AFM Vergunning
Goudprijs: 48,93 per gram -0.09%
Zilverprijs: 681,89 per kilo -0.0015%

Zilver kopen

722,17
Per kilo
De premie op zilver is €39 per kg.
De markt is gesloten. Kom a.u.b. terug op maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00.

Open hieronder kosteloos een account.

Open gratis account


Waarom zilver kopen bij Doijer & Kalff?

 • Vraag naar zilver groeit door industrieel gebruik en vraag vanuit beleggers
 • Lage instapprijzen, dus relatief voordelige manier van investeren in edelmetalen
 • Zilverbaren van 1 kg, BTW-vrij
 • Aankoop 4% boven spot, met een minimumpremie van €39 per kg bij Doijer & Kalff
 • Terugkoop 4% onder spot bij Doijer & Kalff
 • Beveiligde opslag tegen 0,2% per kwartaal bij Doijer & Kalff, vanaf €14,95 per kwartaal
Gratis account aanmaken

Wat onze klanten zeggen

Lonious

8/10
14-08-2020

Ik heb 2 jaar geleden zilver gekocht bij Doijer en Kalff en kort geleden verkocht. Zowel aan- als verkoop verliep soepel, snel en professioneel. Kortom, zoals een broker van kwaliteit hoort te handelen. DANK!!

Frank

10/10
11-11-2020

Goud kopen gaat heel gemakkelijk. Door een artikel in Effect van de VEB werd ik geattendeerd op het kopen van goud bij Doijer & Kalff. Het is voor het eerst dat ik beleg in goud, maar dat gaat boven verwachting heel erg gemakkelijk. Door het kopen in de “sale” bestaat ook de mogelijkheid om de aankoopkosten te beperken. Snel na aankoop krijg je een orderontvangst, vrijwel direct daarna is de aankoop opgenomen in je account. Door zijn eenvoud is de website zeer overzichtelijk.

Ed

10/10
12-11-2020

Zeer positief, duidelijke info, zeer klantvriendelijk, orders worden supersnel behandeld.

Bekijk alle reviews

Zilverbaren kopen

Zilver kopen in de vorm van BTW-vrije zilverbaren is de scherpste methode om te beleggen in zilver. Kies voor een betrouwbare manier van beleggen door te investeren in edelmetaal dat zijn waarde nooit verliest! Wij maken zilver kopen simpel: maak een account aan het koop vandaag nog uw eerste zilverbaren.

Via een account van Doijer & Kalff koopt u zilver zonder BTW en voor slechts 4%, met een minimumpremie van €39 per kg, boven de spotprijs. Het zilver wordt voor u opgeslagen apart onder uw naam in het douane-entrepot. Dit is ook de reden dat u bij ons zilverbaren kunt kopen zonder BTW te betalen: de zilverbaren worden niet ingevoerd en er hoeft daarom geen BTW over betaald te worden.

Zilverbaren zijn al te koop vanaf 1 kilogram of een veelvoud daarvan. Ook de kleine belegger in zilver kan dus bij ons terecht.

Bij Doijer & Kalff kunt u kiezen uit twee soorten accounts om goud en zilver mee te kopen. Met het Trade Account koopt en verkoopt u zilver per 1 kilogram. Met het Wealth Account koopt en verkoopt u zilver per 25 kilogram. U kunt online een account openen en direct zilver kopen. Het Wealth Account kent een lager percentage qua opslagkosten.

Zilver kopen in combinatie met professionele opslag

De zilverbaren liggen opgeslagen in het douane-entrepot in de kluis. Op deze wijze kunnen wij u BTW-vrij zilver aanbieden. De kluis ligt achter een enorme stalen deur van duizenden kilo’s en heeft dikke betonnen muren.

De kluis is uitgerust met de meest moderne beveiliging: camera’s, geluids- en trilsensoren, alarm én getrainde mensen. Uw zilverbaren worden op een van de best beveiligde locaties opgeslagen.

