Open voor orders
Geef uw kinderen een gouden start

Het Kalffjes Account

Sparen en beleggen voor het gehele gezin

Leg een gouden basis voor de toekomst van uw kinderen

Speciaal ontworpen voor ouders die willen investeren in de toekomst van hun kinderen door middel van beleggingen in fysiek edelmetaal.

Het Kalffjes Account is een unieke mogelijkheid om te sparen en te beleggen in edelmetaal voor uw kinderen. Wij begrijpen dat ouders altijd streven naar het beste voor hun kinderen. Financiële stabiliteit is daarbij van groot belang. Daarom bieden wij nu de mogelijkheid om op een verantwoorde en waardevolle manier te beleggen in edelmetaal voor uw kinderen, met het oog op hun toekomstige financiële behoeften.

De voordelen van een Kalffjes Account

Het Kalffjes Account biedt ouders en wettelijke vertegenwoordigers een uitstekende mogelijkheid om verantwoordelijk te investeren in de toekomst van hun kinderen door middel van fysiek edelmetaal. Met dit account geniet u van verschillende voordelen die niet alleen bijdragen aan de financiële stabiliteit van uw kinderen, maar hen ook waardevolle lessen leren over geld, investeren en financiële verantwoordelijkheid.

Langetermijnsparen

Het Kalffjes Account biedt een mogelijkheid om langetermijndoelen voor uw kinderen te stellen. Door regelmatig te sparen en te beleggen in edelmetaal, bouwt u gestaag aan een solide financiële basis voor hun toekomstige plannen, zoals studiekosten, het starten van een eigen bedrijf of het kopen van een huis. Het is een slimme investering in hun toekomstige welzijn en mogelijkheden.

Educatieve waarde

Betrek uw kinderen bij het Kalffjes Account en geef hen waardevolle lessen over spaarzaamheid, beleggen en financiële verantwoordelijkheid. Het is een manier om hen bewust te maken van de waarde van geld en hen te helpen hun financiële kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Zo kunnen ze leren om verstandige financiële beslissingen te nemen en een gezonde financiële toekomst op te bouwen.

Veilige belegging in de best beveiligde kluizen

Bij het Kalffjes Account wordt het edelmetaal dat u investeert opgeslagen in een van de meest hoogwaardige en best beveiligde kluizen in Zwitserland. Hierdoor wordt de veiligheid en integriteit van uw investering gewaarborgd. U kunt met een gerust hart investeren in fysiek edelmetaal, wetende dat het op de meest veilige en betrouwbare manier wordt bewaard.

Sparen voor uw kind

“Een Kalffjes account bij Doijer & Kalff bouwt meer vermogen op voor mijn kind dan een spaarrekening bij de bank.”

Stappenplan voor het openen van een Kalffjes Account bij Doijer & Kalff
 • Klik op OPEN EEN ACCOUNT en vul uw gegevens in om een persoonlijk account aan te maken.
 • Maak een gebruikersnaam en wachtwoord aan voor uw account.
 • Voor extra veiligheid vraagt Doijer & Kalff om uw telefoonnummer voor tweestapsverificatie.
 • Om het Kalffjes Account aan te maken, moet u uw identiteit verifiëren volgens de wet- en regelgeving.
 • Ga naar uw eigen account en navigeer naar het tabblad Kalffjes Account.
 • Nadat u de gegevens van uw kind heeft ingevuld, volgt de verificatie van het Kalffjes Account om het edelmetaal op naam van uw kind te registreren en op te slaan.
 • Om het edelmetaal op naam van uw kind te registreren en op te slaan, moet u de wettelijke vertegenwoordiger van uw kind zijn.
 • Dit kunt u aantonen met een Uittreksel van de Geboorteakte van uw kind, dat u kunt uploaden in het account. Doijer & Kalff zal deze documenten beoordelen en mogelijk goedkeuren.
 • Als u dit document niet in bezit heeft, kunt u het gemakkelijk aanvragen bij de gemeente waar uw kind is geboren. Kijk voor meer informatie op de website van de rijksoverheid.
 • Als alternatief kunt u ervoor kiezen om het edelmetaal op uw eigen naam te registreren en op te slaan, maar houd er rekening mee dat dit fiscale implicaties kan hebben als u het in de toekomst naar uw kind wilt overzetten.
 • Na goedkeuring van uw documenten door Doijer & Kalff of het aanmaken van het account zonder verificatie, kunt u starten met het Kalffjes Account.
 • In uw eigen account kunt u voortaan alle handelingen uitvoeren zoals u gewend bent bij Doijer & Kalff, maar u kunt deze gemakkelijk koppelen aan het Kalffjes Account van uw kind.
 • U heeft altijd inzage in de positie van uw kind en kunt alles in één oogopslag zien.
 • Op het moment dat uw kind 18 wordt, zal Doijer & Kalff samen met u het account overzetten naar uw kind.
 • Uw kind zal dan volledige toegang hebben tot het account om het te gebruiken en/of verder te beleggen voor hun eigen toekomst.
1 gram gratis goud voor uw kind

Open nu een Kalffjes Account en ontvang één gram gratis goud.

Als u nu als ouder of wettelijk vertegenwoordiger een Kalffjes Account opent en de volledige verificatie doorloopt ontvangt u één gram gratis goud op naam van het kind. Na de volledige verificatie en goedkeuring van uw documenten ontvangt het kind in haar of zijn Kalffjes Account automatisch één gram goud in opslag.

