010 - 254 0080
Goudprijs: 34,43 per gram 0.02%
Zilverprijs: 404,94 per kilo 0.0034%

Kluis huren op verschillende plaatsen in Nederland? Wanneer u waardevolle bezittingen heeft die u veilig op wilt bergen, is het raadzaam om een kluis te huren. Dit kunt u doen bij de verschillende vestigingen van ons Zusterbedrijf De Nederlandse Kluis. Zij bieden kluizen aan in verschillende formaten voor uw kostbaarheden. Het kan bijvoorbeeld gaan om belangrijke papieren, sieraden, goudbaren, kunststukken of edelmetaal. De kluizen zijn strikt persoonlijk en bevinden zich in een grotere en zwaar beveiligde kluisruimte. De kluizen zijn persoonlijk, maar het is ook mogelijk om een kluis te huren samen met een partner of iemand te machtigen.

Wilt u een kluis huren voor de opslag van goud en of zilver? Open dan hier een account en koop goud- en zilverbaren tegen de scherpste prijzen van Nederland in combinatie met beveiligde opslag.

Waarom een kluis huren?

Het is verstandig om een kluis te huren voor uw kostbaarheden om ze veilig te stellen van schade of verlies door bijvoorbeeld diefstal of brand. Wanneer u uw waardevolle eigendommen opslaat bij Doijer & Kalff, gebeurt dit onder de beste omstandigheden. De kluis die u huurt is strikt persoonlijk en bevindt zich in een grotere en zwaar beveiligde kluisruimte. Ook zijn al onze kluizen brandwerend. Brand en diefstal zijn veel voorkomende oorzaken van schade aan eigendommen of verlies ervan. Deze risico’s kunt u wegnemen door uw waardevolle spullen in een kluis op te slaan.

In welke formaten kan ik een kluis huren?

De Nederlandse Kluis biedt verschillende formaten kluizen aan. Zo kunt u altijd een kluis huren in een formaat dat het beste bij uw wensen past. Wij bieden notariskluizen aan speciaal voor de opslag van belangrijke documenten. Daarnaast bieden wij kluizen aan in drie formaten. Het kleinste formaat is uiterst geschikt voor het bewaren van kleine objecten, zoals juwelen. Het middelste formaat is geschikt voor de opslag van bijvoorbeeld edelmetalen, harde schijven en fotoboeken. Het grootste formaat is zeer geschikt voor grotere collecties edelmetaal, kunst en verzamelingen.

Waar kunt u een kluis huren?

U kunt in Amsterdam, Maasdijk, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Hilversum een kluis huren bij De Nederlandse Kluis. De locaties van onze vestigingen vindt u op De Nederlandse Kluis. U kunt gerust contact met ons opnemen om te bespreken welke mogelijkheden er zijn in de vestiging van uw voorkeur.

Hoe kunt u een kluis huren?

Wanneer u een kluis wilt huren of meer informatie of advies wilt, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website of bellen naar 088 744 5555. Onze adviseurs staan u graag te woord. Wij kunnen vervolgens met u doorspreken welke wensen u heeft en een kluis vinden die daarbij past.