Open voor orders
Over ons

Doijer & Kalff

Door de jaren heen is Doijer & Kalff uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van edelmetalen in West-Europa. Onze reputatie op het gebied van discretie, veiligheid en service is ijzersterk. Dit maakt Doijer & Kalff een betrouwbare en stabiele partner voor het kopen, opslaan en verkopen van edelmetalen.

Sinds 1825

Doijer & Kalff is in 1825 opgericht als een kleinschalige en onafhankelijke bank. De kernwaarden zijn sinds die tijd onveranderd gebleven: discretie, integriteit en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel.

In 2010 is Doijer & Kalff voortgezet door een groep van private investeerders met eerbied voor de terughoudende bankiersmentaliteit van vroeger. Hierdoor staat Doijer & Kalff bekend om haar stabiele bedrijfsvoering die gericht is op de lange termijn. Dit geeft u de zekerheid dat Doijer & Kalff haar afspraken nakomt – nu en in de toekomst.

Wij werken uitsluitend met partijen die via ons strenge selectiebeleid zijn geselecteerd. Het gaat dan niet alleen om raffinaderijen, opslagpartners en auditors maar ook om de toeleveranciers op het gebied van marketing, development en technische ontwikkeling.

Doijer & Kalff biedt u de mogelijkheid om te beleggen in goud in zilver in combinatie met beveiligde en verzekerde opslag. In Nederland is dit alleen toegestaan wanneer er een vergunning is afgegeven door de Autoriteit Financiële Markten, de AFM. Doijer & Kalff heeft sinds 16 april van het jaar 2013 een AFM-vergunning.

Onze kernwaarden

Doijer & Kalff heeft de service aan haar accounthouders centraal staan. Duidelijkheid, integriteit, veiligheid en discretie zijn voor ons de uitgangspunten bij het doen van zaken. Goede bereikbaarheid, scherpe prijzen, terugkoopgarantie, veiligheid en zekerheid zijn kernwaarden die al sinds 1825 worden nageleefd.

Persoonlijke aandacht

Bij Doijer & Kalff wordt er gestreefd naar het opbouwen van langdurige klantrelaties die gebaseerd zijn op wederzijds vertrouwen. Persoonlijke aandacht is essentieel. Onze medewerkers zijn betrokken en integer en staan u graag vakkundig te woord.

Wij nemen graag de tijd om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden voor het aanschaffen en het opslaan van goud en zilver. U kunt vervolgens zelf beslissen welke producten het beste bij u passen.

Veiligheid gegarandeerd

Wij verkopen goudbaren en zilverbaren in combinatie met verzekerde en beveiligde opslag. Alle posities worden apart op naam opgeslagen bij Brinks in Zwitserland.

U bent juridisch eigenaar van uw goud- en zilverbaren. Wij bieden volledige terugkoopgarantie tegen 99% van de goudprijs op de goudbaren en 96% van de zilverprijs op uw zilverbaren.

Integriteit & Discretie

Doijer & Kalff zorgt ervoor dat vertrouwelijke informatie ook vertrouwelijk blijft. Bij het aanschaffen van edelmetalen zijn soms grote bedragen gemoeid.

U kiest daarom voor een betrouwbare partner met veel ervaring. Wij handelen uw bestellingen veilig en discreet af.

Geschiedenis van Doijer & Kalff

Doijer & Kalff is opgericht als kleinschalige, onafhankelijke bank in 1825. Doijer & Kalff stond toen al bekend als betrouwbare, onafhankelijke bewaarder van kostbare bezittingen en specialist op het gebied van edelmetalen. De kernwaarden van Doijer & Kalff zijn nog altijd onveranderd: discretie, integriteit en persoonlijke aandacht.

Oprichting Doijer & Kalff

Hoe was het vroeger?

Er is veel veranderd sinds het bestaan van Doijer & Kalff. Met name in het monetaire systeem. Na bijna 200 jaar is de goud- en zilverstandaard gesneuveld. Het gevolg hiervan is een enorme geldontwaarding.

Prijzen van 100 jaar geleden zijn een schijntje van de huidige prijzen. Maar edelmetaal is er nog steeds in die vorm. De prijs is echter flink gestegen.

Bij Doijer & Kalff is er in die 200 jaar tijd fundamenteel niet veel gewijzigd. Wij bieden u al zekerheid sinds 1825.

Over ons Doijer en Kalff te Zwolle

De kluis

Het goud wordt opgeslagen bij Brinks in Zurich Zwitserland. De zilverbaren liggen opgeslagen in het douane-entrepot in de kluis. Op deze wijze kunnen wij u BTW-vrij zilver aanbieden.

De kluis ligt achter een enorme stalen deur van duizenden kilo’s en heeft dikke betonnen muren. De kluis is uitgerust met de meest moderne beveiliging: camera’s, geluids- en trilsensoren, alarm én getrainde mensen.

opslag_Doijer

De directie van Doijer & Kalff

Ons team bestaat uit specialisten die allemaal affiniteit hebben met edelmetaal. Waardebehoud en het veilig stellen van familievermogen staat centraal.

wave wave wave
Reinoud Bogert

Reinoud Bogert

Partner

Het bijzondere van Doijer & Kalff is dat eigenlijk alle klanten hetzelfde over geld denken. Edelmetaal is daar de oplossing voor.

Corné van Drogenbroek

Corné van Drogenbroek

Partner

Doijer & Kalff is door de jaren heen een vertrouwenspartner voor veel beleggers en spaarders geweest. Het wordt alleen maar beter.

Jaap Zeeuw van der Laan

Jaap Zeeuw van der Laan

Partner

Bij Doijer & Kalff combineren we de bankiers mentaliteit van vroeger met de schaalbaarheid van nu.

Reinier van Bergen

Managing Director

Doijer & Kalff biedt haar klanten betrouwbaarheid, discretie en vermogensbehoud op unieke wijze.

Start nu met beleggen bij Doijer & Kalff

Om te kunnen investeren in goud en zilver heeft u een account bij Doijer & Kalff nodig. Dit is zeer gemakkelijk, veilig en snel!

Nog geen account? Maak nu een gratis account aan en start met beleggen in edelmetalen.

Open uw account
beleggen in goud via de app
Open account Mijn D&K Klantenservice