beleggen in zilver

Zilver kopen - SALE

De SALE is alleen open als er voorraad is. Accounthouders ontvangen een mail als er meer dan 15 kg zilver in de SALE beschikbaar is.

Koop zilver tegen de scherpste prijs in Europa!

De premie bedraagt €5 per kg

Kilo
Euro
U dient een account te hebben om een order kunnen plaatsen. Klik hier voor het openen van een account.

Zilver kopen in de SALE bij Doijer & Kalff

Doijer & Kalff koopt en verkoopt zilverbaren voor klanten uit Europa. Wanneer de vraag groter is dan het aanbod, kopen wij posities bij. Als het aanbod groter is dan de vraag, hebben we een voorraad zilver over.

Deze voorraad wordt aan onze accounthouders aangeboden net boven de spotprijs in de SALE. Daarnaast kopen wij regelmatig zilverbaren met een korting bij onze leveranciers. Ook deze vorm van aanbod komt te koop in de SALE.

Als er geen voorraad beschikbaar is in de SALE dan kunt u altijd zilver kopen tegen het reguliere tarief.

Gratis account aanmaken

Waarom zilver kopen bij Doijer & Kalff?

Onze ervaring is opgebouwd vanaf 1825. Wij hebben een account ontwikkeld met deze kennis en durven te stellen dat Doijer & Kalff het beste account in de markt heeft.

Perfect alternatief voor sparen

Momenteel is de spaarrente vrijwel nihil. Het veel gehoorde nadeel van investeren in zilver, namelijk dat het geen rente oplevert, is nu dus verdwenen. De koers van zilver is sinds 2004 ruim 10% gemiddeld per jaar gestegen.

Zilver is een noodzakelijke grondstof voor de productie van elektrische auto’s, zonnepanelen, laptops en telefoons. Bijna 70% van de vraag naar zilver komt vanuit de industrie. Er is relatief een kleine hoeveelheid over voor beleggers.

Koopkrachtbehoud bij inflatie

Per jaar verliest u  ongeveer 3% koopkracht als gevolg van inflatie. Papieren geld wordt steeds minder waard. Zilver behoudt zijn koopkracht. De koopkracht van de gulden, de euro en de dollar is de laatste 100 jaar met 98% afgenomen.

De winning van zilver kende in 2015 zijn hoogste punt. Het aantal nieuwe ontdekkingen van reserves in de grond is tanende terwijl de vraag naar zilver toeneemt.

 

Sterk staan ten tijde van crisis

De financiële crisis van 2008 zorgde ervoor dat alles in waarde daalde: aandelen, obligaties, huizen… Maar zilver steeg en zelfs harder dan goud. Vroeg of laat zal de crisis weer toeslaan.

Er worden steeds meer zonnepanelen toegepast. Naar schatting verbruikt de productie van zonnepanelen nu ongeveer 10% van de totale jaarlijkse productie. Dit zal de komende jaren stijgen naar meer dan 20%.

Rendement van een belegging in fysiek zilver

Investeren in zilver heeft de laatste jaren een uitstekend rendement opgeleverd. Sinds 2002 is een belegging in zilver met 10% gemiddeld per jaar gestegen. Daarmee is zilver een van de best presterende assets.

Hiernaast vindt u het rendement van beleggen in fysiek zilver sinds 2012 in euro’s. Het rendement is tot 19 november 2021 uitgekomen om +0,7%.

Over ons

Zilver kopen - Sale

Zilver kopen in de vorm van BTW-vrije zilverbaren is de scherpste methode om te investeren in zilver.

En wanneer er voorraad in de SALE is dan koopt u voor slechts een fractie boven de spotprijs zilver.

We hebben maandelijks een SALE in zilver. U kunt dan zilver kopen vanaf 1 kg.

Kies voor een betrouwbare manier van beleggen door te investeren in edelmetaal dat zijn waarde nooit verliest!

Hoe het werkt
Reviews

Wat vinden onze klanten

Rajesh 41 jaar
stars 8/10

“Ideaal platform om goud en zilver mee te beleggen.”

Goud kopen gaat heel gemakkelijk. Door een artikel in Effect van de VEB werd ik geattendeerd op het kopen van goud bij Doijer & Kalff. Het is voor het eerst dat ik beleg in goud, maar dat gaat boven verwachting heel erg gemakkelijk.

Maarten 59 jaar
stars 10/10

“Erg makkelijk om met mijn holding te investeren.”

Ik ben erg blij met mijn account bij Doijer & Kalff. Met name de prijzen, de beveiligde opslag en terugkoopgarantie zijn voor mij de belangrijkste punten. Veel dank voor de service!

Don 64 jaar
stars 8/10

“Geweldige service, fijne mensen en een heel goed aanbod.”

Eerste aankoop in zilver gedaan in de SALE.. Simpeler dan dit kan t niet worden. Website is super duidelijk. echt een ABC-tje

Zilver kopen met een account van Doijer & Kalff

Wij bieden u de mogelijkheid om op veilige wijze en tegen een zeer scherpe prijs fysiek zilver te kopen. Met het account combineren we het traditionele van fysiek zilver veilig in de kluis met het gemak van het online account.

Goedkoop zilver kopen

U kunt u bij ons terecht voor de meest scherp geprijsde vorm van beleggingszilver. Met het account koopt en verkoopt u zilverbaren al vanaf 1 kg of in veelvouden van hiervan. Onze premie is €39 per kg.

