Zilverbaren kopen

Zilverbaren kopen zonder BTW is de scherpste methode om te investeren in zilver. Kies voor een betrouwbare partij. Doijer & Kalff bedient meer dan 5000 klanten bij het kopen van zilverbaren.

Via een account van Doijer & Kalff koopt u zilver zonder BTW en voor slechts 4%, met een minimumpremie van €39 per kg, boven de zilverprijs.

De zilverbaren worden voor u opgeslagen apart onder uw naam in het douane-entrepot. Dit is ook de reden dat u bij ons zilverbaren kunt kopen zonder BTW te betalen: de zilverbaren worden niet ingevoerd en er hoeft daarom geen BTW over betaald te worden.

Zilverbaren vanaf 1 kilogram

Zilverbaren zijn al te koop vanaf 1 kilogram of in een veelvoud daarvan. Ook de kleine belegger in zilver kan dus bij ons terecht.

Bij Doijer & Kalff kunt u kiezen uit twee soorten accounts om goud en zilver mee te kopen. Met het Trade Account koopt en verkoopt u zilver per 1 kilogram.

Met het Wealth Account koopt en verkoopt u zilver per 25 kilogram. U kunt online een account openen en direct zilver kopen. Het Wealth Account kent een lager percentage qua opslagkosten.

Zilverbaren kopen met beveiligde opslag

De zilverbaren liggen opgeslagen in het douane-entrepot in de kluis. De kluis ligt achter een enorme stalen deur van duizenden kilo’s en heeft dikke betonnen muren.

De kluis is uitgerust met de meest moderne beveiliging: camera’s, geluids- en trilsensoren, alarm én getrainde mensen. Uw zilverbaren worden op een van de best beveiligde locaties opgeslagen.

Wanneer u uw zilverbaren wilt verkopen dan voert u in uw account een verkooporder uit. Wij muteren uw positie in de kluis en storten u de opbrengst van de verkooporder op uw rekeningnummer dat aan uw account is gekoppeld.

Prijs beveiligde opslag zilverbaren

Doijer & Kalff hanteert scherpe prijzen voor de opslag van uw zilver baren. U kunt bij ons uw zilver al opslaan vanaf 14,95 euro per kwartaal.

zilverbaren kopen

Dat komt neer op nog geen €60 per jaar! Voor een positie met een waarde die groter is dan €7500 betaalt u 0,8% per jaar, welke per kwartaal wordt gefactureerd.

Met het Wealth Account koopt u zilverbaren in eenheden van 25 kg en betaalt u slechts 0,6% per jaar aan verzekerde en beveiligde opslag.

Open account Mijn D&K Klantenservice