Open voor orders
Zakelijk beleggen bij Doijer & Kalff

Zakelijk beleggen in edelmetaal

Bent u geïnteresseerd in zakelijk beleggen in edelmetaal? Dus zakelijk goud en zilver kopen op naam van uw bedrijf? Wij informeren u graag over wat de beste manier is om zakelijk te beleggen in goud en zilver, hoe het werkt met de BTW en over het rendement van beide edelmetalen.

Betrouwbaar zakelijk beleggen in edelmetaal bij Doijer & Kalff

Waarom zakelijk edelmetaal kopen?

Wanneer u euro’s op de rekening, van bijvoorbeeld uw holding, heeft staan dan verliest uw kapitaal momenteel meer dan 10% per jaar. De inflatie tast de koopkracht aan en de bank vergoedt momenteel geen rente op uw saldo.

Uw zakelijke kapitaal zou juist moet groeien in waarde! Ondernemers zijn dan ook hard op zoek naar een alternatief. Het zakelijk kopen van goud en zilver kan een goed alternatief zijn.

Zakelijk beleggen in edelmetaal heeft de laatste jaren een rendement van ruim 9% gemiddeld per jaar opgeleverd. Dat zijn mooie cijfers.

Edelmetaal heeft daarnaast ook het voordeel dat u het zeer snel liquide kunt maken. Het zakelijk gekochte goud en zilver kunt u gemakkelijk en snel verkopen. Binnen maximaal 5 werkdagen heeft u de opbrengst van een verkoop weer op uw zakelijke rekening staan.

Voor wie is het geschikt?

De euro maar ook de Amerikaanse dollar is door niets gedekt. De ECB en de FED hebben de afgelopen jaren miljarden geprint om te economie te stimuleren. Hierdoor is de waarde van deze valuta’s sterk afgenomen. De inflatie is hier een hard bewijs van. Steeds meer ondernemers kiezen hierdoor voor het zakelijk beleggen in edelmetaal. Vermogensbehoud staat centraal.

Voor uw pensioenplanning

Met een zakelijk account bij Doijer & Kalff kunt u zeer gemakkelijk en veilig edelmetaal kopen op naam van uw bedrijf.

Edelmetaal kan een goede aanvulling zijn op uw pensioenplanning. Goud wordt vaak gezien als constante basis van het vermogen.

Zilver is zeer bewegelijk en biedt daardoor veel potentieel naar boven. Hierdoor kiezen veel van onze klanten om beide edelmetalen te kopen. De combinatie is zeer sterk.

Zakelijk edelmetaal kopen zonder BTW

Zilverbaren zijn belast met 21% BTW.

Deze BTW kunt u niet aftrekken wanneer u de zilverbaren zakelijk koopt omdat het geen aankoop is voor het primaire proces van uw bedrijf.

Wij verkopen zilverbaren die worden opgeslagen in het douanedepot. Hierdoor kunt u de baren BTW-vrij kopen en verkopen.

Beleggingsgoud is vrijgesteld van BTW.

Edelmetaal als diversificatie

Goud en zilver kunnen een zeer goede toevoeging zijn op uw beleggingen.

Ter diversificatie van uw aandelenportefeuille, als alternatief voor uw spaargeld of als antwoord op een mogelijke financiële crisis.

Goud fungeert al honderden jaren als veilige haven. Eigenlijk is goud een hedge tegen het wanbeleid van centrale banken.

Reinier legt uit waarom zakelijk beleggen in edelmetaal bij Doijer & Kalff

Start nu met zakelijk beleggen in edelmetaal

Om zakelijk in edelmetaal te kunnen beleggen heeft u een account bij Doijer & Kalff nodig.

Veel ondernemers hebben de betrouwbaarheid van Doijer & Kalff inmiddels ontdekt.

Een zakelijk account openen gaat gemakkelijk en snel. U opent eerst een account op uw eigen naam en hierna zet u het account op naam van uw bedrijf.

Wij controleren vervolgens wie er bevoegdheden hebben binnen de BV en wie de uiteindelijk belanghebbende zijn. Hierna krijgt u toegang tot ons platform.

In het dashboard van uw account staan de jaaropgaven en kwartaalopgaven.

De voordelen van zakelijk goud en zilver kopen bij Doijer & Kalff

Het zakelijk account van Doijer & Kalff is specifiek ontwikkeld voor bedrijven die in edelmetaal willen beleggen. Met ons account koopt u zakelijk fysiek goud en zilver dat onder de naam van uw onderneming wordt opgeslagen. Veilig en verzekerd en met volledige terugkoopgarantie.

Zakelijk beleggen in edelmetaal

Met ons zakelijk account koopt u fysiek goud en zilver op naam van uw bedrijf.

Goud is beschikbaar in de vorm van goudbaren en zilver in de vorm van zilverbaren.

De facturen en jaaropgaven staan met het zakelijk account op naam van uw bedrijf.

De baren zijn LMBA- geaccrediteerd. Dit is de hoogste standaard in de markt.

