Goedkoop goud kopen

Goedkoop goud kopen met een account van Doijer & Kalff. Zekerheid sinds 1825! Doijer & Kalff is de partij om goud te kopen tegen de scherpste prijzen. De accounthouders kunnen altijd goud kopen voor 0,7% boven spotprijs, met een minimumpremie van €4,90 per 10 gram en een aantal keer per maand is er een optie om goud te kopen tegen spotprijs.

Wanneer u bij ons goud koopt dan maakt het niet uit of u 100 gram of juist 1 kg koopt. De premie is altijd 0,7%, met een minimumpremie van €12 per 10 gram! Hierdoor hoeft u als accounthouder van Doijer & Kalff nooit in een keer uw gewenste positie te kopen maar kunt u juist in een aantal stappen uw positie opbouwen. Hierdoor spreidt u de aankopen waardoor u het risico van koerswijzigingen verdeeld.

Wanneer wij voorraad over hebben dan wordt deze voorraad exclusief aangeboden aan onze accounthouders in de SALE. Zij ontvangen direct een mail als voorraad in de SALE beschikbaar is. U koopt dan goud tegen spotprijs! Dus geen kosten voor de productie en transport van de baar.

Goedkoop Goud Kopen met een account van Doijer & Kalff

Vorig jaar hebben we meer dan 25 keer een SALE gehad. Onze accounthouders profiteerden volop waardoor ze veel eerder winst boeken op hun aankoop. Goedkoop goud kopen in de SALE van Doijer & Kalff is makkelijk maar de animo is hoog.

Meestal is de voorraad in de SALE binnen enkele uren uitverkocht. Maar er zijn meer facetten die u in de gaten dient te houden wanneer u goud koopt. Goudkoop goud kopen is stap 1 maar de voorwaarden bij verkoop zijn minstens zo belangrijk.

Met een account van Doijer & Kalff heeft u volledige terugkoopgarantie tegen de beste prijs in de markt. U ontvangt bij verkoop 99% van de goudprijs. De combinatie van de beste voorwaarden bij aankoop en de beste terugkoopprijs bepaalt uiteindelijk de hoogte van uw rendement. Hierin zijn wij uitzonderlijk.

Het goud wordt opgeslagen in een van de best beveiligde kluizen. Volledig verzekerd en niet de risico’s wanneer u het goud thuis bewaard.

  • Zekerheid sinds 1825
  • Goud kopen net boven de spotprijs
  • Meerdere aanbiedingen per maand

Het laatste nieuws

Doijer & Kalff, één van de grootste aanbieders van edelmetalen in West-Europa, is jouw betrouwbare en stabiele partner voor het kopen, opslaan en verkopen van edelmetaal.

Zilverprijs op laagste punt in 10 maanden
20-09-2021

Zilverprijs op laagste punt in 10 maanden

Zilverprijs op laagste punt in 10 maanden

Edelmetalen in afwachting van rentebesluit ECB
09-09-2021

Edelmetalen in afwachting van rentebesluit ECB

Edelmetalen in afwachting van rentebesluit ECB

Goudprijs blijft boven de $1800 na aankondiging tapering FED
29-08-2021

Goudprijs blijft boven de $1800 na aankondiging tapering FED