Goedkoop goud kopen

Goedkoop goud kopen met een account van Doijer & Kalff. Zekerheid sinds 1825!

Doijer & Kalff heeft bijna 6000 klanten. Wanneer er meer klanten verkopen dan kopen dan hebben we goudbaren over. Deze goudbaren hoeven niet meer geproduceerd en getransporteerd te worden.

Wij bieden deze baren aan via de SALE. In de SALE koopt u goud tegen de scherpste prijs in Europa! De premie op goud in de SALE is slechts €2 per 10 gram.

Goedkoop goud kopen in de SALE

In 2021 hebben we meer dan 50 keer een aangekondigde SALE in goud gehad. Onze accounthouders profiteerden volop waardoor ze veel eerder winst boeken op hun aankoop.

Goedkoop goud kopen in de SALE van Doijer & Kalff is makkelijk maar de animo is hoog. Meestal is de voorraad in de SALE binnen enkele uren uitverkocht.

Goedkoop goud kopen op een veilige manier kan bij Doijer & Kalff. Wij bieden onze klanten al zekerheid sinds 1825!

Opslag van de goudbaren

De goudbaren worden opgeslagen onder uw naam in de kluis. Volledig verzekerd en beveiligd. Dit een belangrijk onderdeel wanneer u goedkoop goud koopt.

Wanneer u wilt verkopen dan heeft u volledige terugkoopgarantie op basis van 99% van de goudprijs. U kunt ook in stappen uw goud weer verkopen.

Wij muteren dan uw positie in de kluis en de opbrengst wordt gestort op uw bankrekeningnummer.

Goud in de SALE

Open een account bij Doijer & Kalff. Alleen accounthouders worden geïnformeerd wanneer er meer dan 500 gram goud beschikbaar is in de SALE.

De aankoop van goud in de SALE is zeer eenvoudig. U selecteert het aantal gram dat u wilt kopen en rekent af per iDeal of per bankoverschrijving.

Orders zijn mogelijk vanaf 10 gram. De verkoopprijs van 10 gram goud ligt net boven de €500 op dit moment.

Een belegging in goud heeft een rendement van bijna 10% gemiddeld per jaar gehaald in de laatste 20 jaar. Goud kopen is een scherpe methode om u zelf te beschermen tegen inflatie. Check hier de laatste cijfer van de inflatie.

Open account Mijn D&K Klantenservice