Open voor orders
Zakelijk zilver kopen bij Doijer & Kalff

Zakelijk zilver kopen

Bent u geïnteresseerd in zakelijk zilver kopen? Wij informeren u graag over wat de beste manier om zakelijk zilver te kopen, hoe het werkt met de BTW op zilver en over het rendement van zilver in de laatste 20 jaar.

zakelijk zilver kopen

Waarom zakelijk zilver kopen?

Beleggen in zilver heeft de laatste jaren een rendement van ruim 9% tot 10% gemiddeld per jaar opgeleverd. Dat zijn mooie cijfers.

Bijna alle banken hanteren een negatieve rente voor het saldo op een zakelijke rekening. Geld dat vaak voor een langere periode op de rekening staat en daarnaast elk jaar koopkracht verliest door inflatie.

Ondernemers zijn op zoek naar een alternatief.

Voor wie is het geschikt?

Steeds meer ondernemers kiezen voor het beleggen in zilver om vermogen op te bouwen. De vraag naar zilver is voor meer dan 60% afkomstig vanuit de industrie. Zilver is een noodzakelijke grondstof voor de productie van zonnepanelen, elektrische auto’s, computers, laptops en telefoons.

Daarnaast kopen beleggers zilver en wordt zilver gebruikt voor de productie van zilveren sierraden. De zilvermarkt is relatief klein waardoor wijzingen in de vraag naar zilver de zilverprijs flink kan beïnvloeden. En dat terwijl de mijnproductie al sinds 2016 dalende is.

 

Voor uw pensioenplanning

Met een account bij Doijer & Kalff kunt u zeer gemakkelijk periodiek zilver kopen. Hierdoor bouwt u extra vermogen op. Ideaal als pensioenvoorziening of een aanvulling op uw pensioen.

Wij hebben maandelijks 2 aanbiedingen. Dan koopt u een zilverbaar met een fikse korting. Voor de zakelijke klant die meer dan 25 kg per keer wilt kopen hebben we het Wealth Account.

Zakelijk zilver kopen zonder BTW

Het opbouwen van vermogen kan uitstekend door zakelijk zilver te kopen. Zilverbaren zijn normaal belast met 21% BTW.

Deze BTW kunt u niet aftrekken wanneer u de zilverbaren zakelijk koopt omdat het geen aankoop is voor het primaire proces van uw bedrijf.

Wij verkopen zilverbaren die worden opgeslagen in het douanedepot waardoor u ze BTW-vrij koopt en verkoopt.

Edelmetaal als diversificatie

Zilver kan een zeer goede toevoeging zijn aan uw vermogen. Ter diversificatie van de aandelenportefeuille, als alternatief voor sparen en als antwoord op een mogelijke financiële crisis.

In uw account kunt u de waarde van uw zilverbaren continu volgen. Er is een jaaropgave beschikbaar. Hiermee kunt u zo naar de accountant voor de zakelijke belastingaangifte.

Start nu met zakelijk zilver kopen bij Doijer & Kalff

Om te kunnen investeren in zilver hebt u een account bij Doijer & Kalff nodig.

Dit is zeer gemakkelijk en snel! Wij controleren wie er bevoegdheden hebben binnen de BV, eenmanszaak of vof en wie de uiteindelijk belanghebbende zijn.

U ontvangt elk jaar een jaaropgave waarmee uw accountant direct aan de slag kan.

Nog geen account? Maak nu een gratis account aan en start met beleggen in edelmetalen.

Account aanmaken
zakelijk zilver kopen

De voordelen van zakelijk zilver kopen bij Doijer & Kalff

Wij bieden u de combinatie van het bezit van fysiek zilver met het gemak van het online account.

Zakelijk beleggen in fysiek zilver

Met het online account koopt u zakelijk tegen de scherpste premie fysiek zilver in de vorm van zilverbaren. U hoeft niet met goud over straat en u kunt met een veilig gevoel op vakantie. Uw zilver ligt opgeslagen in een van de best beveiligde kluizen ter wereld.

Zo eenvoudig is zakelijk beleggen in zilver

Wanneer u een account hebt dan koopt u zilver in eenheden van 1 kilogram. Een order is binnen enkele minuten volledig uitgevoerd. Wij kopen het zilver direct in.

 

Terugkoopgarantie voor uw zilverbaren

Wanneer u uw zilverbaren wilt verkopen dan voert u een verkooporder uit in uw account. U ontvangt 96% van de zilverprijs op dat moment. De opbrengst wordt gestort op uw zakelijke rekening.

