Open voor orders
Edelmetaal sparen bij Doijer & Kalff

Edelmetaal sparen

Sparen is totaal niet lonend in verband met de hoge inflatie. De euro verliest jaarlijks meer aan waarde dan u aan rente ontvangt. Dit fenomeen noemen we negatieve reële rente. Gelukkig zijn er betere manieren om echt vermogen op te bouwen. Edelmetaal biedt een uitstekend alternatief voor sparen.

U spaart in goud of zilver. Beide edelmetalen hebben in de laatste 20 jaar een hoog rendement opgeleverd. Waar euro’s worden bijgedrukt is edelmetaal zeer lastig uit de grond te halen. Om die reden is het sparen van edelmetaal een goed alternatief voor sparen. Maandelijks sparen in edelmetaal is uniek! Kies voor ons spaarplan waarmee u automatisch vermogen op kunt bouwen in goud en zilver. Veilig, gemakkelijk en scherp in prijs.

Sinds 1825 begeleiden wij klanten bij het kopen, beheren en verkopen van posities in edelmetaal.

Maandelijks goud sparen

Een belegging in goud heeft de laatste 20 jaar een rendement van ongeveer 9% per jaar opgeleverd. Stel u koopt automatisch elke maand 1 gram goud gedurende 15 jaar. Jaarlijks groeit uw vermogen in goud dan met 12 gram. Na 15 jaar bezit u 180 gram goud.

Een gram goud kost momenteel rond de €55. Daarmee zou u met een gelijkblijvende goudprijs een kapitaal van €10.000 opbouwen. Wanneer de komende 15 jaar de goudprijs weer met 9% gemiddeld per jaar stijgt dan betekent dat uw 180 gram goud na deze 15 jaar €36.000 waard is.

Op deze manier kunt u sparen in goud dat zeer schaars is en daarmee veel waardevaster is dan de euro. Veel van onze klanten kiezen goud als aanvulling op hun pensioen, als manier om extra vermogen op te bouwen of als diversificatie op hun aandelenportefeuille.

Start nu met het periodiek kopen van goud. Naarmate u langer deelneemt ontvangt u meer korting op de premie. Deze premie bestaat uit de productiekosten van de goudbaar en de kosten voor het transport van de raffinaderij naar de kluis. Deze korting loopt op tot 30%.

Maandelijks zilver sparen

Beleggen in zilver heeft sinds het jaar 2000 een rendement van 9,4% per jaar opgeleverd. Zilver is een essentieel grondstof voor de industrie. Elektrische auto’s, zonnepanelen en telefoons kunnen niet worden geproduceerd zonder zilver.

De zilvermarkt is een kleine markt. Het gevolg hiervan is dat kleine verschuivingen grote impact kunnen hebben op de zilverprijs. Zo steeg de zilverprijs in 2010 met bijna 100%. De winning van zilver is sterk dalende terwijl de vraag toeneemt. Dit maakt zilver een interessante belegging.

Zo stelde Willem Middelkoop ooit dat een ondernemer zijn pensioen zeer gemakkelijk kan opbouwen. “Koop elke maand een kilo zilver en je hebt waarschijnlijk een beter pensioen dan leden van het ABP”. Het maandelijks sparen van zilver is al mogelijk vanaf 100 gram zilver. Deze hoeveelheid heeft momenteel een waarde van rond de 75 euro.

Stel u koopt automatisch elke maand 100 gram zilver gedurende 15 jaar. Jaarlijks groeit uw vermogen in zilver dan met 1200 gram. Na 15 jaar bezit u 18 kg zilver. Wanneer de komende 15 jaar de zilverprijs weer met 9% gemiddeld per jaar stijgt dan betekent dat uw 18 kg zilver na deze 15 jaar €49.158 waard is.

Daarmee spaart u zilver, dat zeer schaars is en daarmee veel waardevaster is dan de euro. Fysiek zilver als aanvulling op uw pensioen of als pensioenregeling. Start nu met het periodiek sparen van zilver. Naarmate u langer deelneemt ontvangt u meer korting op de premie. Deze premie bestaat uit de productiekosten van de goudbaar en de kosten voor het transport van de raffinaderij naar de kluis. Deze korting loopt op tot 30%.

beleggen in goud via de app

Start nu met het sparen van edelmetaal bij Doijer & Kalff

Met het spaarplan van Doijer & Kalff kunt u gemakkelijk, veilig en betrouwbaar edelmetaal sparen. U bepaalt met een paar klikken welk product u maandelijks gaat sparen. Hierna selecteert u de hoeveelheid die u maandelijks wilt sparen.

U gaat akkoord met de procedure van de incasso en wij regelen de rest. Voor u het weet heeft u een vermogen opgebouwd in goud of zilver. In het dashboard van uw account kunt u uw investering zorgvuldig volgen.

Uw rendement wordt keurig voor u bijgehouden. Een mocht u tussentijds willen pauzeren of stoppen dan kunt u dit snel en eenvoudig wijzigen. Ook kunt u een verkoop zeer gemakkelijk uitvoeren. Binnen 5 seconden kunt u de verkoopprijs vastleggen en binnen 5 werkdagen heeft u de opbrengst op uw bankrekening staan.

Sparen van goud en zilver is veilig en scherp in prijs bij Doijer & Kalff!

Open account Mijn D&K Klantenservice