractie boven de spotprijs zilver.

We hebben maandelijks een SALE in zilver. U kunt dan zilver kopen vanaf 1 kg.

Kies voor een betrouwbare manier van beleggen door te investeren in edelmetaal dat zijn waarde nooit verliest!

Hoe het werkt
Reviews
Wat vinden onze klanten
Rajesh 41 jaar
stars 8/10
“Ideaal platform om goud en zilver mee te beleggen.”

Goud kopen gaat heel gemakkelijk. Door een artikel in Effect van de VEB werd ik geattendeerd op het kopen van goud bij Doijer & Kalff. Het is voor het eerst dat ik beleg in goud, maar dat gaat boven verwachting heel erg gemakkelijk.

Maarten 59 jaar
stars 10/10
“Erg makkelijk om met mijn holding te investeren.”

Ik ben erg blij met mijn account bij Doijer & Kalff. Met name de prijzen, de beveiligde opslag en terugkoopgarantie zijn voor mij de belangrijkste punten. Veel dank voor de service!

Don 64 jaar
stars 8/10
“Geweldige service, fijne mensen en een heel goed aanbod.”

Eerste aankoop in zilver gedaan in de SALE.. Simpeler dan dit kan t niet worden. Website is super duidelijk. echt een ABC-tje

Zilver kopen met een account van Doijer & Kalff

Met ons account kunt u zeer scherp zilver kopen. Naast onze reguliere prijs waarvoor u altijd zilver kunt kopen hebben wij geregeld een voorraad beschikbaar in de SALE. Wanneer u beide kanalen voor de aankoop van zilver gebruikt dan heeft u een hele scherpe inkoopprijs gemiddeld betaald.

Scherpste prijs in Europa

Zilver kopen in de SALE is al mogelijk vanaf een premie van €10,- per kilogram.

Deze premie bestaat uit de kosten voor de productie van de zilverbaar en het transport. Een betere prijs is er niet in de markt.

Zilverbaren kopen in de SALE is ruim 20% goedkoper dan het kopen van zilveren munten.

Kies voor veiligheid

U koopt zilver en wij regelen hierna alles voor. Het zilver wordt in het douanedepot opgeslagen waardoor u het BTW-vrij kan kopen en verkopen.

Alle zilverbaren zijn volledig verzekerd en worden onder uw naam opgeslagen.

U heeft gegarandeerde terugkoopgarantie op basis van een vaste prijs. Bij verkoop ontvangt u namelijk 96% van de zilverprijs.

Zilver SALE

Doijer & Kalff heeft meer dan 6000 klanten. Wekelijks verkopen en kopen klanten zilver.

Hierdoor is er bijna wekelijks een voorraad zilverbaren over. Deze zilverbaren zijn al geproduceerd en liggen al in de kluis.

Om die reden kunnen wij ze met deze fikse korting aanbieden. Open een account en u ontvangt automatisch een mail als er meer dan 15 kg zilver in de SALE beschikbaar is.

Ontdek onze sale!

Open een account en ontvang onze acties per mail!

De voorraad in de SALE is gemiddeld binnen een uur uitverkocht. De prijsstelling is dermate gunstig dat het animo groot is.

Maak nu een account aan en check onze aanbiedingen.

Koop zilver in de SALE

Wanneer er meer klanten verkopen dan kopen dan hebben we voorraad over. Het zilver wordt aan onze accounthouders aangeboden net boven spotprijs in de SALE!

Accounthouders ontvangen automatisch een e-mail wanneer er meer dan 15 kg zilver in de SALE is toegevoegd.

Onze terugkoopgarantie

Wij bieden volledige terugkoopgarantie op alle zilverbaren die bij ons zijn gekocht en liggen opgeslagen. Hierdoor weet u welke prijs u ontvangt bij verkoop. Daarnaast kunt u verkopen wanneer u wilt. U hoeft geen afspraak te maken wanneer u wilt verkopen. Via u online account kunt u de verkoop zeer makkelijk, veilig en snel afhandelen.

Goedkoop zilver kopen: een voorbeeld

Stel u koopt elke maand 1 kg zilver in de SALE. Dan heeft u na en jaar 12 kg zilver in bezit.

De premie per aankoop is net boven de spotprijs (lees zilverprijs). Zilver is de laatste 20 jaar 9% gemiddeld per jaar gestegen.

Momenteel is 12 kg ongeveer €9000 waard. Op basis van het rendement uit het verleden (geen garantie voor de toekomst) stijgt de waarde van uw zilverbaren met €810 per jaar.

Wanneer er meer accounthouders zilverbaren verkopen dan kopen, dan hebben we voorraad over. Deze voorraad bieden we aan met een fikse korting in de SALE.

Wanneer er meer dan 15 kg zilver beschikbaar is dan ontvangen de accounthouders automatisch een mail.

Wanneer er minder beschikbaar is dan wordt deze wel in de SALE aangeboden maar wordt er geen mail gestuurd.

Gemiddeld hebben we 2 keer per maand een SALE in zilver. Verder bieden we daarnaast ook 2 keer maand een korting aan op een zilverbaar. Accounthouders ontvangen een mail wanneer deze actie er is.

Zilverbaren kopen in de SALE is mogelijk tegen een premie van slechts €10 per kg. In de SALE kunt u zilverbaren kopen vanaf 1 kg.

Wanneer u een account hebt dan ontvangt u een mail als er meer dan 15 kg aan zilverbaren beschikbaar is. U kunt dan zeer snel en gemakkelijk zilver kopen tegen de scherpste prijs van Europa. Maar op=op.

Het komt voor dat we minder dan 15 kg zilver beschikbaar hebben. U ontvangt dan geen mail maar de voorraad staat wel in de SALE. Check dus geregeld de SALE!

De opslagkosten zijn hetzelfde als u regulier zilver zou kopen.

De opslagkosten zijn o,20% per kwartaal (0,8% per jaar). De minimale opslagfee is slechts €14,95 per kwartaal. Pas als u meer dan €7500 aan zilver bij ons hebt opgeslagen, wordt de opslagfee dus hoger.

Wanneer u voor €15.000 zilver hebt gekocht dan zijn de opslagkosten €30 per kwartaal (€120 per jaar).

In de SALE kunt u zilver kopen in eenheden van 1 kg. Dat is tevens de minimale afname.

Bij ons kunt u betalen met iDeal, Bancontact en bankoverschrijving.

De verkoop van uw zilver blijft hetzelfde wanneer u in de SALE een zilverbaar hebt gekocht.

Doijer & Kalff biedt u terugkoopgarantie over al uw posities. Dat betekent dat u op elk gewenst moment uw zilverbaren aan ons terug kunt verkopen voor 4% onder spotprijs.

Veelgestelde vragen

Hier staan de antwoorden op de meest gestelde vragen. Mocht u na het lezen nog vragen hebben dan vernemen wij dat graag!

Open account Mijn D&K Klantenservice