beleggen in zilver

Zilver kopen

Uitstekend rendement, sinds 2002 10% gemiddeld per jaar.

Stap vandaag nog in!

De premie op zilver bedraagt €39 per kg. Orders kunnen worden uitgevoerd van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur

Kilo
Euro
U dient een account te hebben om een order kunnen plaatsen. Klik hier voor het openen van een account.

Hoe start ik met beleggen in zilver?

Doijer & Kalff doet er alles aan om zilver kopen via internet voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. U hoeft slechts enkele stappen te volgen om de bezitter te worden van een zilverbaar van een door u gekozen formaat (al vanaf 1 kilogram).

1. Open kostenloos een account

Als u bij ons goud of zilver wilt aanschaffen, hebt u een account nodig. Dit account maakt u binnen enkele minuten online aan en is geheel kosteloos. Na het invullen van uw gegevens, ontvangt u een e-mail van ons met bevestiging en verdere instructies.

2. Plaats een order en reken af

Als uw account eenmaal aangemaakt is, kunt u aan de slag met uw eerste aankoop. Aankooporders kunnen op werkdagen worden ingevoerd tussen 8:30 en 17:00 uur.

U voert een aankooporder in door te navigeren naar de pagina ‘goud kopen’ of ‘zilver kopen’. Daar selecteert u de hoeveelheid edelmetaal die u wilt aanschaffen. Bij een Trade Account is dit voor goud een veelvoud van 10 gram en voor zilver een veelvoud van 1 kilogram. Goud kan worden gekocht in eenheden van 10 gram en zilver in eenheden van 1 kilogram.

Na het plaatsen van uw eerste order rekent u af. De betaling geschiedt via iDeal, Bancontact of bankoverschrijving, afhankelijk van het bedrag en het land waarin u woont. Na het verwerken van uw order en het bevestigen van uw aankoop worden de aangeschafte goudbaren apart op uw naam opgeslagen in een van de best beveiligde kluizen.

3. Monitor uw posities en rendement

Gefeliciteerd, u heeft uw eerste goud- of zilverbaar aangeschaft! In uw persoonlijke accountomgeving houdt u eenvoudig overzicht over uw positie(s) goud en zilver. Ook kunt u altijd het rendement op uw positie(s) inzien.

Eventuele verkooporders voert u ook in via uw accountomgeving. De opbrengst van de verkoop wordt gestort op de tegenrekening die aan het account gekoppeld is.

Start nu met zilver kopen bij Doijer & Kalff

Om te kunnen investeren in goud en zilver heeft u een account bij Doijer & Kalff nodig. Dit is zeer gemakkelijk en snel!

Nog geen account? Maak nu een gratis account aan en start met beleggen in edelmetalen.

Gratis account aanmaken

Waarom zilver kopen bij Doijer & Kalff?

Wij bieden u de combinatie van het bezit van fysiek zilver met het gemak van het online account;

U koopt zilverbaren zonder BTW;

Uitstekend rendement (sinds 2002 ruim 10% gemiddeld per jaar);

Opslagkosten zijn 0,2% per kwartaal (0,8% per jaar).

 

Perfect alternatief voor sparen

Momenteel is de spaarrente vrijwel nihil. Het veel gehoorde nadeel van investeren in zilver, namelijk dat het geen rente oplevert, is nu dus verdwenen. De koers van zilver is sinds 2004 ruim 10% gemiddeld per jaar gestegen.

Zilver is een noodzakelijke grondstof voor de productie van elektrische auto’s, zonnepanelen, laptops en telefoons. Bijna 70% van de vraag naar zilver komt vanuit de industrie. Er is relatief een kleine hoeveelheid over voor beleggers.

Koopkrachtbehoud bij inflatie

Per jaar verliest u  ongeveer 3% koopkracht als gevolg van inflatie. Papieren geld wordt steeds minder waard. Zilver behoudt zijn koopkracht. De koopkracht van de gulden, de euro en de dollar is de laatste 100 jaar met 98% afgenomen.

De winning van zilver kende in 2015 zijn hoogste punt. Het aantal nieuwe ontdekkingen van reserves in de grond is tanende terwijl de vraag naar zilver toeneemt.

 

Sterk staan ten tijde van crisis

De financiële crisis van 2008 zorgde ervoor dat alles in waarde daalde: aandelen, obligaties, huizen… Maar zilver steeg en zelfs harder dan goud. Vroeg of laat zal de crisis weer toeslaan.