Prijs van de opslag van uw zilverbaren

Doijer & Kalff hanteert scherpe prijzen voor de opslag van uw zilverbaren. U kunt bij ons uw zilver al opslaan vanaf 14,95 euro per kwartaal. Dat komt neer op nog geen €60 per jaar! Voor een positie met een waarde die groter is dan €7500 betaalt u 0,8% per jaar, welke per kwartaal wordt gefactureerd.

U hebt zelf geen enkel omkijken naar uw zilverbaren, maar kunt gerust zijn in de wetenschap dat de opslag van uw zilver volledig veilig verzorgd is.

Zilverprijs live bekijken

Wilt u zilver kopen, dan is het verstandig om de zilverprijs en de ontwikkelingen van die zilverprijs goed in de gaten te houden. Bij Doijer & Kalff kunt u eenvoudig de huidige prijs van zilver nagaan op de pagina Zilverprijs. U kunt zelf invoeren over welke tijd, in welke valuta en in welke gewichtseenheid (gram, kilogram of troy ounce) u de prijsontwikkeling wilt zien.

Ook vindt u op de desbetreffende pagina achtergrondinformatie over de zilverpijs. Zo gaan we in op de vraag hoe de zilverprijs tot stand komt.

De prijs van het zilver dat u via Doijer & Kalff kunt kopen, wordt automatisch bijgewerkt en is steeds gebaseerd op de huidige zilverprijs.

Rendement op zilver

Hieronder kunt u het rendement terugvinden van beleggen in zilver. Het gaat hier om het rendement in euro’s sinds 2003 tot en met 12 juli 2021.

 • 2021 +2,20%
 • 2020 +35,40%
 • 2019 +19,20%
 • 2018 -4,10%
 • 2017 -6,70%
 • 2016 +20,9%
 • 2015 -1,50%
 • 2014 -8,50%
 • 2013 -38,5%
 • 2012 +6,20%
 • 2011 -6,90%
 • 2010 +96,2%
 • 2009 +44,3%
 • 2008 -19,5%
 • 2007 +3,60%
 • 2006 +31,7%
 • 2005 +52,1%
 • 2004 +6,10%
 • 2003 +4,10%

Zilver kopen bij Doijer & Kalff: dit is hoe het werkt

Doijer & Kalff doet er alles aan om zilver kopen via internet voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. U hoeft slechts enkele stappen te volgen om de bezitter te worden van een zilverbaar van een door u gekozen formaat:

 1. Maak gratis een account aan via de website;
 2. Op de pagina’s goud kopen en zilver kopen kunt u vervolgens goud en zilver als order invoeren;
 3. Nadat u uw keuze hebt gemaakt en het goud en of zilver dat u wilt kopen als order heeft ingevoerd, rekent u het af;
 4. Gefeliciteerd, het goud en of zilver is in uw bezit! Uw aankopen worden veilig, verzekerd en apart op uw naam opgeslagen in de kluis.

Uitgebreide informatie vindt u op de hoe werkt het pagina.

Gratis account aanmaken

Over Doijer & Kalff

Inmiddels gebruiken veel beleggers een account van Doijer & Kalff om goud te kopen en ook zilver te kopen. Wij bestaan sinds 1825 en hebben een groot netwerk opgebouwd in de wereld van goud en zilver. Wanneer u zakelijk een account wilt openen is dit tevens mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Waarom zilver kopen bij Doijer & Kalff?

Onze klanten zijn vaak klanten die al jarenlang klant zijn en na rijp beraad voor Doijer & Kalff hebben gekozen als hun vaste partner op het gebied van zilver kopen, maar ook op het gebied van goud kopen. Hieronder vindt u een beschrijving van hun redenen om voor Doijer & Kalff te kiezen en te blijven kiezen.

De wekelijkse sale van goud en zilver

Het komt regelmatig voor dat ons aanbod aan zilver groter is dan de vraag. De voorraad baren die wij hebben, wordt dan in de sale aangeboden. Wij gebruiken de sale zowel om onze overschot aan voorraad goud als om ons overschot aan voorraad zilver aan te bieden. Gemiddeld hebben we 3 tot 4 keer per maand een sale. Accounthouders krijgen bericht zodra de er weer voorraad aan de sale is toegevoegd en kunnen in de sale zilver kopen net boven de spotprijs.

