Beleggen in edelmetaal

Hoe werkt het?

Goud of zilver kopen bij Doijer & Kalff is zeer eenvoudig en betrouwbaar. Op deze pagina leggen wij uit hoe het openen van een account en het aanschaffen van goud en zilver in zijn werk gaat.

Kopen bij Doijer & Kalff

Doijer & Kalff doet er alles aan om goud kopen via internet voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. U hoeft slechts enkele stappen te volgen om de bezitter te worden van een goud- of zilverbaar van een door u gekozen formaat (al vanaf 10 gram):

Hoe start ik met beleggen in edelenmetalen?

Bij Doijer & Kalff maken we edelmetaal kopen gemakkelijk. Het enige dat u nodig hebt om goud te kopen bij Doijer & Kalff, is een account op onze website. Dit account is gratis en zeer snel aan te maken.

1. Open kostenloos een account

Als u bij ons goud of zilver wilt aanschaffen, hebt u een account nodig. Dit account maakt u binnen enkele minuten online aan en is geheel kosteloos. Na het invullen van uw gegevens, ontvangt u een e-mail van ons met bevestiging en verdere instructies.

2. Plaats een order en reken af

Als uw account eenmaal aangemaakt is, kunt u aan de slag met uw eerste aankoop. Aankooporders kunnen op werkdagen worden ingevoerd tussen 8:30 en 17:00 uur.

3. Monitor uw posities en rendement

Gefeliciteerd, u heeft uw eerste goud- of zilverbaar aangeschaft! In uw persoonlijke accountomgeving houdt u eenvoudig overzicht over uw positie(s) goud en zilver. Ook kunt u altijd het rendement op uw positie(s) inzien.

Maak je account aan

Bij Doijer & Kalff kunt u kiezen uit twee soorten accounts om goud te kopen. Met het Trade Account koopt en verkoopt u goud in eenheden van 10 gram. Met het Wealth Account koopt en verkoopt u goud per kilogram. U kunt online een account openen en direct goud kopen. Het Wealth Account kent een lager percentage qua opslagkosten.

Account aanmaken

Edelmetaal kopen met een account van Doijer & Kalff

Wij bieden u de mogelijkheid om op veilige wijze en tegen een zeer scherpe prijs fysiek goud en zilver te kopen. Met het account combineren we het traditionele van fysiek goud of zilver veilig in de kluis met het gemak van het online account.

Goedkoop edelmetaal kopen

U kunt u bij ons terecht voor de meest scherp geprijsde vorm van beleggingsgoud of -zilver. Met het account koopt en verkoopt u goud en zilverbaren al vanaf 10 gram of in veelvouden van hiervan. Onze premie is €4,90 per 10 gram.

Deze premie rekenen voor de productie en het transport. Wij bieden hiermee de scherpste prijzen in de markt!

Snel en veilig

Het aanmaken van het account is zo gebeurt. Kies altijd voor beveiligde en verzekerde opslag in combinatie met terugkoopgarantie. Het over straat gaan met goud of zilver is zeer risicovol. Daarnaast is het zelf opslaan van edelmetaal niet te verzekeren. U wilt toch met een gerust hart op vakantie?

Met onze terugkoopgarantie weet u welke prijs u bij verkoop ontvangt en u kunt verkopen wanneer u wilt. Wanneer u het zelf opslaat is dit niet het geval.

Goud en zilver SALE

Wanneer er meer klanten verkopen dan kopen dan hebben we voorraad over. Het goud of zilver wordt aan onze accounthouders aangeboden net boven spotprijs in de SALE!

Accounthouders ontvangen automatisch een e-mail wanneer er goud of zilver in de SALE is toegevoegd.

Kortom: als accounthouder krijgt u toegang tot de beste prijs in de markt!