Er worden steeds meer zonnepanelen toegepast. Naar schatting verbruikt de productie van zonnepanelen nu ongeveer 10% van de totale jaarlijkse productie. Dit zal de komende jaren stijgen naar meer dan 20%.

Rendement van een belegging in fysiek zilver

Investeren in zilver heeft de laatste jaren een uitstekend rendement opgeleverd. Sinds 2002 is een belegging in zilver met 10% gemiddeld per jaar gestegen. Daarmee is zilver een van de best presterende assets.

Hiernaast vindt u het rendement van beleggen in fysiek zilver sinds 2012 in euro’s tot en met 27 augustus 2021:

Over ons

Zilver kopen

Zilver kopen in de vorm van BTW-vrije zilverbaren is de scherpste methode om te beleggen in zilver.

U koopt zilverbaren in eenheden van een kilogram. Zilverbaren zijn veel beter geprijsd dan zilveren munten! Het prijsverschil is ruim 15%.

Kies voor een betrouwbare manier van beleggen door te investeren in edelmetaal dat zijn waarde nooit verliest!

Hoe het werkt
Reviews

Wat vinden onze klanten

Rajesh 41 jaar
stars 8/10

“Ideaal platform om goud en zilver mee te beleggen.”

Goud kopen gaat heel gemakkelijk. Door een artikel in Effect van de VEB werd ik geattendeerd op het kopen van goud bij Doijer & Kalff. Het is voor het eerst dat ik beleg in goud, maar dat gaat boven verwachting heel erg gemakkelijk.

Lisanne 28 jaar
stars 9/10

“De service van Doijer & Kalff is echt geweldig. Niks meer aan doen!”

Goud kopen gaat heel gemakkelijk. Door een artikel in Effect van de VEB werd ik geattendeerd op het kopen van goud bij Doijer & Kalff. Het is voor het eerst dat ik beleg in goud, maar dat gaat boven verwachting heel erg gemakkelijk. Door het kopen in de “sale” bestaat ook de mogelijkheid om de aankoopkosten te beperken. Snel na aankoop krijg je een orderontvangst, vrijwel direct daarna is de aankoop opgenomen in je account. Door zijn eenvoud is de website zeer overzichtelijk.

Don 64 jaar
stars 8/10

“Geweldige service, fijne mensen en een heel goed aanbod.”

Eerste aankoop in zilver gedaan in de SALE.. Simpeler dan dit kan t niet worden. Website is super duidelijk. echt een ABC-tje

Zilver kopen met een account van Doijer & Kalff

Wij bieden u de mogelijkheid om op veilige wijze en tegen een zeer scherpe prijs fysiek zilver te kopen. Met het account combineren we het traditionele van fysiek zilver veilig in de kluis met het gemak van het online account.

Goedkoop zilver kopen

U kunt u bij ons terecht voor de meest scherp geprijsde vorm van beleggingszilver. Met het account koopt en verkoopt u zilverbaren al vanaf 1 kg of in veelvouden van hiervan. Onze premie is €39 per kg.

Deze premie rekenen voor de productie van de zilverbaar en het transport ervan. Wij bieden hiermee de scherpste prijzen in de markt!

Snel en veilig

Het aanmaken van het account is zo gebeurt. Kies altijd voor beveiligde en verzekerde opslag in combinatie met terugkoopgarantie. Het zilver wordt in het douanedepot opgeslagen waardoor u het BTW-vrij kan kopen en verkopen.

Met onze terugkoopgarantie weet u welke prijs u bij verkoop ontvangt en u kunt verkopen wanneer u wilt. Wanneer u het zelf opslaat is dit niet het geval.

Zilver SALE

Wanneer er meer klanten verkopen dan kopen dan hebben we voorraad over. Het zilver wordt aan onze accounthouders aangeboden net boven spotprijs in de SALE. De beste prijs in Europa!

Accounthouders ontvangen automatisch een e-mail wanneer er meer dan 15 kg zilver in de SALE is toegevoegd.

Kortom: als accounthouder krijgt u toegang tot de beste prijs in de markt!

Ontdek onze sale!

Onze accounthouders ontvangen gemiddeld een aantal keer maand een melding dat er een SALE is. 

Koopt u zilver in de sale, dan betekent dit dat u zilver net boven spotprijs koopt! Dat is de scherpste prijs in Europa.

Maak nu een account aan om op de hoogte te blijven van onze sale.

Te allen tijde beschikking over uw geld dankzij de terugkoopgarantie

Investeren in zilver is een slimme manier om altijd ‘spaargeld’ achter de hand te hebben. Als u uw geld tot uw beschikking wilt hebben, kunt u uw gekochte zilver in enkele klikken weer terugverkopen aan Doijer & Kalff dankzij de terugkoopgarantie tegen de beste terugkoopprijs in de markt.

