Beleggen in zilver bij Doijer & Kalff

Beleggen in zilver

Bent u geïnteresseerd in het beleggen in zilver? Wij informeren u graag verder over het beleggen in zilver. Zilver heeft hele andere fundamenten dan goud. De industrie speelt bijvoorbeeld een belangrijke rol in de vraag naar zilver. Dit maakt zilver een interessant edelmetaal.

beleggen in zilver bij de specialist

Waarom beleggen in zilver?

Beleggen in zilver heeft de laatste jaren een veel beter rendement opgeleverd dan de gemiddelde belegger verwacht. Sterker nog, een rendement van 12% gemiddeld per jaar maakt zilver tot een van de best presterende beleggingen in de laatste 19 jaar.

Is beleggen in zilver verstandig?

Onze klanten zijn particulieren en ondernemers die zilver kopen om hun koopkracht te beschermen. De reële rente (rente min inflatie) is al meer dan 5 jaar negatief waardoor geld steeds minder waard wordt. Zilver is naast een monetair metaal ook een belangrijke grondstof voor de industrie.

Voor uw pensioenplanning

Met een account bij Doijer & Kalff kunt u zeer gemakkelijk periodiek zilver kopen. Hierdoor bouwt u extra vermogen op. Ideaal als pensioenvoorziening of een aanvulling op uw pensioen.

Het opbouwen van uw vermogen

Het opbouwen van vermogen kan uitstekend door te investeren in zilver. Zilver is een van de best presterende assets geweest van de laatste jaren.

Edelmetaal als diversificatie

Steeds meer mensen kiezen voor zilver. Ter diversificatie van de aandelenportefeuille, als alternatief voor sparen en als antwoord op een mogelijke financiële crisis. De industrie gebruikt steeds meer zilver.

Start nu met beleggen bij Doijer & Kalff

Om te kunnen investeren in goud en zilver hebt u een account bij Doijer & Kalff nodig.

Dit is zeer gemakkelijk en snel!

Nog geen account? Maak nu een gratis account aan en start met beleggen in edelmetalen.

Account aanmaken
beleggen in zilver online

De voordelen van beleggen in zilver bij Doijer & Kalff

Wij bieden u de combinatie van het bezit van fysiek zilver met het gemak van het online account.

Beleggen in fysiek zilver

Met het online account koopt u zilverbaren BTW-vrij. Dat is de slimste manier om in zilver te beleggen. Veel goedkoper dan zilveren munten waarop een hoge premie zit.

Zo eenvoudig is beleggen in zilver

Wanneer u een account hebt dan koopt u zilver in eenheden van 1 kg. Een order is binnen enkele minuten volledig uitgevoerd. Wij kopen het zilver direct voor u in.

 

Terugkoopgarantie voor uw zilver

Mocht u willen verkopen dan voert u een verkooporder uit. U ontvangt 96% van de zilverprijs op dat moment. Dit is de beste prijs in de markt. Wij bieden 100% terugkoopgarantie.

Zilver is een belangrijke grondstof voor de industrie. Voor de productie van computers, telefoons, zonnepanelen en elektrische auto’s is zilver een noodzakelijke grondstof. Daarnaast speelt zilver nog steeds een monetaire rol. Deze combinatie maakt zilver een potentiële belegging. De zilverprijs is wel volatiel en kan dus hard stijgen en dalen.

Het edelmetaal zilver heeft intrinsieke waarde en is bovendien onderhevig aan schaarste. Sinds 2016 daalt de jaarlijkse productie van zilver. Zilver is de laatste jaren met 9 tot 10% gemiddeld per jaar gestegen. Bij onze klanten is inflatiebescherming de belangrijkste reden om te beleggen in zilver.

Wij hanteren een premie van €39 per kg. Deze premie is voor de productie en het transport van de zilverbaar. De prijs per kilogram verschilt van minuut tot minuut. Check onze verkoopprijs via zilver kopen.

U kunt online een account openen. U krijgt dan toegang tot ons systeem via uw account. Vanuit uw account kunt u zilver per kg kopen. De baren worden opgeslagen in de kluis. Omdat wij het zilver in het douanedepot opslaan kunnen we zilverbaren zonder BTW verkopen en terugkopen.

Uw zilver wordt onder uw naam opgeslagen in een van de best beveiligde kluizen ter wereld. Alle posities zijn 100% aanwijsbaar.

U betaalt 0,20% over de vervangingswaarde per kwartaal aan opslagkosten. Dat is omgerekend 0,8% per jaar. De minimale opslagfee per kwartaal is €14,95 (net geen €60 per jaar). Hiervoor kunt u voor €7500 aan zilver opslaan. Stel u koopt voor €15.000 aan zilver dan zijn de kosten voor opslag €29,90 per kwartaal (€120 per jaar).

Nee, indien u geen posities (meer) in bezit heeft, zijn er geen kosten verbonden aan het hebben van een account bij Doijer & Kalff.

Beleggen in zilver is al mogelijk vanaf 1 kg. Wanneer u meer zilver wilt kopen dan kunt u in eenheden van 1 kg de order uitvoeren. U hebt niet te maken met een minimaal orderbedrag. De zilverprijs verandert immers van minuut tot minuut.

Doijer & Kalff richt zich met name op beleggers die edelmetaal zoals zilver willen kopen als investering. Wij richten ons expliciet niet op verzamelaars die zilveren munten aan willen schaffen vanwege esthetische redenen of verzamelwaarde. Zilveren munten zijn vaak onderhevig aan een (zeer) hoge premie, waardoor zilverbaren een beter beleggingsobject zijn.

U kunt bij ons betalen door middel van iDeal, Bancontact en bankoverschrijving.

Wij bieden volledige terugkoopgarantie op al het zilver dat u via ons heeft gekocht. Op elk gewenst ogenblik kopen wij uw zilverbaren terug voor 4% onder spotprijs.

Veelgestelde vragen over beleggen in zilver

Hier staan de antwoorden op de meest gestelde vragen. Mocht u na het lezen nog vragen hebben dan vernemen wij dat graag!

Open account Mijn D&K Klantenservice