Zilverbaren kopen

Zilverbaren kopen: de zilverbaren van Doijer & Kalff

Zilverbaren kopen

Zilver kopen in de vorm van BTW-vrije zilverbaren is de scherpste methode om te beleggen in zilver. Kies voor een betrouwbare manier van beleggen door te investeren in edelmetaal dat zijn waarde nooit verliest! Wij maken zilver kopen simpel: maak een account aan het koop vandaag nog uw eerste zilverbaren.

Via een account van Doijer & Kalff koopt u zilver zonder BTW en voor slechts 4%, met een minimumpremie van €39 per kg, boven de spotprijs. Het zilver wordt voor u opgeslagen apart onder uw naam in het douane-entrepot. Dit is ook de reden dat u bij ons zilverbaren kunt kopen zonder BTW te betalen: de zilverbaren worden niet ingevoerd en er hoeft daarom geen BTW over betaald te worden.

Zilverbaren zijn al te koop vanaf 1 kilogram of een veelvoud daarvan. Ook de kleine belegger in zilver kan dus bij ons terecht.

Bij Doijer & Kalff kunt u kiezen uit twee soorten accounts om goud en zilver mee te kopen. Met het Trade Account koopt en verkoopt u zilver per 1 kilogram. Met het Wealth Account koopt en verkoopt u zilver per 25 kilogram. U kunt online een account openen en direct zilver kopen. Het Wealth Account kent een lager percentage qua opslagkosten.

Zilver kopen in combinatie met professionele opslag

De zilverbaren liggen opgeslagen in het douane-entrepot in de kluis. Op deze wijze kunnen wij u BTW-vrij zilver aanbieden. De kluis ligt achter een enorme stalen deur van duizenden kilo’s en heeft dikke betonnen muren.

De kluis is uitgerust met de meest moderne beveiliging: camera’s, geluids- en trilsensoren, alarm én getrainde mensen. Uw zilverbaren worden op een van de best beveiligde locaties opgeslagen.

Prijs van de opslag van uw zilverbaren

Doijer & Kalff hanteert scherpe prijzen voor de opslag van uw zilverbaren. U kunt bij ons uw zilver al opslaan vanaf 14,95 euro per kwartaal. Dat komt neer op nog geen €60 per jaar! Voor een positie met een waarde die groter is dan €7500 betaalt u 0,8% per jaar, welke per kwartaal wordt gefactureerd.

U hebt zelf geen enkel omkijken naar uw zilverbaren, maar kunt gerust zijn in de wetenschap dat de opslag van uw zilver volledig veilig verzorgd is.

Het laatste nieuws

Doijer & Kalff, één van de grootste aanbieders van edelmetalen in West-Europa, is jouw betrouwbare en stabiele partner voor het kopen, opslaan en verkopen van edelmetaal.

Inflatie stijgt naar 2,7% in september
10-10-2021

Inflatie stijgt naar 2,7% in september

Inflatie stijgt naar 2,7% in september

Goudreserves India in augustus verder omhoog
01-10-2021

Goudreserves India in augustus verder omhoog

Goudreserves India in augustus verder omhoog

Zilverprijs op laagste punt in 10 maanden
20-09-2021

Zilverprijs op laagste punt in 10 maanden

Zilverprijs op laagste punt in 10 maanden