Open voor orders
Grootste aanbieder van edelmetalen

Waarom Doijer & Kalff

Doijer & Kalff is in 1825 opgericht als een kleinschalige en onafhankelijke bank. De kernwaarden zijn sinds die tijd onveranderd gebleven: discretie, integriteit en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel.

zakelijk zilver kopen

Persoonlijke aandacht

Bij Doijer & Kalff wordt er gestreefd naar het opbouwen van langdurige klantrelaties die gebaseerd zijn op wederzijds vertrouwen. Persoonlijke aandacht is essentieel. Onze medewerkers zijn betrokken en integer en staan u graag vakkundig te woord.

Wij nemen graag de tijd om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden voor het aanschaffen en het opslaan van goud en zilver. U kunt vervolgens zelf beslissen welke producten het beste bij u passen.

Doijer & Kalff: zekerheid sinds 1825

Door de jaren heen is Doijer & Kalff uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van edelmetalen in West-Europa. Onze reputatie op het gebied van discretie, veiligheid en service is ijzersterk. Dit maakt Doijer & Kalff tot een betrouwbare en stabiele partner voor het kopen, opslaan en verkopen van edelmetaal.

Kleinschalige en onafhankelijke bank sinds 1825

De kernwaarden zijn sinds die tijd onveranderd gebleven: discretie, integriteit en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel. In 2010 is Doijer & Kalff voortgezet door een groep van private investeerders met eerbied voor de terughoudende bankiersmentaliteit van vroeger. Hierdoor staat Doijer & Kalff bekend om haar stabiele bedrijfsvoering die gericht is op de lange termijn. Dit geeft u de zekerheid dat Doijer & Kalff haar afspraken nakomt – nu en in de toekomst.

Veiligheid gegarandeerd

Doijer & Kalff zorgt ervoor dat vertrouwelijke informatie ook vertrouwelijk blijft. Met bijvoorbeeld het aanschaffen van edelmetalen zijn soms grote bedragen gemoeid.

U kiest daarom voor een betrouwbare partner met veel ervaring. Wij handelen uw bestellingen veilig en discreet af.

Neem contact op

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact op met een van onze medewerkers door mailen naar support@doijerkalff.nl of te bellen naar 010 254 00 80.

Zij staan u graag te woord.

Start nu met beleggen in goud bij Doijer & Kalff

Om te kunnen investeren in goud en zilver hebt u een account bij Doijer & Kalff nodig.

Dit is zeer gemakkelijk en snel!

U ontvangt elk jaar een jaaropgave waarmee uw accountant direct aan de slag kan.

Nog geen account? Maak nu een gratis account aan en start met beleggen in edelmetalen.

Account aanmaken
beleggen in goud via de app

De voordelen van Doijer & Kalff

Doijer & Kalff maakt het eenvoudig om online goud of zilver aan te schaffen. Met het online account combineren we het gemak van het digitale met de ambacht van het bezitten van fysiek goud en zilver.

Profiteer altijd van de beste goudprijs

De goudprijs is veranderlijk. Het verschilt van minuut tot minuut. Met een account kunt u zeer snel aankopen en verkopen. Wij regelen de volledige fysieke aan- en verkoop voor u. Hierdoor kunt u veel sneller schakelen en hoeft u niet met edelmetaal over straat met alle risico’s van dien.

Bovendien kunt u bij ons altijd vertrouwen op onze terugkoopgarantie en onze vaste terugkoopprijs. U zult dus nooit te maken krijgen met goud en zilver dat u niet kwijt kunt of waarbij het veel te lang duurt voordat u een afspraak hebt om de inkoop te regelen.

Eenvoudig online beheer

Via uw online account bij Doijer & Kalff hebt u altijd inzicht in het rendement van uw posities. Elke minuut wordt u rendement opnieuw berekend op basis van de terugkoopprijs.

