AFM Vergunning
Goudprijs: 47,89 per gram -0.05%
Zilverprijs: 699,25 per kilo 0.0023%

Goud kopen

48,55
Per gram
Nieuwe orders zijn weer mogelijk! De premie op goud is €0,65 per gram.
48,55

Open hieronder kosteloos een account.

Open gratis account


Zakelijk goud kopen bij Doijer & Kalff

U kunt bij ons een zakelijke rekening op naam van uw holding of besloten vennootschap. Dat kan online door een account te openen.

Al het goud dat wij aanbieden heeft een zuiverheid van 999,9. Dat is de hoogst haalbare puurheid en komt overeen met 24-karaats goud. Door deze hoge zuiverheid is ons goud bijzonder goed verhandelbaar. U zult dus nooit moeite hebben om uw goud door te verkopen en zo de winst uit uw investering te halen.

U kunt bij ons zakelijk goud kopen in staven variërend van 10 gram tot 1 kilogram. De premie die u over het aangekochte goud betaalt, blijft gelijk, ongeacht of u 10 gram of 1 kg koopt. Wilt u de koopprijs van uw investering spreiden? Dan kunt u een aantal maanden lang 100 gram goud kopen in plaats van in één keer 1 kg, áltijd tegen de scherpste prijs. Zakelijk goud kopen Doijer & Kalff is dus ook geschikt voor de kleinere zakelijk belegger.

Gratis account aanmaken

 

Zakelijk goud kopen en opslaan

Het goud dat u bij ons koopt, wordt opgeslagen in zwaar beveiligde kluizen. De opslag vindt plaats bij Brinks in Zurich. Buiten de EU waardoor het risico op confiscatie vanuit de EU is uitgesloten. Elk jaar ontvangt u een jaaropgaaf over het goud dat in uw bezit is. Uw accountant kan hiermee aan de slag en hoeft zodoende niet elk jaar de goudbaren opnieuw te laten taxeren.

Zakelijk goud kopen: btw-vrije investering

Hét grote voordeel van zakelijk goud kopen is dat de aankoop btw-vrij is. Daardoor is een zakelijke belegging in goudbaren een goede keuze als u zo veel mogelijk waar voor uw geld wilt. Het rendement op goudbaren is op deze manier namelijk optimaal. Gouden munten zijn daarentegen minder geschikt als (zakelijk) beleggingsobject, omdat de premie op munten vaak een stuk hoger ligt.

Grotere kans op rendement op uw zakelijke investering in goud

Goud is een edelmetaal dat door zijn intrinsieke waarde altijd verhandelbaar is. Goud beschermt tegen inflatie. Momenteel is de rente op een zakelijke rekening nul of negatief. Hierdoor zal de koopkracht van uw zakelijk vermogen afnemen de komende jaren.

Doijer & Kalff faciliteert graag uw zakelijke investeringen in goud. Wij hebben al vele zakelijke beleggers van dienst mogen zijn, die intussen de vruchten van hun beleggingen in goud hebben geplukt.

De terugkoopgarantie op uw zakelijke goud

Bij Doijer & Kalff kunt u er altijd vanuit gaan dat u uw goud kunt verkopen, mocht u uw goudbaren weer willen omzetten in liquide middelen. Wij bieden namelijk altijd terugkoopgarantie op het goud dat u bij ons aanschaft. U kunt elk veelvoud van 10 gram goud terugverkopen.

Heeft u bijvoorbeeld een goudbaar van 500 gram aangeschaft? Dan kunt u op elk moment ervoor kiezen om een kleinere hoeveelheid daarvan te verkopen, dus ook 10 gram. De hoeveelheid van 500 gram wordt dan heel eenvoudig door ons gemuteerd in 490 gram goud. U hoeft daar niets voor te doen. Zakelijk goud kopen bij Doijer & Kalff is dus een zeer betrouwbare en flexibele manier van beleggen.

Zakelijk goud kopen: de goudbaren die wij aanbieden

Doijer & Kalff verkoopt goud in de vorm van goudbaren. Deze goudbaren hebben een gewicht van 10 gram of een veelvoud daarvan. Wij verkopen geen goudbaren van minder dan 10 gram, noch goud in een andere vorm dan baren. Op die manier kunnen wij een scherpe verkoopprijs garanderen.

Gratis account aanmaken

 

Bij ons kunt u zakelijk goud kopen in goudbaren van de volgende gewichten:

  • 10 gram
  • 50 gram
  • 100 gram
  • 250 gram
  • 500 gram
  • 1000 gram (1 kilogram)

De prijs van zakelijk goud

De goudprijs verandert per minuut en wordt door wereldwijde beurzen bepaald. De prijs die u betaalt als u bij Doijer & Kalff goudbaren koopt, ligt iets hoger dan de spotprijs van goud (de goudkoers). Dat komt omdat er een premie wordt gerekend over het goud om (onder andere) de productie- en transportkosten te dekken. Bent u van plan een zakelijke investering te doen in goud? Houd dan nauwlettend onze website in de gaten om hét ideale moment te bepalen om uw aankoop te doen.

Zakelijk goud kopen: begin vandaag nog!

Zakelijk goud kopen is een betrouwbare manier van beleggen met een grotere kans op rendement. De afgelopen jaren is het rendement met zo’n 9% gemiddeld per jaar gestegen! Ook u kunt heel eenvoudig zakelijk goud kopen. Maak kosteloos een account bij ons aan en koop vandaag nog uw eerste goudbaar. Doijer & Kalff doet de rest. Sinds 1825.

Gratis account aanmaken