Ook kunt u beslissen om een deel te verkopen. Stel u hebt 10 kg zilver gekocht dan kunt u beslissen om bijvoorbeeld 3 kg te verkopen. Wij regelen deze mutatie voor u in de kluis.

Investeren in zilver: een voorbeeld

Wij laten u graag zien hoe een klant investeren in zilver aanpakt.

Jaren geleden begon deze klant met het kopen van zilver. Elke maand koopt hij bij en wanneer er een SALE is nog wat meer. Inmiddels staat de klant op een flinke winst en zet hij dit stramien voort.

Zilver lijkt op langere termijn nog veel schaarser te worden.

Zilver verliest niet snel zijn intrinsieke waarde doordat het een gewild (industrieel) productiegoed is. Meer 60% van de vraag naar zilver is afkomstig vanuit de industrie. Zilver is tevens een gewild beleggingsobject om waarde in vast te leggen en zelfs te vermeerderen. Sinds 2001 is het rendement op zilver in euro’s ruim 10% per jaar!

Fysiek zilver is de meest schaarse vorm van zilver. Er bestaan diverse alternatieven zoals een ETF waarbij u zilver op papier koopt. Een soort van recht. Bij Doijer & Kalff wordt elke order direct fysiek gekocht en onder uw naam opgeslagen.

Het edelmetaal zilver heeft intrinsieke waarde en is bovendien onderhevig aan schaarste. Hierdoor kan het zijn waarde niet verliezen, in tegenstelling tot geld. Zilver is een beleggingsobject waarin u uw vermogen kunt vastleggen en historisch gezien beschermt bent tegen inflatie. Sinds 2015 daalt de jaarlijkse zilverproductie terwijl de vraag toeneemt!

De premie op een zilverbaar van 1 kg is €39. Onze verkoopprijs is afhankelijk van de spotprijs. De spotprijs van zilver verschilt van minuut tot minuut. U kunt bij ons zilverbaren kopen zonder BTW.

Meerdere partijen in de markt stellen dat dit mogelijk is. Wij willen u erop wijzen dat dit niet mogelijk is. U kunt alleen de BTW terugkrijgen als u zilver ook koopt voor uw dagelijkse bedrijfsvoering maar niet als belegging.

Lees hier verder: BTW speculatie alleen aftrekbaar als het kernactiviteit betreft

Om deze reden is het een goede keuze om zilverbaren te kopen via Doijer & Kalff. Wij slaan uw baren op in het douanedepot waardoor u zilverbaren zonder BTW kunt kopen en verkopen.

Zilver kopen bij Doijer & Kalff is een eenvoudig. Maak een account aan, verifieer uw account via e-mail en voer direct aankooporders in in uw persoonlijke omgeving. Zilver kopen kan in de eenheid van 1 kg.

Uw zilver wordt onder uw naam opgeslagen in douanedepot. Alle posities zijn 100% aanwijsbaar. Wij maken gebruik van zeer veilige, moderne kluizen.

U betaalt 0,20% over de vervangingswaarde per kwartaal aan opslagkosten. We hanteren daarbij een minimaal bedrag van €14,95. Opslag is dus al mogelijk voor nog geen €60 per jaar. Hiervoor kunt u €7500 aan zilver opslaan. Stel u koopt voor €15.000 aan zilver dan zijn de opslagkosten €120 per jaar.

Nee, indien u geen posities (meer) in bezit hebt, zijn er geen kosten verbonden aan het hebben van een account bij Doijer & Kalff.

U kunt bij ons zilverbaren vanaf 1 kilogram aanschaffen. Dat is dan ook het minimale ordergewicht. U hebt niet te maken met een minimaal orderbedrag.

Doijer & Kalff richt zich met name op beleggers die edelmetaal zoals zilver willen kopen als investering. Zilverbaren zijn veel scherper geprijsd dan zilveren munten. Het verschil is al snel 15% bij de aankoop.

Wanneer u zilver koopt dan kunt u betalen met iDeal, Bancontact en bankoverschrijving.

Wij bieden volledige terugkoopgarantie op al het zilver dat u via ons heeft gekocht. Op elk gewenst ogenblik kopen wij uw zilverbaren terug voor 4% onder spotprijs.

Veelgestelde vragen

Hier staan de antwoorden op de meest gestelde vragen. Mocht u na het lezen nog vragen hebben dan vernemen wij dat graag!