Beleggen in goud bij Doijer & Kalff

Beleggen in goud

Bent u geïnteresseerd in het beleggen in goud? Wij leggen u graag uit op welke aspecten u zou moeten letten bij het beleggen in goud. Goud heeft de laatste jaren een hoog rendement opgeleverd. Nu de inflatie verder oploopt en de economische ontwikkelingen minder gunstig worden kiezen steeds meer beleggers voor goud.

beleggen in goud

Waarom beleggen in goud?

Beleggen in goud heeft de laatste jaren een veel beter rendement opgeleverd dan de gemiddelde belegger verwacht. Sterker nog, een rendement van ruim 9% gemiddeld per jaar maakt goud tot een van de best presterende beleggingen in de laatste 19 jaar.

Is beleggen in goud verstandig?

Onze klanten zijn particulieren en ondernemers die goud kopen om hun koopkracht te beschermen. De reële rente (rente min inflatie) is al meer dan 5 jaar negatief waardoor geld steeds minder waard wordt. Sinds de afschaffing van de goudstandaard in 1971 is goud met 8% gemiddeld per jaar gestegen.

Voor uw pensioenplanning

Met een account bij Doijer & Kalff kunt u zeer gemakkelijk periodiek goud kopen. Hierdoor bouwt u extra vermogen op. Ideaal als pensioenvoorziening of een aanvulling op uw pensioen.

Het opbouwen van uw vermogen

Het opbouwen van vermogen kan uitstekend door goud te kopen. Goud is een van de best presterende assets geweest van de laatste jaren.

Edelmetaal als diversificatie

Steeds meer mensen kiezen voor goud. Ter diversificatie van de aandelenportefeuille, als alternatief voor sparen en als antwoord op een mogelijke financiële crisis.

Start nu met beleggen in goud bij Doijer & Kalff

Om te kunnen investeren in goud en zilver hebt u een account bij Doijer & Kalff nodig.

Dit is zeer gemakkelijk en snel!

U ontvangt elk jaar een jaaropgave waarmee uw accountant direct aan de slag kan.

Nog geen account? Maak nu een gratis account aan en start met beleggen in edelmetalen.

Account aanmaken
beleggen in goud via de app

De voordelen van beleggen in goud bij Doijer & Kalff

Wij bieden u de combinatie van het bezit van fysiek goud met het gemak van het online account.

Beleggen in fysiek goud

Met het online account koopt u tegen de scherpste premie fysiek goud. U hoeft niet met goud over straat en u kunt met een veilig gevoel op vakantie. Uw goud ligt opgeslagen in een van de best beveiligde kluizen ter wereld.

Zo eenvoudig is beleggen in goud

Wanneer u een account hebt dan koopt u goud in eenheden van 10 gram. Een order is binnen enkele minuten volledig uitgevoerd. Wij kopen het goud direct in.

 

Terugkoopgarantie voor uw goud

Mocht u willen verkopen dan voert u een verkooporder uit. U ontvangt 99% van de goudprijs op dat moment. Dit is de beste prijs in de markt. Wij bieden 100% terugkoopgarantie.

Goud verliest zijn intrinsieke waarde niet en heeft de laatste jaren een rendement opgeleverd van ruim 9% gemiddeld per jaar. Er is al jaren een zichtbare trend gaande waarbij uw geld minder waard wordt door inflatie, terwijl goud in waarde blijft stijgen. Dat wil niet zeggen dat een belegging in goud niet kan dalen. Investeren in goud kent zeker ook risico’s. De goudprijs kan hard dalen. U dient zelf na te gaan of een belegging in goud bij uw risicoprofiel past. Rendement uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Beleggen in goud wordt vaak gekozen als alternatief op spaargeld, aandelen of obligaties. Goud heeft de laatste jaren een stevige waardeontwikkeling doorgemaakt. Sinds 1971 is de goudprijs met 8% gemiddeld per jaar gestegen.

Jazeker. U kunt via deze website een account aanmaken al beleggen in goud vanaf 10 gram. Veel van onze klanten kiezen ervoor om maandelijks wat goud te kopen. Ons systeem is hier zeer geschikt voor.

Beleggen in goud is bij Doijer & Kalff is eenvoudig en betrouwbaar. U maakt een account aan, verifieert het account via e-mail en kunt direct aankooporders in uw persoonlijke omgeving invoeren. Het goud wordt onder uw naam in de kluis opgeslagen.

Uw goudbaren worden zeer veilig en verzekerd opgeslagen in een van de best beveiligde kluizen ter wereld. Elke positie wordt apart op naam opgeslagen. Hierdoor is de zogenaamde aanwijsbaarheid 100%.

De opslagkosten zijn 0,6% per jaar en worden per kwartaal gefactureerd. Daarbij hanteren we een minimale opslagfee van €14,95 per kwartaal ofwel €59,80 per jaar. Hiervoor kunt u voor €10.000 aan goud opslaan. Stel u koop voor €20.000 aan goud dan betaalt u €119,60 per jaar aan opslagkosten.

Het hebben van een account is kosteloos en er wordt u niets in rekening gebracht als u geen posities in bezit hebt.

Beleggen in goud is mogelijk in eenheden van 10 gram goud. Wij hanteren dus geen minimaal bedrag.

Goudbaren zijn veel beter geprijsd dan gouden munten. Uiteindelijk wilt u zoveel mogelijk goud voor u geld. Goudbaren is daarom de beste keuze om te beleggen in goud.

U kunt bij ons betalen door middel van iDeal, Bancontact en bankoverschrijving.

U hebt volledige terugkoopgarantie op basis van 99% van de goudprijs. Dat betekent dat u op elk gewenst moment uw goudbaren aan ons terug kunt verkopen voor 1% onder spotprijs. Wij kopen alleen goud terug dat bij ons in de kluis ligt opgeslagen.

Veelgestelde vragen over beleggen in goud

Hier staan de antwoorden op de meest gestelde vragen. Mocht u na het lezen nog vragen hebben dan vernemen wij dat graag!

Open account Mijn D&K Klantenservice