Open voor orders
Beleggen in edelmetaal

Hoe werkt het?

Goud of zilver kopen bij Doijer & Kalff is zeer eenvoudig en betrouwbaar. Op deze pagina leggen wij uit hoe het openen van een account en het aanschaffen van goud en zilver in zijn werk gaat.

Video Doijer & Kalff

Edelmetaal bij Doijer & Kalff

Doijer & Kalff doet er alles aan om goud kopen via internet voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. U hoeft slechts enkele stappen te volgen om de bezitter te worden van een goud- of zilverbaar.

De baren worden onder uw naam opgeslagen in een van de best beveiligde kluizen ter wereld bij Brinks in Zurich, Zwitserland. Uw edelmetaal is 100% verzekerd tegen diefstal en schade.

Wij handelen alleen in baren van de hoogste zuiverheid en kwaliteit. Daarbij bent u juridisch eigenaar van het edelmetaal.

Ons account is ontwikkeld met de kennis en ervaring die sinds 1825 is opgedaan!

Hoe start ik met beleggen in edelmetalen?

Kies voor ons online account!

1. Open kostenloos een account

Klik op OPEN ACCOUNT. U vult uw gegevens in en maakt een username en wachtwoord aan. Hierna krijgt u toegang tot uw dashboard.

2. Plaats een order en reken af

U selecteert goud of zilver en vult het gewicht in dat u wilt kopen. Hierna rekent u af via iDeal of bankoverschrijving. Uw aankoop wordt direct door ons ingekocht.

3. Monitor uw posities

In uw persoonlijke accountomgeving houdt u eenvoudig overzicht over uw positie(s) goud en zilver. Uw rendement wordt live bijgehouden!

Goudbaren online kopen

Maak je account aan

Bij Doijer & Kalff kunt u kiezen uit twee soorten accounts om edelmetaal te kopen. Dit zijn een Trade Account en Wealth Account.

Met het Trade Account koopt en verkoopt u goud in eenheden van 10 gram en zilver in eenheden van 1 kg. De kosten voor opslag bedragen voor goud 0,15% en voor zilver 0,2% van de vervangingswaarde per kwartaal.

Het Wealth Account is mogelijk vanaf een totale positie van €100.000 aan aankoopwaarde. In het Wealth Account koopt en verkoopt u goud per 500 gram of een veelvoud daarvan. De eenheid bij zilver is 10 kilo (of een veelvoud daarvan). Het Wealth Account kent een lager percentage qua opslagkosten. Verzekerde opslag voor goud kost 0,125% en zilver 0,175% van de vervangingswaarde per kwartaal.

U kunt een Wealth Account aanvragen via support@doijerkalff.nl.

Edelmetaal kopen met een account van Doijer & Kalff

Wij bieden u de mogelijkheid om op veilige wijze en tegen een zeer scherpe prijs fysiek goud en zilver te kopen. Met het account combineren we het traditionele van fysiek goud of zilver veilig in de kluis met het gemak van het online account.

Voordelig edelmetaal kopen

U kunt u bij ons terecht voor de meest scherp geprijsde vorm van beleggingsgoud of -zilver. Met het account koopt en verkoopt u goud en zilverbaren al vanaf 10 gram of in veelvouden van hiervan. Onze premie is vanaf €5,50 per 10 gram.

Deze premie rekenen wij voor de productie en het transport.

Veilig en betrouwbaar

Het aanmaken van het account is zo gebeurd. Kies altijd voor beveiligde en verzekerde opslag in combinatie met terugkoopgarantie. Het over straat gaan met goud of zilver is zeer risicovol. Daarnaast is het zelf opslaan van edelmetaal niet te verzekeren. U wilt toch met een gerust hart op vakantie?

Met onze terugkoopgarantie weet u welke prijs u bij verkoop ontvangt en u kunt verkopen wanneer u wilt. Wanneer u het zelf opslaat is dit niet het geval.

Goud en zilver SALE

Wanneer er meer klanten verkopen dan kopen dan hebben we voorraad over. Het goud of zilver wordt aan onze accounthouders aangeboden net boven spotprijs in de SALE!

Accounthouders ontvangen automatisch een e-mail wanneer er goud of zilver in de SALE is toegevoegd.

Kortom: als accounthouder krijgt u toegang tot de beste prijs in de markt!

Open account Mijn D&K Klantenservice