AFM Vergunning
Goudprijs: 48,96 per gram -0.06%
Zilverprijs: 682,62 per kilo -0.0007%

Stap 1: maak (kosteloos!) een account aan

Als u bij ons goud of zilver wilt aanschaffen, hebt u een account nodig. Dit account maakt u binnen enkele minuten online aan en is geheel kosteloos. Na het invullen van uw gegevens, ontvangt u een e-mail van ons met bevestiging en verdere instructies.

Gratis account aanmaken
Egon von Greyerz

Stap 2: verifieer uw account

Na het invullen van uw gegevens, kunt u uw account verifiëren. Dat doet u door een e-mail te sturen naar support@doijerkalff.nl met daarin bijgevoegd een kopie van uw identiteitsbewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs). Na het ontvangen van uw identiteitsbewijs is uw account geactiveerd.

Let op: vanwege het handmatig controleren van de identiteitsbewijzen, worden accounts alleen op werkdagen tijdens kantooruren geactiveerd.

Gratis account aanmaken
John Rubino

Stap 3: leg uw eerste order in

Als uw account eenmaal geactiveerd is, kunt u aan de slag met uw eerste aankoop. Aankooporders kunnen op werkdagen worden ingevoerd tussen 8:30 en 17:00 uur.

U voert een aankooporder in door, nadat u bent ingelogd op uw account, te navigeren naar de pagina ‘goud kopen’ of ‘zilver kopen’. Daar selecteert u de hoeveelheid edelmetaal die u wilt aanschaffen. Bij een Trade Account is dit voor goud een veelvoud van 10 gram en voor zilver een veelvoud van 1 kilogram. Goud kan worden gekocht in eenheden van 10 gram en zilver in eenheden van 1 kilogram.

Na het plaatsen van uw eerste order rekent u af. De betaling geschiedt via iDeal, Bancontact of bankoverschrijving, afhankelijk van het bedrag en het land waarin u woont. Na het verwerken van uw order en het bevestigen van uw aankoop worden de aangeschafte goudbaren apart op uw naam opgeslagen in een van de best beveiligde kluizen.

Gratis account aanmaken
Zilver stijgt

Stap 4: monitor uw posities en rendement

Gefeliciteerd, u heeft uw eerste goud- of zilverbaar aangeschaft! In uw persoonlijke accountomgeving houdt u eenvoudig overzicht over uw positie(s) goud en zilver. Ook kunt u altijd het rendement op uw positie(s) inzien.

Eventuele verkooporders voert u ook in via uw accountomgeving. De opbrengst van de verkoop wordt gestort op de tegenrekening die aan het account gekoppeld is.

Gratis account aanmaken

Begin vandaag nog met beleggen

Zoals u kunt zien is het zeer eenvoudig om bij Doijer & Kalff te beginnen met beleggen in goud en zilver. Maak nu een account aan en u kunt straks al uw eerste aankoop doen.

Heeft u nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen

Ja u dient eerst een account aan te maken voordat u goud en zilver kunt kopen. Het openen van een account is slechts enkele minuten werk.

U koopt goudbaren voor slechts 0,7% boven spotprijs, met een minimumpremie van €6,50 per 10 gram. Zilverbaren bieden wij BTW-vrij aan en voor slecht 4% boven spotprijs, met een minimumpremie van €39 per kg. De terugkoopprijs voor goud is 99% van de spotprijs. Voor zilver is de terugkoopprijs 96% van de spotprijs.

Deze zogenaamde lage spreads maken een account bij Doijer & Kalff uniek. U koopt en verkoopt goud en zilver vanuit het account. De baren worden voor u opgeslagen in een van de best beveiligde kluizen. Volledig verzekerd, met terugkoopgarantie en apart op uw naam.

Onze prijzen kunnen wij aanbieden omdat we de orders van onze klanten combineren qua productie en transport. Daarnaast hebben we zeer scherpe afspraken bij de raffinaderijen dankzij onze sterke naam die al sinds 1825 staat.

In het account staat alle informatie over uw aankooporders, het rendement en verkooporders.

Geregeld bieden wij zilver- en goudbaren aan tegen spotprijs. Check de SALE.

Kortom: Doijer & Kalff is de partij als het om zekerheid, veiligheid en voorwaarden gaat.

Met het Trade Account koopt en verkoop u goud vanaf 10 gram of een veelvoud daarvan. De eenheid bij zilver is 1 kilo (of een veelvoud daarvan). De kosten voor opslag bedragen voor goud 0,15% en voor zilver 0,2% van de vervangingswaarde per kwartaal. Er geldt een minimum opslagfee van €14,95 per kwartaal.

In het Wealth Account koopt en verkoopt u goud per kilo of een veelvoud daarvan. De eenheid bij zilver is 25 kilo (of een veelvoud daarvan). De kosten voor opslag zijn lager dan in het Trade Account. Verzekerde opslag voor goud kost 0,10% en zilver 0,15% per kwartaal.

U kunt een Wealth Account aanvragen via het tabblad accountgegevens in uw account. U dient dan wel een ronde eenheid van 1 kg goud te hebben en/of 25 kilo zilver.

Wij slaan de posities van elke accounthouder op naam op (volledig allocated). Op deze wijze zijn alle positie aanwijsbaar conform de regels van de AFM. De accounthouder is juridisch de eigenaar van de zijn/haar posities. De audit wordt tevens op deze manier afgenomen.

Bij Doijer & Kalff is het mogelijk om goud al vanaf 10 gram te kopen zonder dat de premie evenredig hoog is.