010 - 254 0080
Goudprijs: 33,06 per gram -0.09%
Zilverprijs: 391,05 per kilo -0.0009%

Zilver op rekening kopen bij Doijer & Kalff. Dit houdt in dat u voor een bepaald bedrag zilver koopt en wij dit voor u opslaan in een beveiligde en persoonlijke kluis. Het bedrag waarvoor u zilver wilt kopen, kunt u zelf bepalen. Wanneer u investeert door middel van zilver op rekening betekent dit dat u investeert in fysiek zilver, niet in giraal zilver. U heeft dus het fysieke zilver ook echt in uw bezit.

Zilver op rekening kopen

Wanneer u zilver koopt op rekening bij Doijer & Kalff zetten wij het door u gekozen bedrag om in het equivalent in zilver in eenheden van een kilogram. Wij volgen altijd de actuele koersen, waardoor we u altijd de beste prijs kunnen bieden. De koersen zijn ook te volgen op onze website. Zo kunt u zelf in de gaten houden wat een goed moment is om zilver op rekening te kopen of verkopen. Het zilver dat wij namens u aankopen wordt opgeslagen in een persoonlijke kluis. Op deze manier bent u er zeker van dat uw geld ook echt omgezet wordt in fysiek zilver.

Voordelen zilver op rekening kopen

Zilver op rekening kopen bij Doijer & Kalff heeft verschillende voordelen. De transactiekosten zijn bij ons altijd laag en het is eenvoudig om zilver te kopen via ons account. Zo kunt u dus gemakkelijk transacties uitvoeren op uw rekening. Betalingen vinden per bankoverschrijving of Ideal plaats. Dit wordt in uw persoonlijke kluis opgeslagen en is dan ook direct verzekerd. Zo zorgt u ervoor dat uw zilver veilig is opgeborgen.

  • Lage transactiekosten
  • Altijd veilig en verzekerd opgeslagen
  • 100% fysiek zilver
  • BTW-vrij

Hoe werkt zilver op rekening kopen

Het is zeer eenvoudig om zilver op rekening te kopen bij Doijer & Kalff. Allereerst opent u een rekening. U koopt vervolgens zilverbaren in eenheden van 1 kilogram. Wij kopen de zilverbaren voor meerdere klanten tegelijk in. De productiekosten en transportkosten zijn hierdoor zeer scherp. De zilverbaren worden vervolgens op uw naam in uw persoonlijke kluis opgeslagen.

Voor meer informatie of advies kunt u contact opnemen met Doijer & Kalff. Dit kan via het contactformulier op onze website of u kunt bellen naar 010 254 00 80.

U kunt ook direct een account hieronder openen

Doijer & Kalff