Open voor orders
Zilverprijs verwachting ABN AMRO december 2019

Zilverprijs verwachting ABN AMRO december 2019

Laatste update: 13-01-2022
Zilverprijs 26-12-2019
Zilverprijs verwachting ABN AMRO december 2019

De ABN AMRO gaf haar laatste update over de zilverprijs begin december van 2019. De bank verwacht dat na de sterke stijging van augustus tot begin december, goud en zilver op korte termijn onder druk kunnen staan.

De stijging van de goudprijs in 2019 is volgens de ABN AMRO te danken aan verandering in beleid centrale banken, lage rente, groei in het aantal staatsobligaties met een negatieve rente, de zware Chinese Yuan, onzekerheid over de wereldwijde economie en de Brexit.

De analisten van ABN AMRO gaan ervan uit dat de ECB de rente in het eerste kwartaal van 2020 met 10 basispunten gaat verlagen. Hierin is de bank een van de enigen met dit standpunt. Volgens de ABN AMRO zal de FED in het eerste kwartaal de rente met 25 basispunten verlagen. Deze renteverlagingen zijn positief voor de ontwikkeling in de goud- en zilverprijs.

Start nu met het kopen van zilver

Bescherm uw vermogen tegen inflatie. Beleggen in zilver heeft de laatste 20 jaar een rendement van 10% gemiddeld per jaar opgeleverd. Zilver wordt steeds schaarser en de vraag neemt toe.

Met een account van Doijer & Kalff koopt u zilver tegen de beste prijs in de markt!

Maak een account aan

Accounthouders ontvangen automatisch een mail wanneer er voorraad beschikbaar is in de SALE. In de SALE koopt u edelmetaal tegen de beste prijs van Europa!

Eerdere zilverprijs verwachtingen
Open account Mijn D&K Klantenservice