Open voor orders
Beleggen in edelmetaal

Hoe werkt het?

Goud of zilver kopen bij Doijer & Kalff is zeer eenvoudig en betrouwbaar. Op deze pagina leggen wij uit hoe het openen van een account en het aanschaffen van goud en zilver in zijn werk gaat.

Reinier legt uit waarom zakelijk beleggen in edelmetaal bij Doijer & Kalff

Edelmetaal bij Doijer & Kalff

Doijer & Kalff doet er alles aan om goud kopen via internet voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. U hoeft slechts enkele stappen te volgen om de bezitter te worden van een goud- of zilverbaar.

De baren worden onder uw naam opgeslagen in een van de best beveiligde kluizen ter wereld bij Brinks in Zurich, Zwitserland. Uw edelmetaal is 100% verzekerd tegen diefstal en schade.

Wij handelen alleen in baren van de hoogste zuiverheid en kwaliteit. Daarbij bent u juridisch eigenaar van het edelmetaal.

Ons account is ontwikkeld met de kennis en ervaring die sinds 1825 is opgedaan!

Hoe start ik met beleggen in edelmetalen?

1. Open kostenloos een account

Klik op OPEN ACCOUNT. U vult uw gegevens in en maakt een username en wachtwoord aan. Doijer & Kalff vraagt altijd om een telefoonnummer voor de tweestapsverificatie van uw account om de veiligheid te waarborgen.

Voordat u een aankoop kan uitvoeren dient u zich te verifiëren. Doijer & Kalff opereert onder een AFM-vergunning en is daarom verplicht op basis van wet- en regelgeving om uw account te verifiëren aan de hand van uw identiteit.

U kunt dit meteen doen na het aanmaken van uw account of later op het moment dat u een aankoop doet.

Na deze stappen is uw account aangemaakt en komt u in uw dashboard.

Welkom bij Doijer & Kalff!

Wilt u zakelijk beleggen bij Doijer & Kalff? Dit kunt u opgegeven door de bedrijfsnaam en het nummer van de Kamer van Koophandel toe te voegen in uw gegevens. Het edelmetaal zal dan onder uw bedrijfsnaam worden opgeslagen.

2. Plaats een order en reken af

In uw dashboard klikt u op “Kopen” of “Plaats order”. In dit overzicht selecteert u goud of zilver en de hoeveelheid of het bedrag waarvoor u wilt aankopen. Na bevestiging van uw order kunt u afrekenen via iDeal of bankoverschrijving.

Uw aankoop wordt direct door ons ingekocht en zal zo snel mogelijk geleverd worden in de kluis van Brink’s in Zürich, Zwitserland.

U bent nu (gedeeltelijk) eigenaar van een fysieke goud- of zilverbaar!

3. Monitor uw posities

In uw persoonlijke dashboard houdt u eenvoudig overzicht over uw positie(s) goud en zilver. Uw rendement wordt live bijgehouden!

Onder Opslag kunt u altijd uw registratie en/of baarnummers inzien. Het is ook mogelijk om dit overzicht te downloaden. Daarnaast ontvangt u per kwartaal en jaar een financieel overzicht. Deze kunt u vinden onder uw “Documenten”.

Doijer & Kalff biedt een terugkoopgarantie aan. U kunt altijd uw goud of zilver terug verkopen. Door te klikken op “plaats order” kunt u uw goud of zilver verkopen. Na bevestiging zal Doijer & Kalff binnen 5 werkdagen het geld op uw rekening storten.

Opslag

Maak uw account aan

Bij Doijer & Kalff kunt u kiezen uit twee soorten accounts om edelmetaal te kopen. Dit zijn een Trade Account en Wealth Account.

Met het Trade Account koopt en verkoopt u goud in eenheden van 10 gram en zilver in eenheden van 1 kg. De kosten voor opslag bedragen voor goud 0,15% en voor zilver 0,2% van de vervangingswaarde per kwartaal.

Het Wealth Account is mogelijk vanaf een totale positie vanaf €100.000 aan aankoopwaarde. Het Wealth Account kent een lager percentage qua opslagkosten. Verzekerde opslag voor goud kost 0,125% en zilver 0,175% van de vervangingswaarde per kwartaal.

U kunt een Wealth Account aanvragen via support@doijerkalff.nl.

Open account Mijn D&K Klantenservice