Doijer&Kalff heeft een nieuw platform ontwikkeld als alternatief voor de webshop. Kijk direct op www.thebullionhouse.nl

Beleggen in goud

Beleggen in goud

  • Goud ()
  • Zilver ()
  • Palladium ()
  • Platinum ()

Er zijn diverse redenen om te beleggen in goud en dit kan op verschillende manieren gedaan worden. U wilt uw vermogen laten groeien en het beheer van uw beleggingen in eigen handen hebben. Dat is mogelijk met beleggen in goud bij Doijer & Kalff.

 

Fysiek goud

Wanneer u belegt in goud bij Doijer & Kalff koopt u altijd fysiek goud. Het goud dat u aankoopt kunt u in eigen beheer houden of via ons opslaan in een kluis. We bieden fysiek goud aan in verschillende soorten en maten. Zo hebben we een ruim assortiment aan gouden munten. Deze kunnen behalve een beleggingswaarde ook een verzamelwaarde krijgen als het een zeldzame munt betreft die in lage oplage is geslagen. Ook bieden we goudbaren aan in verschillende gewichten. Wanneer u een kleiner bedrag wilt investeren zijn munten of kleine goudbaren een goed alternatief. Wanneer u een groter bedrag wilt beleggen, kunt u kijken naar de zwaardere goudbaren of de munten in boxes.

 

Bescherming tegen inflatie

Wanneer u geld op een spaarrekening zet, wordt dit langzamerhand minder waard. Dit komt door de inflatie. Ook bij veel soorten beleggingen kan de waarde van uw belegging direct samenhangen met de waarde van een bepaalde valuta. Het investeren in goud is een goede manier gebleken om te investeren zonder de risico’s van inflatie. Doordat goud schaars is en de vraag ernaar groot zal het zijn waarde behouden.

 

Risicospreiding

Wanneer u belegt, is het altijd verstandig om te beleggen in verschillende sectoren. Op deze manier kunt u uw risico spreiden. Wanneer u belegt in goud bij Doijer & Kalff heeft u ook echt fysiek goud in handen. Goud is van hoge waarde, omdat het een schaars edelmetaal is waar veel vraag naar is. Het wordt niet alleen gebruikt voor sieraden, maar ook in de industrie. De beleggingswaarde van goud is niet afhankelijk van een tegenprestatie van een andere partij. Hierdoor blijft de koers van goud redelijk stabiel en is de goudprijs de afgelopen drie decennia ruim gestegen.

 

Goudkoers

Op onze website kunt u de goudkoers blijven volgen. U ziet hier zowel de actuele koers als de historische koers. Zo kunt u zelf bepalen wat een goed moment is om te beleggen in goud.