Goedkoop zilver kopen (BTW-vrij)

Ook als er geen sale is, is zilver kopen bij Doijer & Kalff zeer voordelig in vergelijking met zilver kopen bij de concurrent: zilver kopen doet u bij ons al vanaf 1 kg. Door de opslagkeuze betaalt u geen 21% BTW. Ook niet als u weer verkoopt.

Volledige terugkoopgarantie

Via uw account kunt u niet enkel zilver kopen, maar ook gemakkelijk verkopen. Wij bieden u een volledige terugkoopgarantie op al het zilver dat u via ons aanschaft. Wilt u uw posities dus verkopen, dan is dit even gemakkelijk als zilver kopen. Wij kopen uw zilverbaren terug tegen 96% van de zilverprijs.

Kies altijd voor beveiligde en verzekerde opslag in combinatie met terugkoopgarantie. Wanneer u ervoor kiest om het edelmetaal thuis te bewaren dan zal het terugverkopen van uw edelmetaal in een markt waarin de prijs hard stijgt niet snel mogelijk zijn. En zeker niet tegen een eerlijke prijs. Bij Doijer & Kalff is de verkoop met een druk op de knop uitgevoerd.

Al het zilver wordt op naam opgeslagen

De zilverbaren die u koopt worden op uw naam, opgeslagen in de kluis. Deze persoonlijke aanpak in combinatie met veilige opslag zien wij als een van onze speerpunten. De opslagkosten zijn dermate scherp dat u al vanaf €60 per jaar inclusief BTW toegang hebt.

Verzekerde opslag van uw aangekochte zilver

Al het zilver dat u bij Doijer & Kalff koopt en opslaat is 100% verzekerd tegen diefstal en schade. Wij begrijpen dat u een investering in edelmetalen niet licht opvat en dat u daarom zeker wilt zijn van de return on investment. Hoe teleurstellend zou het zijn als u uw investering in rook ziet opgaan! Gelukkig zit u bij Doijer & Kalff altijd veilig en wordt uw zilver in geval van diefstal of schade 100% vergoed.

Goedkoop zilver kopen in de SALE bij Doijer & Kalff

Geregeld bieden wij zilverbaren aan tegen spotprijs, dus zonder premie van 4%. De laagste prijs in Europa!

Wanneer u een account opent, ontvangt u automatisch een e-mail wanneer er voorraad aan de SALE is toegevoegd. Deze sale vindt regelmatig plaats en is voor veel van onze klanten de reden om hun zilver bij Doijer & Kalff te kopen.

Opent u een account bij Doijer & Kalff, dan is dit geheel vrijblijvend en kosteloos. Met een account ontvangt u automatisch een update als er weer zilver op voorraad is in de SALE. Op deze manier kunt u gemakkelijk een positie opbouwen in goud en zilver.

Waarom zilver kopen een potentiële investering is

Het edelmetaal zilver wordt al sinds mensenheugenis gebruikt als betrouwbaar middel om waarde in vast te leggen en dus koopkracht te beschermen. U kunt hierbij denken aan decoraties en sieraden, maar ook aan directe betaalmiddelen zoals munten. Tegenwoordig wordt zilver niet meer gebruikt als betaalmiddel, maar des te meer als industriële grondstof. Zilver geleidt elektriciteit namelijk zeer goed, heeft een hoog reflecterend vermogen én is desinfecterend. Zodoende is zilver een gewild productiegoed voor uiteenlopende industrieën, van smartphones en zonnepanelen tot fotografie en waterzuivering.

Doordat zilver niet meer gebruikt wordt als betaalmiddel, is investeren in zilveren munten een puur esthetische keuze. Zilverbaren daarentegen zijn veel scherper in prijs. Daarom biedt Doijer & Kalff alleen zilverbaren aan, die worden opgeslagen in het douane-entrepot waardoor de baren BTW-vrij gekocht en verkocht kunnen worden: de voordeligste, veiligste manier om in zilver te investeren voor het rendement.

Zilver Kopen zonder BTW

Indien u zilver fysiek wenst aan te kopen en de baren veilig wilt opslaan, is zilver kopen via Doijer & Kalff daarom een uitstekende keuze. Wees verstandig en bespaar 21% BTW op uw investering.

