Open voor orders
Goud in de SALE

Goud - SALE

De SALE is alleen open als er voorraad is. Accounthouders ontvangen een mail als er meer dan 500 gram goud in de SALE beschikbaar is.

Profiteer nu van de scherpste prijs in Europa!

Premie bij aankoop €0,20 per gram

Opslagkosten zijn 0,6% per jaar, inclusief BTW

Bij verkoop ontvangt u tot aan 99% van de goudprijs

Gram
Euro
Nog geen account? Account aanmaken

Goud kopen in de SALE bij Doijer & Kalff

Doijer & Kalff koopt en verkoopt goud voor klanten uit Europa. Wanneer de vraag groter is dan het aanbod, kopen wij posities bij. Als het aanbod groter is dan de vraag, hebben we een voorraad goudbaren over.

Deze voorraad wordt aan onze accounthouders aangeboden net boven de spotprijs in de SALE. Daarnaast kopen wij regelmatig goud met een korting bij onze leveranciers. Ook deze vorm van aanbod komt in de SALE.

Als er geen voorraad beschikbaar is in de SALE dan kunt u goud kopen tegen het reguliere tarief.

Account aanmaken
goud kopen sale

Waarom goud kopen in de SALE?

Wanneer er voorraad is in de SALE dan koopt u goud tegen de scherpste prijs in de markt. Dit is een uniek aanbod dat we een aantal keer per maand kunnen aanbieden aan onze accounthouders.

Goud net boven spotprijs

Wanneer u goud koopt dan ligt de prijs altijd hoger dan de goudprijs.

De baar of de munt moet immers gemaakt worden. De productiekosten vormen een onderdeel van de premie die bovenop de goudprijs komt.

De verkoopprijs die wij hanteren in de SALE is de laagste in Europa!

Sneller op winst staan

Als u goud koopt in de SALE dan staat u sneller op winst.

Gemiddeld ligt de prijs bijna 1% lager als u in de SALE koopt.

Dat is de eerste winst die u kunt boeken.

Gegarandeerde terugkoopprijs

Wanneer u het goud, dat u in de SALE heeft gekocht, weer verkoopt dan ontvangt u bij ons dezelfde prijs als normaal.

Onze gegarandeerde terugkoopprijs is 99% van de goudprijs.

Het voordeel zit hem dus in de lagere premie bij aankoop.

Reviews
Wat vinden onze klanten
Rajesh 41 Jaar
stars 8/10
“Ideaal platform om te beleggen in goud en zilver.”

Goud kopen gaat heel gemakkelijk. Door een artikel in Effect van de VEB werd ik geattendeerd op het kopen van goud bij Doijer & Kalff. Het is voor het eerst dat ik beleg in goud, maar dat gaat boven verwachting heel erg gemakkelijk.

Maarten 59 jaar
stars 9/10
“Erg makkelijk om met mijn holding te investeren.”

Ik ben erg blij met mijn account bij Doijer & Kalff. Met name de prijzen, de beveiligde opslag en terugkoopgarantie zijn voor mij de belangrijkste punten. Veel dank voor de service!

Don 64 jaar
stars 8/10
“Geweldige service, fijne mensen en een heel goed aanbod.”

Eerste aankoop in zilver gedaan in de SALE. Simpeler dan dit kan t niet worden. Website is super duidelijk. echt een ABC-tje

Goedkoop goud kopen met een account van Doijer & Kalff

Als u goud wilt kopen maar niet wilt wachten op de SALE dan kunt u ook combineren. Met ons account koopt u sowieso tegen de scherpste prijzen. Veel klanten kopen eerst het grootste deel van hun positie en vullen deze aan via de SALE.

Scherpste prijs in Europa

U kunt u bij ons terecht voor de meest scherp geprijsde vorm van beleggingsgoud.

Met een account koopt u goud in de SALE tegen de scherpste prijs in Europa.

Veilig en vertrouwd

Kies altijd voor beveiligde en verzekerde opslag in combinatie met terugkoopgarantie.

De opslagkosten zijn 0,6% per jaar. Hierdoor kunt u veilig goud kopen en verkopen.

 

Profiteer van de SALE

Ontvang een mail wanneer we goud in de aanbieding hebben en koop goud tegen de beste prijs in Europa!

De premie in de SALE is €2 per 10 gram.

Wanneer er meer accounthouders goud verkopen dan kopen, dan hebben we voorraad over. Deze voorraad bieden we aan met een fikse korting in de SALE. Wanneer er meer dan 500 gram goud beschikbaar is dan ontvangen de accounthouders automatisch een mail. Wanneer er minder beschikbaar is dan wordt deze wel in de SALE aangeboden maar wordt er geen mail gestuurd.

Gemiddeld hebben we 3 keer per maand een SALE in goud. Voor zilver komt dat iets minder vaak voor. Hier bieden we overigens wel 2 keer maand een korting aan op een zilverbaar.

Onze reguliere verkoopprijs kent een premie van €5,50 per 10 gram. Deze premie hanteren we voor de productiekosten van de goudbaar, het transport en een stukje marge. Goud kopen in de SALE is mogelijk tegen een premie van €2 per 10 gram. In de SALE kunt u vanaf 10 gram goud kopen.

Wanneer u een account hebt dan ontvangt u een mail als er meer dan 500 gram goud beschikbaar is in de SALE. U kunt dan zeer snel en gemakkelijk goud kopen tegen de scherpste prijs van Europa.

Nee er is geen verschil in opslag. Alleen is de premie bij aankoop lager. De rest blijft hetzelfde. Uw goud wordt onder uw naam opgeslagen in een van de beste kluizen ter wereld.

De opslagkosten zijn hetzelfde als u regulier goud zou kopen. De opslagkosten in het Trade Account voor goud zijn 0,15% over de vervangingswaarde per kwartaal. De minimale opslagfee is slechts €14,95 per kwartaal. Pas als u meer dan €10.000 aan goud bij ons hebt opgeslagen, wordt de opslagfee dus hoger.

Nee, het hebben van een account is kosteloos en er wordt u niets in rekening gebracht als u geen posities in bezit hebt.

In de SALE kunt u goud aanschaffen vanaf 10 gram. De enige beperking die er is, is de beschikbare voorraad. In de SALE geldt op=op.

Goudbaren zijn veel scherper geprijsd dan gouden munten. In de SALE koopt u goud tegen de beste prijzen in Europa.

U kunt bij ons betalen door middel van iDeal, Bancontact en bankoverschrijving.

De verkoop van uw goud blijft hetzelfde wanneer u in de SALE een goudbaar hebt gekocht. Doijer & Kalff biedt u terugkoopgarantie over al uw posities. Dat betekent dat u op elk gewenst moment uw goudbaren aan ons terug kunt verkopen vanaf 1% onder spotprijs.

Veelgestelde vragen

Hier staan de antwoorden op de meest gestelde vragen. Mocht u na het lezen nog vragen hebben dan vernemen wij dat graag!

Open account Mijn D&K Klantenservice