Reviews
Wat vinden onze klanten
Rajesh 41 Jaar
stars 8/10
“Ideaal platform om te beleggen in goud en zilver.”

Goud kopen gaat heel gemakkelijk. Door een artikel in Effect van de VEB werd ik geattendeerd op het kopen van goud bij Doijer & Kalff. Het is voor het eerst dat ik beleg in goud, maar dat gaat boven verwachting heel erg gemakkelijk.

Maarten 59 jaar
stars 9/10
“Erg makkelijk om met mijn holding te investeren.”

Ik ben erg blij met mijn account bij Doijer & Kalff. Met name de prijzen, de beveiligde opslag en terugkoopgarantie zijn voor mij de belangrijkste punten. Veel dank voor de service!

Don 64 jaar
stars 8/10
“Geweldige service, fijne mensen en een heel goed aanbod.”

Eerste aankoop in zilver gedaan in de SALE. Simpeler dan dit kan t niet worden. Website is super duidelijk. echt een ABC-tje

Goud sparen voor je kleinkind

Wilt u beleggen voor uw kleinkind?

Beleggen voor uw kleinkind? Ook hier zijn twee mogelijkheden voor:

 • Vraag de ouders of wettelijk vertegenwoordigers om een Kalffjes Account te openen. Via de betaalrekening van de ouders of van uw kleinkind kunnen de ouders of wettelijk vertegenwoordigers het edelmetaal aankopen. Hiermee staat het edelmetaal wettelijk op naam van het kind.
 • In het overzicht van het Kalffjes Account kunt u een account openen inzage uw kleinkind via uw eigen account. Omdat u niet de wettelijk vertegenwoordiger bent kunt u het account niet verifiëren. Het edelmetaal staat niet wettelijk op naam van het kind. Het edelmetaal behoort wettelijk aan u toe en wordt ook op uw naam opgeslagen. Hiermee kunt u edelmetaal aankopen inzake uw kleinkind en de waarde hiervan kunt u later schenken.
Goud sparen voor je kind

Waarom het Kalffjes Account bij Doijer & Kalff?

Bij Doijer & Kalff zijn transparantie, betrouwbaarheid en een persoonlijke benadering onze kernwaarden. Ons rijke erfgoed sinds 1825 heeft ons gespecialiseerd in het overbrengen van vermogen naar de volgende generatie. Wij zien uw kinderen als de toekomst en staan u bij in elke stap van het beleggingsproces. Kies vandaag nog voor het Kalffjes Account en geef uw kinderen een waardevol geschenk voor het leven. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen een solide financiële basis te leggen voor de toekomst van uw kinderen.

 

Om te beleggen voor uw kleinkind bij Doijer & Kalff, moet u via de ouders of wettelijke vertegenwoordigers van het kind handelen. Zij kunnen een Kalffjes Account aanmaken en beheren voor het kind.

Ja, het is vereist om een uittreksel van de Geboorteakte van het kind te verstrekken. Doijer & Kalff moet verifiëren dat u de wettelijke vertegenwoordiger bent, dit is in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving. De verificatie is een essentiële stap om het edelmetaal op naam van uw kind te registreren en op te slaan.

U kunt een uittreksel van de Geboorteakte aanvragen bij elke gemeente waar uw kind is geboren. Neem contact op met de betreffende gemeente voor meer informatie over het aanvraagproces.

Ja, aan het aanvragen van een uittreksel van de Geboorteakte kunnen kosten verbonden zijn. Bij uw eerste aankoop via het Kalffjes Account zal Doijer & Kalff de kosten van het uittreksel als korting teruggeven.

Als u ervoor kiest om het Kalffjes Account niet te verifiëren, kunt u nog steeds handelen in het overzicht van uw kind, maar staat het edelmetaal geregistreerd en opgeslagen op uw eigen naam. Als u het edelmetaal in de toekomst naar uw kind wilt overzetten, kunt u de posities verkopen en het bedrag overmaken. Het is belangrijk om te weten dat deze aanpak mogelijk fiscale implicaties kan hebben.

Doijer & Kalff is geen fiscaal adviseur, daarom raden wij aan om bij fiscale vraagstukken advies in te winnen bij een professionele belastingadviseur. Beleggen voor uw kind kan fiscale gevolgen hebben, zoals schenkingsbelasting of vermogensbelasting. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de geldende belastingwetten en de mogelijke invloed op uw financiële situatie.

Nee, er is geen specifieke jaarlijkse limiet voor ouders om te beleggen voor hun kind via het Kalffjes Account. U kunt naar eigen inzicht en financiële mogelijkheden bepalen hoeveel u wilt investeren in het account van uw kind. U dient wel rekening te houden met de mogelijke belastingen voor schenkingen.

Zodra uw kind de leeftijd van 18 jaar bereikt, zal Doijer & Kalff samen met u het account overzetten naar uw kind. Uw kind zal dan volledige toegang hebben tot het account en de controle krijgen over het beheer van zijn/haar beleggingen. Vanaf dat moment kan uw kind zelf beslissingen nemen over de beleggingsstrategie en gebruikmaken van het opgebouwde vermogen voor zijn/haar eigen toekomstige plannen.

Veelgestelde vragen over het Kalffjes Account

Mocht u na het lezen nog vragen hebben dan vernemen wij dat graag!

Contact opnemen
Open account Mijn D&K Klantenservice