Open voor orders
Edelmetaal sparen bij Doijer & Kalff

Edelmetaal sparen

Met periodiek edelmetaal sparen bouwt u ongemerkt vermogen op in goud of zilver. U bepaalt zelf hoeveel u maandelijks of per kwartaal gaat inleggen. Starten kan vanaf €50,-. Edelmetaal sparen biedt een uitstekend alternatief voor sparen.

Sinds 1825 begeleiden wij klanten bij het kopen, beheren en verkopen van posities in edelmetaal.

Voordelen van periodiek edelmetaal sparen

Het spaarprogramma van Doijer & Kalff is zeer toegankelijk en scherp in kosten.

Automatisch vermogen opbouwen

U stelt eenmalig uw voorkeuren in en hierna bouwt u automatisch vermogen op in edelmetaal.

Ideale spreiding

Omdat u periodiek koopt middelt u de aankoopprijs. Hierdoor spreidt u de aankopen en neemt het koersrisico af.

U bepaalt

U kunt zeer gemakkelijk uw voorkeuren instellen en ook wijzigen wanneer u dat wenst.

Stap 1: Open een account

Open gemakkelijk een account bij Doijer & Kalff. U vult de gegevens in en upload een ID.

Stap 2: Kies goud of zilver

Vink aan of u goud of zilver wilt sparen.

Stap 3: Stel de hoeveelheid in

Stel in voor welk bedrag of hoeveel gram u maandelijks wilt sparen.

Stap 4: Bevestig uw instellingen

Bevestig uw instellingen door akkoord te gaan.

De voordelen van periodiek edelmetaal sparen

  • Ideale spreiding
  • Ongemerkt bouwt u vermogen op
  • U kunt altijd de instellingen wijzigen
  • U ontvangt meer korting als u langer meedoet
Reinoud Bogert legt de voordelen van goud kopen uit

Maandelijks goud sparen

Een belegging in goud heeft de laatste 20 jaar een rendement van ongeveer 9% per jaar opgeleverd. Stel u koopt automatisch elke maand 1 gram goud gedurende 15 jaar. Jaarlijks groeit uw vermogen in goud dan met 12 gram. Na 15 jaar bezit u 180 gram goud.

Een gram goud kost momenteel rond de €55. Daarmee zou u met een gelijkblijvende goudprijs een kapitaal van €10.000 opbouwen. Wanneer de komende 15 jaar de goudprijs weer met 9% gemiddeld per jaar stijgt dan betekent dat uw 180 gram goud na deze 15 jaar €36.000 waard is.

Op deze manier kunt u sparen in goud dat zeer schaars is en daarmee veel waardevaster is dan de euro. Veel van onze klanten kiezen goud als aanvulling op hun pensioen, als manier om extra vermogen op te bouwen of als diversificatie op hun aandelenportefeuille.

Start nu met het periodiek kopen van goud. Naarmate u langer deelneemt ontvangt u meer korting op de premie. Deze premie bestaat uit de productiekosten van de goudbaar en de kosten voor het transport van de raffinaderij naar de kluis. Deze korting start de eerste maand op 5% en loopt op tot 30% na 6 maanden.

Maandelijks zilver sparen

Beleggen in zilver heeft sinds het jaar 2000 een rendement van 9,4% per jaar opgeleverd. Zilver is een essentieel grondstof voor de industrie. Elektrische auto’s, zonnepanelen en telefoons kunnen niet worden geproduceerd zonder zilver.

De zilvermarkt is een kleine markt. Het gevolg hiervan is dat kleine verschuivingen grote impact kunnen hebben op de zilverprijs. Zo steeg de zilverprijs in 2010 met bijna 100%. De winning van zilver is sterk dalende terwijl de vraag toeneemt. Dit maakt zilver een interessante belegging.

Zo stelde Willem Middelkoop ooit dat een ondernemer zijn pensioen zeer gemakkelijk kan opbouwen. “Koop elke maand een kilo zilver en je hebt waarschijnlijk een beter pensioen dan leden van het ABP”. Het maandelijks sparen van zilver is al mogelijk vanaf 100 gram zilver. Deze hoeveelheid heeft momenteel een waarde van rond de 75 euro.

Stel u koopt automatisch elke maand 100 gram zilver gedurende 15 jaar. Jaarlijks groeit uw vermogen in zilver dan met 1200 gram. Na 15 jaar bezit u 18 kg zilver. Wanneer de komende 15 jaar de zilverprijs weer met 9% gemiddeld per jaar stijgt dan betekent dat uw 18 kg zilver na deze 15 jaar €49.158 waard is.

Daarmee spaart u zilver, dat zeer schaars is en daarmee veel waardevaster is dan de euro. Fysiek zilver als aanvulling op uw pensioen of als pensioenregeling. Start nu met het periodiek sparen van zilver. Naarmate u langer deelneemt ontvangt u meer korting op de premie. Deze premie bestaat uit de productiekosten van de goudbaar en de kosten voor het transport van de raffinaderij naar de kluis. Deze korting loopt op tot 30%.

Start nu met het sparen van edelmetaal bij Doijer & Kalff

Met het spaarplan van Doijer & Kalff kunt u gemakkelijk, veilig en betrouwbaar edelmetaal sparen vanaf €50,-. U bepaalt met een paar klikken welk product u maandelijks gaat sparen. Hierna selecteert u de hoeveelheid die u maandelijks wilt sparen.

U gaat akkoord met de procedure van de incasso en wij regelen de rest. Voor u het weet heeft u een vermogen opgebouwd in goud of zilver. In het dashboard van uw account kunt u uw investering zorgvuldig volgen.

Uw rendement wordt keurig voor u bijgehouden. Een mocht u tussentijds willen pauzeren of stoppen dan kunt u dit snel en eenvoudig wijzigen. Ook kunt u een verkoop zeer gemakkelijk uitvoeren. Binnen 5 seconden kunt u de verkoopprijs vastleggen en binnen 5 werkdagen heeft u de opbrengst op uw bankrekening staan.

Sparen van goud en zilver is veilig en scherp in prijs bij Doijer & Kalff!

Open account Mijn D&K Klantenservice