Open voor orders
Beleggen in edelmetaal

Hoe werkt het?

Goud of zilver kopen bij Doijer & Kalff is zeer eenvoudig en betrouwbaar. Op deze pagina leggen wij uit hoe het openen van een account en het aanschaffen van goud en zilver in zijn werk gaat.

Hoe goud of zilver kopen?

Zekerheid sinds 1825

Onze ervaring gaat terug naar 1825 toen Doijer & Kalff werd opgericht als onafhankelijke bank. Sinds 2010 is Doijer & Kalff geen bank meer, maar een private partij. De kernwaarden zijn sinds die tijd onveranderd gebleven.

De kennis en het netwerk in de markt van edelmetaal zijn hierdoor ijzersterk. Met een account van Doijer & Kalff kunt u beleggen in goud en zilver op een veilige en verzekerde manier. Beleggen in fysiek edelmetaal was niet eerder zo eenvoudig.

Hoe start ik met beleggen in edelmetalen?

Klik op “Open een account” om van start te gaan. Vul uw persoonlijke gegevens in en creëer een gebruikersnaam en wachtwoord. Voor de veiligheid vraagt Doijer & Kalff altijd om een telefoonnummer voor tweestapsverificatie van uw account.

Om een aankoop te kunnen doen, moet u zich eerst verifiëren. Doijer & Kalff opereert onder een AFM-vergunning en is wettelijk verplicht uw account te verifiëren aan de hand van uw identiteit. U kunt dit direct na het aanmaken van uw account doen of op een later moment wanneer u een aankoop wilt doen. Na deze verificatiestappen is uw account aangemaakt en kunt u uw eerste aankoop doen.

Indien u zakelijk wilt beleggen bij Doijer & Kalff, voeg dan de bedrijfsnaam en het KvK-nummer toe aan uw gegevens. Het edelmetaal zal dan worden opgeslagen onder uw bedrijfsnaam.

Navigeer in uw dashboard naar de optie “Kopen” of “Plaats order”. In dit overzicht maakt u een keuze tussen goud of zilver en geeft u de gewenste hoeveelheid of het bedrag aan voor uw aankoop. Na de bevestiging van uw order kunt u de betaling voltooien via iDeal of bankoverschrijving.

Zodra uw order is bevestigd, wordt uw aankoop onmiddellijk door ons verworven en wordt deze zo spoedig mogelijk opgeslagen in de kluis van Brink’s in Zürich, Zwitserland.

Gefeliciteerd, u bent nu eigenaar van een fysieke goud- of zilverbaar!

In uw persoonlijke dashboard behoudt u moeiteloos het overzicht van uw positie(s) in goud en zilver, waarbij uw rendement real-time wordt bijgehouden.

Onder de sectie “Opslag” heeft u te allen tijde toegang tot uw registratie- en baarnummers. Dit overzicht kunt u tevens downloaden. Bovendien ontvangt u per kwartaal en jaar een gedetailleerd financieel overzicht, beschikbaar onder het tabblad “Documenten”.

Doijer & Kalff biedt een terugkoopgarantie aan, waardoor u altijd de mogelijkheid heeft om uw goud of zilver terug te verkopen. Klik eenvoudig op “Plaats order” om deze transactie uit te voeren. Na bevestiging stort Doijer & Kalff het geld binnen 5 werkdagen op uw rekening.

Account aanmaken bij Doijer & Kalff

Trade Account of Wealth Account?

Bij Doijer & Kalff bieden wij u de keuze tussen twee soorten accounts voor de aanschaf van edelmetalen: het Trade Account en het Wealth Account.

Met het Trade Account heeft u de mogelijkheid om goud aan te kopen en te verkopen in eenheden van 10 gram en zilver in eenheden van 1 kg. De opslagkosten voor goud bedragen 0,15% en voor zilver 0,2% van de actuele waarde per kwartaal.

Het Wealth Account is beschikbaar vanaf een totale positie van €100.000 aan aankoopwaarde. Dit account hanteert lagere opslagkosten. Voor verzekerde opslag van goud bedragen de kosten 0,125% en voor zilver 0,175% van de actuele waarde per kwartaal.

Om een Wealth Account aan te vragen, kunt u contact met ons opnemen via (0)10 254 0080 of  support@doijerkalff.nl.

Sparen en beleggen voor het gehele gezin

Hoe werkt het Kalffjes Account?

Speciaal ontworpen voor ouders die willen investeren in de toekomst van hun kinderen door middel van beleggingen in fysiek edelmetaal.

Goud en zilver sparen

Hoe werkt het spaarplan?

Uw persoonlijke goud en zilver spaarplan. Goud en zilver sparen is een slim alternatief voor traditioneel sparen bij de bank

Doijer & Kalff heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Reviews
Wat vinden onze klanten
Rajesh 41 Jaar
stars 8/10
“Ideaal platform om te beleggen in goud en zilver.”

Goud kopen gaat heel gemakkelijk. Door een artikel in Effect van de VEB werd ik geattendeerd op het kopen van goud bij Doijer & Kalff. Het is voor het eerst dat ik beleg in goud, maar dat gaat boven verwachting heel erg gemakkelijk.

Maarten 59 jaar
stars 9/10
“Erg makkelijk om met mijn holding te investeren.”

Ik ben erg blij met mijn account bij Doijer & Kalff. Met name de prijzen, de beveiligde opslag en terugkoopgarantie zijn voor mij de belangrijkste punten. Veel dank voor de service!

Don 64 jaar
stars 8/10
“Geweldige service, fijne mensen en een heel goed aanbod.”

Eerste aankoop in zilver gedaan in de SALE. Simpeler dan dit kan t niet worden. Website is super duidelijk. echt een ABC-tje

Het laatste nieuws over edelmetaal ontvangen?

Vul een geldig e-mailadres in
Open account Mijn D&K Klantenservice