Open voor orders

Het Kalffjes Account van Doijer & Kalff

Gepubliceerd op 03 okt 2023
Reinoud Bogert
door Reinoud Bogert

Leg een Gouden Basis voor de toekomst van uw kinderen! Ontdek de voordelen van het Kalffjes Account

Kinderen worden groot, maar hun dromen en doelen blijven eeuwig. Wilt u ook dat uw kinderen een voorsprong hebben in hun financiële ontwikkeling? Met het Kalffjes Account van Doijer & Kalff kunt u als ouder een gouden toekomst voor uw kinderen voorbereiden door te beleggen in fysieke edelmetalen, op naam van uw kind. Lees hier hoe dit het begin kan zijn van een toekomst met financiële stabiliteit.

Goud en zilver behouden hun waarde

Met het Kalffjes Account hebben ouders de mogelijkheid om te beleggen in fysiek goud en zilver op naam van hun kind. Waarom is dit zo belangrijk? Terwijl economieën en de waarde van geld voortdurend veranderen, blijft de waarde van edelmetaal stabiel. Door te beleggen in goud en zilver legt u een stevige basis voor de toekomst van uw kinderen, ongeacht de financiële uitdagingen die zich kunnen voordoen. De edelmetalen worden extern opgeslagen in Zwitserland, op naam van uw kind, buiten het traditionele financiële systeem. Dit zorgt voor extra zekerheid en tastbaarheid van hun waarde.

Educatieve waarde voor uw kind

Het Kalffjes Account biedt niet alleen een belegging, maar ook een kans om waardevolle lessen door te geven. Door uw kinderen vroeg kennis te laten maken met beleggen en financiële verantwoordelijkheid, geeft u hen een onschatbare voorsprong. Bespreek samen hoe de markten

werken, waarom edelmetalen waardevol zijn en hoe ze hun belegging kunnen volgen. Door de tastbaarheid van fysieke edelmetalen is het concept van hun waarde en gebruik gemakkelijker te begrijpen dan mogelijk andere beleggingsproducten of zelfs een spaarrekening.

Bescherming tegen volatiliteit op de financiële markt

De financiële markt kan veel volatiliteit hebben met onvoorspelbare schommelingen. Het Kalffjes Account biedt een veilige haven voor het vermogen van uw kinderen in tijden van onzekerheid. Goud en zilver hebben historisch bewezen dat ze in periodes van economische onzekerheid een bescherming bieden tegen deze periodes zoals in 2008 en de politieke onrust van de afgelopen jaren. Door de stabiliteit van goud en zilver toe te voegen aan de beleggingsportefeuille van uw kind, minimaliseert u het risico en beschermt u hun financiële toekomst.

Een gouden start voor een mooie toekomst

Geef uw kinderen een gouden start met het Kalffjes Account van Doijer & Kalff. Terwijl ze opgroeien en hun pad in de wereld vinden, kunnen zij optimaliseren van de financiële wijsheid die u hen hebt meegegeven. Beleggen in fysieke edelmetalen is meer dan alleen een belegging; het is een erfenis van kennis, stabiliteit en mogelijkheden. Goud wordt niet voor niets “generational wealth” genoemd.
Door gebruik te maken van het Kalffjes Account wordt het goud en zilver op naam van uw kind opgeslagen, hiermee kunt u ook vermogen naar uw kind overdragen zonder mogelijke fiscale implicaties binnen de schenkingsvrijstelling.

Overweegt u om te beleggen voor uw kleinkind? Er zijn twee beschikbare opties:

  • U kunt de ouders of wettelijke vertegenwoordigers vragen om een Kalffjes Account te openen. Via de betaalrekening van de ouders of van uw kleinkind kunnen zij edelmetaal aankopen. Op deze manier staat het edelmetaal wettelijk op naam van het kind.
  • Een alternatief is om een account te openen in het overzicht van het Kalffjes Account via uw eigen account. Het is belangrijk om te weten dat u, als u niet de wettelijke vertegenwoordiger bent, het account niet kunt verifiëren. In dit geval staat het edelmetaal niet wettelijk op naam van het kind, maar behoort het wettelijk aan u toe en wordt het ook op uw naam opgeslagen. Hierdoor kunt u edelmetaal aankopen ten behoeve van uw kleinkind, en de waarde ervan kunt u op een later moment schenken.

Durf verder te kijken dan een gewone spaarrekeningen. Kies voor het Kalffjes Account en leg vandaag nog de fundering voor de toekomst van uw kinderen! Geef hen de gouden start die ze verdienen.

Open nu een Kalffjes Account en ontvang één gram gratis goud.

Als u nu als ouder of wettelijk vertegenwoordiger een Kalffjes Account opent en de volledige verificatie doorloopt ontvangt u één gram gratis goud op naam van het kind. Na de volledige verificatie en goedkeuring van uw documenten ontvangt het kind in haar of zijn Kalffjes Account één gram goud in opslag.

Klik hier voor meer informatie.

Reinoud Bogert

Reinoud Bogert

Partner

Reinoud is sinds 2016 als partner actief binnen Doijer & Kalff. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring met beleggen waarvan 15 jaar specifiek in het beleggen in fysiek goud en zilver.

Opvattingen op basis van gepubliceerde artikelen of nieuwsberichten zijn puur informatief. De vrijblijvende informatie mag niet worden opgevat als een aanbod, beleggingsadvies of enige andere financiële dienst.

Open account Mijn D&K Klantenservice