Deze premie rekenen voor de productie van de zilverbaar en het transport ervan. Wij bieden hiermee de scherpste prijzen in de markt!

Snel en veilig

Het aanmaken van het account is zo gebeurt. Kies altijd voor beveiligde en verzekerde opslag in combinatie met terugkoopgarantie. Het zilver wordt in het douanedepot opgeslagen waardoor u het BTW-vrij kan kopen en verkopen.

Met onze terugkoopgarantie weet u welke prijs u bij verkoop ontvangt en u kunt verkopen wanneer u wilt. Wanneer u het zelf opslaat is dit niet het geval.

Zilver SALE

Wanneer er meer klanten verkopen dan kopen dan hebben we voorraad over. Het zilver wordt aan onze accounthouders aangeboden net boven spotprijs in de SALE. De beste prijs in Europa!

Accounthouders ontvangen automatisch een e-mail wanneer er meer dan 15 kg zilver in de SALE is toegevoegd.

Kortom: als accounthouder krijgt u toegang tot de beste prijs in de markt!

Ontdek onze sale!

Onze accounthouders ontvangen gemiddeld een aantal keer maand een melding dat er een SALE is. 

Koopt u zilver in de sale, dan betekent dit dat u zilver net boven spotprijs koopt! Dat is de scherpste prijs in Europa.

Maak nu een account aan om op de hoogte te blijven van onze sale.

Te allen tijde beschikking over uw geld dankzij de terugkoopgarantie

Investeren in zilver is een slimme manier om altijd ‘spaargeld’ achter de hand te hebben. Als u uw geld tot uw beschikking wilt hebben, kunt u uw gekochte zilver in enkele klikken weer terugverkopen aan Doijer & Kalff dankzij de terugkoopgarantie tegen de beste terugkoopprijs in de markt.

Ook kunt u beslissen om een deel te verkopen. Stel u hebt 10 kg zilver gekocht dan kunt u beslissen om bijvoorbeeld 3 kg te verkopen. Wij regelen deze mutatie voor u in de kluis.

Investeren in zilver: een voorbeeld

Wij laten u graag zien hoe een klant investeren in zilver aanpakt.

Jaren geleden begon deze klant met het kopen van zilver. Elke maand koopt hij bij en wanneer er een SALE is nog wat meer. Inmiddels staat de klant op een flinke winst en zet hij dit stramien voort.

Zilver lijkt op langere termijn nog veel schaarser te worden.

Wanneer er meer accounthouders zilverbaren verkopen dan kopen, dan hebben we voorraad over. Deze voorraad bieden we aan met een fikse korting in de SALE.

Wanneer er meer dan 15 kg zilver beschikbaar is dan ontvangen de accounthouders automatisch een mail.

Wanneer er minder beschikbaar is dan wordt deze wel in de SALE aangeboden maar wordt er geen mail gestuurd.

Gemiddeld hebben we 2 keer per maand een SALE in zilver. Verder bieden we daarnaast ook 2 keer maand een korting aan op een zilverbaar. Accounthouders ontvangen een mail wanneer deze actie er is.

Onze reguliere verkoopprijs kent een premie van €39 per kg. Deze premie hanteren we voor de productiekosten van de zilverbaar, het transport en een stukje marge.

Zilverbaren kopen in de SALE is mogelijk tegen een premie van slechts €5 per kg. In de SALE kunt u zilverbaren kopen vanaf 1 kg.

Wanneer u een account hebt dan ontvangt u een mail als er meer dan 15 kg aan zilverbaren beschikbaar is. U kunt dan zeer snel en gemakkelijk zilver kopen tegen de scherpste prijs van Europa. Maar op=op.

Uw zilver wordt onder uw naam opgeslagen. Alle posities zijn 100% aanwijsbaar. Wij maken gebruik van zeer veilige, moderne kluizen.

De opslagkosten zijn hetzelfde als u regulier zilver zou kopen.

De opslagkosten zijn o,20% per kwartaal (0,8% per jaar). De minimale opslagfee is slechts €14,95 per kwartaal. Pas als u meer dan €7500 aan zilver bij ons hebt opgeslagen, wordt de opslagfee dus hoger.

Wanneer u voor €15.000 zilver hebt gekocht dan zijn de opslagkosten €30 per kwartaal (€120 per jaar).

Nee, indien u geen posities (meer) in bezit heeft, zijn er geen kosten verbonden aan het hebben van een account bij Doijer & Kalff.

In de SALE kunt u zilver kopen in eenheden van 1 kg. Dat is tevens de minimale afname.

Doijer & Kalff richt zich met name op beleggers die edelmetaal zoals zilver willen kopen als investering. Wij richten ons expliciet niet op verzamelaars die zilveren munten aan willen schaffen vanwege esthetische redenen of verzamelwaarde. Zilveren munten zijn vaak onderhevig aan een (zeer) hoge premie, waardoor zilverbaren een beter beleggingsobject zijn.

Bij ons kunt u betalen met iDeal, Bancontact en bankoverschrijving.

De verkoop van uw zilver blijft hetzelfde wanneer u in de SALE een zilverbaar hebt gekocht.

Doijer & Kalff biedt u terugkoopgarantie over al uw posities. Dat betekent dat u op elk gewenst moment uw zilverbaren aan ons terug kunt verkopen voor 4% onder spotprijs.

Veelgestelde vragen

Hier staan de antwoorden op de meest gestelde vragen. Mocht u na het lezen nog vragen hebben dan vernemen wij dat graag!