Doijer&Kalff heeft een nieuw platform ontwikkeld als alternatief voor de webshop. Kijk direct op www.thebullionhouse.nl

Actuele zilverprijs

Actuele zilverprijs

  • Goud ()
  • Zilver ()
  • Palladium ()
  • Platinum ()
1 uur
Euro (€)
Kilo (kg)
Zilver
 

Op deze pagina vindt u meer informatie over de actuele zilverprijs. U leest hier wat de actuele zilverprijs inhoudt, hoe de zilverprijs wordt weergegeven en waarom de actuele zilverprijs voor u van belang kan zijn.

 

Wat is de actuele zilverprijs?

Met de term actuele zilverprijs bedoelen we de meest recente zilverprijs. Deze prijs wordt vastgesteld op de beurzen over de hele wereld. Dit gebeurt een aantal keer per dag, omdat deze beurzen zich in verschillende tijdszones bevinden. ‘s Nachts wordt de prijs vastgesteld op de beurzen in Azië, in de ochtend op die in Europa en later op de dag op de beurzen in Amerika. De beurzen zijn in het weekend gesloten en dan wordt er dus ook geen actuele zilverprijs vastgesteld. Op zondag ziet u weer de eerste zilverprijzen waneer de beurzen in Azië weer open gaan. De zilverprijs die u ziet op onze website wordt regelmatig ge-update.

 

Wat is het verschil tussen de actuele zilverprijzen?

Op de beurzen wordt de zilverprijs bepaald in Amerikaanse dollars per troy ounce. Één troy ounce staat gelijk aan 31,103 gram. Toch wordt de zilverprijs ook vaak weergegeven in euro per gram of euro per kilo. De prijs in euro, gram of kilo is afgeleid van de prijs in dollars per troy ounce. Het is dus dezelfde koers, alleen wordt hij in een andere valuta of gewichtseenheid weergegeven. U kunt op deze manier de zilverprijs bekijken op de manier die u het handigst vindt of het nu gaat om zilveren munten of baren.

 

Waarom is er een actuele zilverprijs?

Uit de actuele zilverprijs kunt u afleiden of het een goed moment is om zilver te kopen of te verkopen. De actuele zilverprijs kunt u real time volgen op onze website en u vindt hier ook de historische zilverprijs. Zo kunt u de actuele zilverprijs vergelijken met de historische zilverprijs en zien hoe de actuele zilverprijs zich verhoudt tot de historische. U kunt op deze manier zelf bepalen of het een goed moment is om zilver te kopen of te verkopen.

 

Vragen

Wanneer u vragen heeft over de acutele zilverprijs of informatie en advies wilt, kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 010 254 00 80, het contactformulier op onze website in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@doijerkalff.nl.