Let op: wanneer u zakelijk zilverbaren koopt en de BTW denkt te kunnen aftrekken!

Zilver kopen: munten of baren?

Wanneer u zilveren munten koopt, is de premie groter dan 20% boven de zilverprijs! Beleggen in zilver door zilveren munten te kopen, is moeilijker rendabel te krijgen omdat u eerst een prijsstijging van meer dan 15% nodig hebt voordat u winst gaat maken op de munten.

Bij Doijer & Kalff kiezen wij er dan ook voor geen zilveren munten aan te bieden. Wij zijn er voor de belegger in zilver die gaat voor rendement. Zilveren munten verliezen het op rendementsgebied duidelijk van zilverbaren. Bij Doijer & Kalff koopt u daarom uitsluitend zilverbaren en geen zilveren munten.

Met een account bij Doijer & Kalff kunt u makkelijker het juiste moment van koop en verkoop bepalen en behaalt u sneller rendement omdat deze zogenaamde spread net boven de 8% ligt.

Alle posities liggen volledig verzekerd en apart op uw naam opgeslagen in de kluis. Het juridisch eigendom van het zilver ligt bij de accounthouder. U heeft 100% terugkoopgarantie dus u bent er zeker van dat u uw positie gemakkelijk kunt verkopen. De opbrengst maken wij over op uw bankrekening.

Zilver verliest niet snel zijn intrinsieke waarde doordat het een gewild (industrieel) productiegoed is. Daarom is het geschikt als beleggingsobject om waarde in vast te leggen en zelfs te vermeerderen. Sinds 2001 is het rendement op zilver in euro’s ruim 10% per jaar!

Het edelmetaal zilver heeft intrinsieke waarde en is bovendien onderhevig aan schaarste. Hierdoor kan het zijn waarde niet verliezen, in tegenstelling tot geld. Zilver is een beleggingsobject waarin u uw vermogen kunt vastleggen en historisch gezien beschermt bent tegen inflatie.

De aankoopprijs van zilver is 4% boven de spotprijs. De spotprijs van zilver verschilt van minuut tot minuut. Bekijk hier de actuele zilverprijs.

Zilver kopen bij Doijer & Kalff is een eenvoudig en betrouwbaar proces. Maak een account aan, verifieer uw account via e-mail en voer direct aankooporders in in uw persoonlijke omgeving. Op de pagina ‘Hoe werkt het?’ gaan we dieper in op hoe zilver kopen bij ons in zijn werk gaat.

Uw zilver wordt onder uw naam opgeslagen. Alle posities zijn 100% aanwijsbaar. Wij maken gebruik van zeer veilige, moderne kluizen.

U betaalt 0,20% over de vervangingswaarde per kwartaal aan opslagkosten (indien u een Trade Account heeft). De minimale opslagfee per kwartaal is €14,95. In ander woorden: u hoeft pas meer opslagkosten dan de minimumfee te betalen als u meer dan €7.500 aan zilver bij ons hebt opgeslagen.

Nee, indien u geen posities (meer) in bezit heeft, zijn er geen kosten verbonden aan het hebben van een account bij Doijer & Kalff.

U kunt bij ons zilverbaren vanaf 1 kilogram aanschaffen. Dat is dan ook het minimale ordergewicht. U hebt niet te maken met een minimaal orderbedrag. De zilverprijs verandert immers van minuut tot minuut.

Doijer & Kalff richt zich met name op beleggers die edelmetaal zoals zilver willen kopen als investering. Wij richten ons expliciet niet op verzamelaars die zilveren munten aan willen schaffen vanwege esthetische redenen of verzamelwaarde. Zilveren munten zijn vaak onderhevig aan een (zeer) hoge premie, waardoor zilverbaren een beter beleggingsobject zijn.

Bij ons kunt u betalen met iDeal, Bancontact en bankoverschrijving.

Wij bieden volledige terugkoopgarantie op al het zilver dat u via ons heeft gekocht. Op elk gewenst ogenblik kopen wij uw zilverbaren terug voor 4% onder spotprijs.