AFM Vergunning
Goudprijs: 48,10 per gram 0.15%
Zilverprijs: 701,88 per kilo 0.0049%

Goud kopen

48,76
Per gram
Nieuwe orders zijn weer mogelijk! De premie op goud is €0,65 per gram.
48,76

Open hieronder kosteloos een account.

Open gratis account


Goedkoop goud kopen met een account van Doijer & Kalff. Zekerheid sinds 1825! Doijer & Kalff is de partij om goud te kopen tegen de scherpste prijzen. De accounthouders kunnen altijd goud kopen voor 0,7% boven spotprijs, met een minimumpremie van €12 per 10 gram en een aantal keer per maand is er een optie om goud te kopen tegen spotprijs.

Wanneer u bij ons goud koopt dan maakt het niet uit of u 100 gram of juist 1 kg koopt. De premie is altijd 0,7%, met een minimumpremie van €12 per 10 gram! Hierdoor hoeft u als accounthouder van Doijer & Kalff nooit in een keer uw gewenste positie te kopen maar kunt u juist in een aantal stappen uw positie opbouwen. Hierdoor spreidt u de aankopen waardoor u het risico van koerswijzigingen verdeeld.

Wanneer wij voorraad over hebben dan wordt deze voorraad exclusief aangeboden aan onze accounthouders in de SALE. Zij ontvangen direct een mail als voorraad in de SALE beschikbaar is. U koopt dan goud tegen spotprijs! Dus geen kosten voor de productie en transport van de baar.

Gratis account aanmaken

Goedkoop Goud Kopen met een account van Doijer & Kalff

Vorig jaar hebben we meer dan 25 keer een SALE gehad. Onze accounthouders profiteerden volop waardoor ze veel eerder winst boeken op hun aankoop. Goedkoop goud kopen in de SALE van Doijer & Kalff is makkelijk maar de animo is hoog.

Meestal is de voorraad in de SALE binnen enkele uren uitverkocht. Maar er zijn meer facetten die u in de gaten dient te houden wanneer u goud koopt. Goudkoop goud kopen is stap 1 maar de voorwaarden bij verkoop zijn minstens zo belangrijk.

Met een account van Doijer & Kalff heeft u volledige terugkoopgarantie tegen de beste prijs in de markt. U ontvangt bij verkoop 99% van de goudprijs. De combinatie van de beste voorwaarden bij aankoop en de beste terugkoopprijs bepaalt uiteindelijk de hoogte van uw rendement. Hierin zijn wij uitzonderlijk.

Het goud wordt opgeslagen in een van de best beveiligde kluizen. Volledig verzekerd en niet de risico’s wanneer u het goud thuis bewaard.

  • Zekerheid sinds 1825
  • Goud kopen tegen spotprijs
  • Meerdere SALES per maand

Via onderstaande knop kunt u een account openen en profiteren van goedkoop goud kopen!

Gratis account aanmaken