Bij Doijer & Kalff kunt u een zakelijk account openen en zilver op naam van uw holding of bedrijf kopen. Steeds meer ondernemers kiezen voor zilver als alternatief voor sparen of obligaties maar ook als alternatief voor goud. De zilverprijs is de laatste jaren met 9% gemiddeld per jaar gestegen. Dat betekent wel dat uw belegging in waarde kan fluctueren. Alle facturen staan op naam van uw onderneming. Jaarlijks is er een jaaropgave beschikbaar die u zo naar de accountant kunt sturen. Belangrijk is dat u een zakelijke aankoop ook zakelijk betaald.

Goud is een beleggingsobject dat intrinsieke waarde heeft en onderhevig is aan schaarste, in tegenstelling tot geld. Daarom is het van edelmetaal een potentiële investering met bijbehorende risico’s. Zakelijk betaalt u waarschijnlijk maandelijks rente als gevolg van de negatieve rente. Daarnaast treedt er koopkrachtverlies op. De laatste jaren ligt het inflatiepercentage boven de 2% per jaar. Zilver is een belangrijke grondstof voor de productie van elektrische auto’s, zonnepanelen, iPad’s, computers en andere toepassingen. De verwachting is dat op termijn 40% van de jaarlijkse mijnproductie nodig is voor de productie van zonnepanelen en elektrische auto’s.

Wij verkopen alleen zilverbaren met een minimale zuiverheid van 99,99%. De zilverbaren zijn LBMA geaccrediteerd (dat is de hoogste standaard in de markt). Het maakt bij Doijer & Kalff niet uit welke hoeveelheid u koopt. Wij verkopen zilver in eenheden van 1 kilogram. U kunt net zo makkelijk als u koopt de baren weer verkopen.

 

Zakelijk zilver kopen bij Doijer & Kalff is eenvoudig en betrouwbaar. U maakt een account aan op naam van uw bedrijf, hierna zorgt u voor het uploaden van uw ID en wij voeren een check uit qua bevoegdheden en aandeelhouders. Wanneer er meerdere aandeelhouders zijn dan dient u ook een UBO-verklaring te mailen. Hierna hebt u toegang tot het account en kunt u zilverbaren kopen.

Het zilver wordt zeer veilig opgeslagen in moderne kluizen op naam van uw bedrijf. Het edelmetaal ligt volledig verzekerd en beveiligd opgeslagen in het douanedepot. Uw onderneming of de onderneming is de juridische eigenaar van het edelmetaal. Bij een faillissement van Doijer & Kalff is het zilver veilig gesteld want het maakt dus geen onderdeel uit van onze balans.

De opslagkosten in het Trade Account voor goud zijn 0,20% over de vervangingswaarde per kwartaal. De minimale opslagfee is slechts €14,95 per kwartaal. Pas als u meer dan €7500 aan zilver bij ons hebt opgeslagen, wordt de opslagfee dus hoger. We hebben daarnaast een Wealth Account. Met dit account koopt en verkoopt u zilver in eenheden van 25 kilogram. Na het aanmaken van een account kunt u uw account laten wijzigen in een Wealth Account. Deze wijziging kunt u aanvragen door een mail te sturen naar support@doijerkalff.nl.

Nee, het hebben van een account is kosteloos en er wordt u niets in rekening gebracht als u geen posities in bezit hebt.

U kunt bij ons zilverbaren van 1 kg kopen. Dat is dan ook het minimale ordergewicht als u zilver zakelijk wilt aanschaffen. Dit is onafhankelijk van de actuele zilverprijs: er is geen minimaal orderbedrag waaraan u hoeft te voldoen.

Zilverbaren zijn veel beter geprijsd dan zilveren munten. Op zilveren munten zit een premie van minimaal 20% boven de zilverprijs. Zilverbaren zijn gemiddeld 15% goedkoper dan zilveren munten.

U kunt bij ons betalen door middel van iDeal, Bancontact en bankoverschrijving. Ons systeem past de betaalmethoden vanzelf aan wanneer u voor grotere bedragen edelmetaal koopt.

Doijer & Kalff biedt u terugkoopgarantie over al uw posities. Dat betekent dat u op elk gewenst moment uw zilverbaren aan ons terug kunt verkopen voor 4% onder spotprijs. De opbrengst wordt altijd uitbetaald op het zakelijke bankrekeningnummer.

Veelgestelde vragen over zakelijk zilver kopen

Hier staan de antwoorden op de meest gestelde vragen. Mocht u na het lezen nog vragen hebben dan vernemen wij dat graag!

Open account Mijn D&K Klantenservice