Daarnaast voorzien wij u elk jaar van een jaaroverzicht voor uw belastingaangifte. Hierin staat het gewicht van het goud en/of zilver dat u bezit en de waarde van de posities op 1 januari.

U hoeft dit zelf dus niet meer uit te zoeken en alle accountants accepteren deze opgave.

Direct opgeslagen en verzekerd

Als u goud of zilver koopt bij Doijer & Kalff, wordt dit direct voor u onder uw naam opgeslagen bij Brinks in Zürich, Zwitserland.

De posities zijn volledig verzekerd. Uw edelmetaal ligt opgeslagen op een van de best beveiligde plaatsen ter wereld en buiten de EU!

Goud verliest zijn intrinsieke waarde niet en heeft de laatste jaren een rendement opgeleverd van ruim 9% gemiddeld per jaar. Er is al jaren een zichtbare trend gaande waarbij uw geld minder waard wordt door inflatie, terwijl goud in waarde blijft stijgen.

Dat wil niet zeggen dat een belegging in goud niet kan dalen. Investeren in goud kent zeker ook risico’s. De goudprijs kan hard dalen.

U dient zelf na te gaan of een belegging in goud bij uw risicoprofiel past. Rendement uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Goud is een beleggingsobject dat intrinsieke waarde heeft en onderhevig is aan schaarste, in tegenstelling tot geld. Daarom is het kopen van goud een potentiële investering met bijbehorende risico’s.

De aankoopprijs van goud is vanaf 0,9% boven de spotprijs met een minimum van 5,50 per 10 gram. Op werkdagen na 17:00, weekenden en feestdagen betaald u een aanvullende premie van €0,25 per gram. De spotprijs van goud verschilt van minuut tot minuut. Bekijk hier de actuele goudprijs.

Goud kopen bij Doijer & Kalff is eenvoudig en betrouwbaar. U maakt een account aan, verifieert het account via e-mail en kunt direct aankooporders in uw persoonlijke omgeving invoeren. Op de pagina ‘Hoe werkt het?’ leggen we u dit proces uitgebreider uit.

Uw goud wordt zeer veilig opgeslagen in moderne kluizen. De posities van elke accounthouder worden bovendien op naam opgeslagen (met andere woorden: volledig allocated).

De opslagkosten in het Trade Account voor goud zijn 0,15% over de vervangingswaarde per kwartaal. De minimale opslagfee is slechts €14,95 per kwartaal. Pas als u meer dan €10.000 aan goud bij ons hebt opgeslagen, wordt de opslagfee dus hoger.

Nee, het hebben van een account is kosteloos en er wordt u niets in rekening gebracht als u geen posities in bezit hebt.

U kunt bij ons goudbaren vanaf 10 gram aanschaffen. Dat is dan ook het minimale ordergewicht als u goud wilt aanschaffen. Dit is onafhankelijk van de actuele goudprijs: er is geen minimaal orderbedrag waaraan u hoeft te voldoen.

Wij richten ons op beleggers die voor goud kiezen vanwege de betrouwbaarheid van het beleggingsobject, en niet op verzamelaars die vanwege esthetische redenen of verzamelwaarde gouden munten kopen. Goudbaren zijn om meerdere redenen een beter beleggingsobject dan gouden munten: zo zijn baren beter verhandelbaar en zijn de productiekosten ervan lager.

U kunt bij ons betalen door middel van iDeal en bankoverschrijving.

Doijer & Kalff biedt u terugkoopgarantie over al uw posities. Dat betekent dat u op elk gewenst moment uw goudbaren aan ons terug kunt verkopen vanaf 1% onder spotprijs. Op werkdagen na 17:00, weekenden en feestdagen hanteren wij een aanvullende premie van 0,5%.

Veelgestelde vragen

Hier staan de antwoorden op de meest gestelde vragen. Mocht u na het lezen nog vragen hebben dan vernemen wij dat graag!

Open account Mijn D&K Klantenservice