Beleggen in edelmetaal

Hoe werkt het?

Goud of zilver kopen bij Doijer & Kalff is zeer eenvoudig en betrouwbaar. Op deze pagina leggen wij uit hoe het openen van een account en het aanschaffen van goud en zilver in zijn werk gaat.

hoe werkt het

Edelmetaal bij Doijer & Kalff

Doijer & Kalff doet er alles aan om goud kopen via internet voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. U hoeft slechts enkele stappen te volgen om de bezitter te worden van een goud- of zilverbaar.

Ons account is ontwikkeld met de kennis en ervaring die sinds 1825 is opgedaan!

Hoe start ik met beleggen in edelmetalen?

Kies voor ons online account!

1. Open kostenloos een account

Klik op OPEN ACCOUNT. U vult uw gegevens in en maakt een username en wachtwoord aan. Hierna krijgt u toegang tot uw dashboard.

2. Plaats een order en reken af

U selecteert goud of zilver en vult het gewicht in dat u wilt kopen. Hierna rekent u af via iDeal, Bancontact of bankoverschrijving. Uw aankoop wordt direct door ons ingekocht.

3. Monitor uw posities

In uw persoonlijke accountomgeving houdt u eenvoudig overzicht over uw positie(s) goud en zilver. Uw rendement wordt live bijgehouden!

Maak je account aan

Bij Doijer & Kalff kunt u kiezen uit twee soorten accounts om edelmetaal te kopen.

Met het Trade Account koopt en verkoopt u goud in eenheden van 10 gram en zilver in eenheden van 1 kg.

Met het Wealth Account koopt en verkoopt u goud per kilogram en zilver in eenheden van 25 kg.

Het Wealth Account kent een lager percentage qua opslagkosten.

Account aanmaken
hoe werkt het

Edelmetaal kopen met een account van Doijer & Kalff

Wij bieden u de mogelijkheid om op veilige wijze en tegen een zeer scherpe prijs fysiek goud en zilver te kopen. Met het account combineren we het traditionele van fysiek goud of zilver veilig in de kluis met het gemak van het online account.

Goedkoop edelmetaal kopen

U kunt u bij ons terecht voor de meest scherp geprijsde vorm van beleggingsgoud of -zilver. Met het account koopt en verkoopt u goud en zilverbaren al vanaf 10 gram of in veelvouden van hiervan. Onze premie is €4,90 per 10 gram.

Deze premie rekenen voor de productie en het transport. Wij bieden hiermee de scherpste prijzen in de markt!

Snel en veilig

Het aanmaken van het account is zo gebeurt. Kies altijd voor beveiligde en verzekerde opslag in combinatie met terugkoopgarantie. Het over straat gaan met goud of zilver is zeer risicovol. Daarnaast is het zelf opslaan van edelmetaal niet te verzekeren. U wilt toch met een gerust hart op vakantie?

Met onze terugkoopgarantie weet u welke prijs u bij verkoop ontvangt en u kunt verkopen wanneer u wilt. Wanneer u het zelf opslaat is dit niet het geval.

Goud en zilver SALE

Wanneer er meer klanten verkopen dan kopen dan hebben we voorraad over. Het goud of zilver wordt aan onze accounthouders aangeboden net boven spotprijs in de SALE!

Accounthouders ontvangen automatisch een e-mail wanneer er goud of zilver in de SALE is toegevoegd.

Kortom: als accounthouder krijgt u toegang tot de beste prijs in de markt!

Open account Mijn D&K Klantenservice