Zo eenvoudig is zakelijk beleggen in edelmetaal

Wanneer u een zakelijk account heeft dan koopt u zilverbaren in eenheden van 1 kilogram en goud vanaf 10 gram.

Een order is binnen enkele minuten volledig uitgevoerd. Nadat u de order heeft uitgevoerd kopen wij het edelmetaal direct in.

Er is dus altijd sprake van fysiek goud en zilver.

Terugkoopgarantie voor uw edelmetaal

Wij bieden volledige terugkoopgarantie voor uw edelmetaal op basis van vaste prijzen. U weet dus altijd waar u aan toe bent.

Wanneer u een verkooporder uitvoert dan storten wij de opbrengst binnen 5 werkdagen op uw zakelijke rekening.

Uiteraard is het ook mogelijk om een deel van uw edelmetaal te verkopen.

Het laatste nieuws over investeren in edelmetaal

Veelgestelde vragen over zakelijk beleggen in edelmetaal

Hier staan de antwoorden op de meest gestelde vragen. Mocht u na het lezen nog vragen hebben dan vernemen wij dat graag!

Contact

Bij Doijer & Kalff kunt u een zakelijk account openen en goud en zilver op naam van uw holding of bedrijf kopen. Steeds meer ondernemers kiezen voor edelmetaal als alternatief voor sparen, aandelen of obligaties. De goud- en zilverprijs is de laatste jaren met 9% gemiddeld per jaar gestegen. Dat betekent wel dat uw belegging in waarde kan fluctueren. Alle facturen staan op naam van uw onderneming. Jaarlijks is er een jaaropgave beschikbaar die u zo naar de accountant kunt sturen. Belangrijk is dat u een zakelijke aankoop ook zakelijk betaald.

Edelmetaal is een beleggingsobject dat intrinsieke waarde heeft en onderhevig is aan schaarste, in tegenstelling tot geld. Daarom is het van edelmetaal een potentiële investering met bijbehorende risico’s. Zakelijk betaalt u waarschijnlijk maandelijks rente als gevolg van de negatieve rente. Daarnaast treedt er koopkrachtverlies op. De laatste jaren ligt het inflatiepercentage boven de 10% per jaar. Zilver zijn een belangrijke grondstof voor de productie van elektrische auto’s, zonnepanelen, iPad’s, computers en andere toepassingen. De verwachting is dat op termijn 40% van de jaarlijkse mijnproductie nodig is voor de productie van zonnepanelen en elektrische auto’s. Goud fungeert als een anker in het monetaire systeem.

Wij verkopen alleen zilver en goud met een minimale zuiverheid van 99,99%. De baren zijn LBMA geaccrediteerd (dat is de hoogste standaard in de markt). Het maakt bij Doijer & Kalff niet uit welke hoeveelheid u koopt. Wij verkopen zilver in eenheden van 1 kilogram en goud vanaf 10 gram. U kunt net zo makkelijk als u koopt de baren weer verkopen.

Zakelijk goud en zilver kopen bij Doijer & Kalff is eenvoudig en betrouwbaar. U maakt een account aan op naam van uw bedrijf, hierna zorgt u voor het uploaden van uw ID en wij voeren een check uit qua bevoegdheden en aandeelhouders. Wanneer er meerdere aandeelhouders zijn dan dient u ook een UBO-verklaring te mailen. Hierna hebt u toegang tot het account en kunt u edelmetaal kopen.

Het edelmetaal wordt zeer veilig opgeslagen in moderne kluizen op naam van uw bedrijf. Bij een faillissement van Doijer & Kalff is uw edelmetaal veilig gesteld want het maakt dus geen onderdeel uit van onze balans.

De opslagkosten zijn 0,20% over de vervangingswaarde per kwartaal. De minimale opslagfee is slechts €14,95 per kwartaal. We hebben daarnaast een Wealth Account. Het Wealth Account is mogelijk vanaf €100.000 aan totaal bezit (dus of goud of zilver of een combinatie van beide). Met met Wealth Account betaalt u 0,2% per jaar minder aan opslagkosten.

Nee, het hebben van een account is kosteloos en er wordt u niets in rekening gebracht als u geen posities in bezit hebt.

U kunt bij ons zilverbaren van 1 kg kopen. Goud is beschikbaar vanaf 10 gram.

Baren zijn veel beter geprijsd dan munten. Op zilveren munten zit een premie van minimaal 30% boven de zilverprijs. Zilverbaren zijn gemiddeld 25% goedkoper dan zilveren munten. Goudbaren zijn gemiddeld 4 tot 5% lager in prijs dan gouden munten.

U kunt bij ons betalen door middel van iDeal en bankoverschrijving. Ons systeem past de betaalmethoden vanzelf aan wanneer u voor grotere bedragen edelmetaal koopt.

Doijer & Kalff biedt u terugkoopgarantie over al uw posities. Dat betekent dat u op elk gewenst moment uw goud en zilver kunt verkopen. Bij de verkoop van zilver betalen wij 96% van de zilverprijs uit. Bij de verkoop van goud ontvangt u 99% van de goudprijs.

Open account Mijn D&K Klantenservice