010 - 254 0080
Goudprijs: 33,87 per gram 0.01%
Zilverprijs: 429,12 per kilo -0.0002%

Kluis huren in Amsterdam. U kunt een kluis huren in Amsterdam om ervoor te zorgen dat uw waardevolle eigendommen en belangrijke papieren veilig zijn opgeborgen. Het kan hier gaan om goudbaren of zilverbaren, maar ook om juwelen, kunst of andere dingen die u dierbaar zijn zoals bijvoorbeeld erfstukken. Bij belangrijke papieren kunt u denken aan verzekeringspapieren, maar ook aan waardepapieren of diploma’s. Er zijn verschillende formaten kluizen beschikbaar om ervoor te zorgen dat er altijd aan uw wensen voldaan kan worden.

Wilt u een kluis huren voor de opslag van goud en of zilver? Open dan hier een account en koop goud- en zilverbaren tegen de scherpste prijzen van Nederland in combinatie met beveiligde opslag.

Hoe werkt een kluis huren in Amsterdam?

Wanneer u een kluis wilt huren in Amsterdam, kunt u daarvoor terecht bij ons zusterbedrijf De Nederlandse Kluis. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 088 744 5555 of u kunt het contactformulier invullen op onze website. Wij kunnen dan samen met u bekijken welke kluis het beste past bij uw wensen. Ook kunnen we direct een afspraak met u maken, zodat u de kluis kunt bezoeken en uw kluissleutels in ontvangst kan nemen.

Voorwaarden voor kluis huren in Amsterdam

Wanneer u bij DNK een kluis huurt, zijn daar voorwaarden aan verbonden. Wanneer u een afspraak met ons maakt, krijgt u met ons een vrijblijvend gesprek. Als alles voor u duidelijk is, maken we het contract op. Dit wordt pas definitief wanneer wij het ondertekend retour hebben ontvangen. Dan krijgt u ook van ons de sleutels en kunt u de kluis gaan gebruiken. Het bezoeken van de kluis is mogelijk op de vaste kluisdagen.

Hoe veilig is een kluis huren in Amsterdam?

DNK werkt alleen samen met de beste partners als het gaat om beveiliging. U kunt op afspraak langs komen om uw kluis te bezoeken. De kluizen zelf bevinden zich in een zwaarbeveiligde kluisruimte. Alle kluisjes zijn strikt persoonlijk. Het is echter wel mogelijk om iemand te machtigen uw kluis te bezoeken of samen met iemand een kluis te huren. Op deze manier kunnen wij niet alleen de veiligheid garanderen van de goederen die u opslaat in uw kluis, maar ook de veiligheid van uzelf.

Waar kan ik een kluis huren in Amsterdam?

Wanneer u een kluis wilt huren, kunt u hiervoor terecht bij DNK. U kunt telefonisch of via de website contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord om samen te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.