Algemene Informatie

Zakelijk goud kopen

Bent u geïnteresseerd in zakelijk goud kopen? Op deze pagina geven we u hier informatie over.

Waarom zakelijk goud kopen?

Beleggen in goud heeft de laatste jaren een veel beter rendement opgeleverd dan de gemiddelde belegger verwacht. Sterker nog, een rendement van ruim 9% gemiddeld per jaar maakt goud tot een van de best presterende beleggingen in de laatste 19 jaar.

Momenteel betalen steeds meer ondernemers voor het saldo op hun zakelijke rekening. Geld dat vaak voor een langere periode op de rekening staat en elk jaar koopkracht verliest door inflatie.

Voor wie is het geschikt?

Steeds meer ondernemers kiezen voor het beleggen goud om vermogen op te bouwen.

De reële rente (rente min inflatie) is al meer dan 5 jaar negatief waardoor geld steeds minder waard wordt.

Sinds de afschaffing van de goudstandaard in 1971 is goud met 8% gemiddeld per jaar gestegen.

Voor uw pensioenplanning

Met een account bij Doijer & Kalff kunt u zeer gemakkelijk periodiek goud kopen. Hierdoor bouwt u extra vermogen op. Ideaal als pensioenvoorziening of een aanvulling op uw pensioen.

Het opbouwen van uw vermogen

Het opbouwen van vermogen kan uitstekend door zakelijk goud te kopen. Goud is een van de best presterende assets geweest van de laatste jaren.

Edelmetaal als diversificatie

Goud kan een zeer goede toevoeging zijn aan uw vermogen. Ter diversificatie van de aandelenportefeuille, als alternatief voor sparen en als antwoord op een mogelijke financiële crisis.

Start nu met zakelijk goud kopen bij Doijer & Kalff

Om te kunnen investeren in goud en zilver hebt u een account bij Doijer & Kalff nodig.

Dit is zeer gemakkelijk en snel! Wij controleren wie er bevoegdheden hebben binnen de BV, eenmanszaak of vof en wie de uiteindelijk belanghebbende zijn.

U ontvangt elk jaar een jaaropgave waarmee uw accountant direct aan de slag kan.

Nog geen account? Maak nu een gratis account aan en start met beleggen in edelmetalen.

Account aanmaken

De voordelen van zakelijk goud kopen bij Doijer & Kalff

Wij bieden u de combinatie van het bezit van fysiek goud met het gemak van het online account.

Beleggen in fysiek goud

Met het online account koopt u tegen de scherpste premie fysiek goud. U hoeft niet met goud over straat en u kunt met een veilig gevoel op vakantie. Uw goud ligt opgeslagen in een van de best beveiligde kluizen ter wereld.

Zo eenvoudig is beleggen in goud

Wanneer u een account hebt dan koopt u goud in eenheden van 10 gram. Een order is binnen enkele minuten volledig uitgevoerd. Wij kopen het goud direct in.

 

Terugkoopgarantie voor uw goud

Mocht u willen verkopen dan voert u een verkooporder uit. U ontvangt 99% van de goudprijs op dat moment. Dit is de beste prijs in de markt. Wij bieden 100% terugkoopgarantie.

Goud verliest zijn intrinsieke waarde niet en heeft de laatste jaren een rendement opgeleverd van ruim 9% gemiddeld per jaar. Er is al jaren een zichtbare trend gaande waarbij uw geld minder waard wordt door inflatie, terwijl goud in waarde blijft stijgen.

Dat wil niet zeggen dat een belegging in goud niet kan dalen. Investeren in goud kent zeker ook risico’s. De goudprijs kan hard dalen.

U dient zelf na te gaan of een belegging in goud bij uw risicoprofiel past. Rendement uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Goud is een beleggingsobject dat intrinsieke waarde heeft en onderhevig is aan schaarste, in tegenstelling tot geld. Daarom is het kopen van goud een potentiële investering met bijbehorende risico’s.

De aankoopprijs van goud is 0,7% boven de spotprijs met een minimum van 4,90 per 10 gram. De spotprijs van goud verschilt van minuut tot minuut. Bekijk hier de actuele goudprijs.

Goud kopen bij Doijer & Kalff is eenvoudig en betrouwbaar. U maakt een account aan, verifieert het account via e-mail en kunt direct aankooporders in uw persoonlijke omgeving invoeren. Op de pagina ‘Hoe werkt het?’ leggen we u dit proces uitgebreider uit.

Uw goud wordt zeer veilig opgeslagen in moderne kluizen. De posities van elke accounthouder worden bovendien op naam opgeslagen (met andere woorden: volledig allocated).

De opslagkosten in het Trade Account voor goud zijn 0,15% over de vervangingswaarde per kwartaal. De minimale opslagfee is slechts €14,95 per kwartaal. Pas als u meer dan €10.000 aan goud bij ons hebt opgeslagen, wordt de opslagfee dus hoger.

Nee, het hebben van een account is kosteloos en er wordt u niets in rekening gebracht als u geen posities in bezit hebt.

U kunt bij ons goudbaren vanaf 10 gram aanschaffen. Dat is dan ook het minimale ordergewicht als u goud wilt aanschaffen. Dit is onafhankelijk van de actuele goudprijs: er is geen minimaal orderbedrag waaraan u hoeft te voldoen.

Wij richten ons op beleggers die voor goud kiezen vanwege de betrouwbaarheid van het beleggingsobject, en niet op verzamelaars die vanwege esthetische redenen of verzamelwaarde gouden munten kopen. Goudbaren zijn om meerdere redenen een beter beleggingsobject dan gouden munten: zo zijn baren beter verhandelbaar en zijn de productiekosten ervan lager.

U kunt bij ons betalen door middel van iDeal, Bancontact en bankoverschrijving.

Doijer & Kalff biedt u terugkoopgarantie over al uw posities. Dat betekent dat u op elk gewenst moment uw goudbaren aan ons terug kunt verkopen voor 1% onder spotprijs.

Veelgestelde vragen

Hier staan de antwoorden op de meest gestelde vragen. Mocht u na het lezen nog vragen hebben dan vernemen wij dat graag!