Vragen? Bel 010 254 00 81


Actuele goudkoers/zilverkoers

Bent u benieuwd naar de goud of zilver koers van dit moment? Op deze pagina kunt u zelf een grafiek opstellen.

Zo kunt u een overzicht krijgen van bijvoorbeeld de goud koers per gram, of de zilver koers per ounce; net waar u naar op zoek bent. Aan de hand van deze informatie kunt u het moment bepalen waarop u bij Doijer & Kalff goud en zilver wilt kopen.

Goudkoers per gram, ounce of kilo

U kunt bij ons een grafiek opvragen van de goud koers per gram, ounce of kilo. Op die manier kunt u gemakkelijk een grafiek op laten stellen die u direct verteld wat de waarde van uw bezittingen aan goud is. Daarnaast kunt u op deze manier inzicht krijgen in de ontwikkeling van de prijs van het goud, bijvoorbeeld wanneer u erover nadenkt om dit aan te schaffen. De goud koers per gram, ounce of kilo wordt doorlopend vernieuwd, waardoor de grafiek altijd de meest actuele informatie weergeeft.

Andere koersen als de zilverkoers per gram, ounce of kilo

Naast de goud koers, kunt u hier ook de zilver koers per gram, ounce of kilo bekijken. Dit werkt net als bij de goud koers heel eenvoudig, zodat u gemakkelijk een grafiek op kunt laten stellen. Verder kunt u bijvoorbeeld de koers per kilo, ounce of gram van palladium en platinum bekijken. Zo kunt u in de gaten houden wat de waarde van uw voorgaande bestellingen is, of welk bedrag vereist is om een nieuwe aankoop te doen.


Meest verkochte producten


90
.