Doijer&Kalff heeft een nieuw platform ontwikkeld als alternatief voor de webshop. Kijk direct op www.thebullionhouse.nl

Platina inkoop

Platina inkoop

  • Goud ()
  • Zilver ()
  • Palladium ()
  • Platinum ()
1 uur
Euro (€)
Gram (g)
Platinum
 

Platina wordt voor vele toepassingen gebruikt en is een grondstof die steeds schaarser wordt. Het aanbod is krap terwijl de vraag blijft stijgen. Hierdoor is platina een goede investering. Wanneer u al geïnvesteerd heeft in bijvoorbeeld platina munten en deze nu weer wilt verkopen, kunt u bij Doijer & Kalf terecht voor de inkoop van platina.

 

De hoogste prijs bij platina inkoop

Bij Doijer & Kalff volgen wij de platinakoersen actief. Zo kunnen wij u altijd de meest actuele en beste prijs bieden voor platina inkoop. De koersen van platina kunt u volgen op onze website. Op deze manier kunt u zelf in de gaten houden wanneer de koers het hoogste is en wat dus de beste tijd is om uw platina te verkopen, zodat u de hoogste prijs hiervoor terug krijgt. Voor informatie en advies kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht.

 

Werkwijze bij platina inkoop

Wanneer u uw platina wilt verkopen, kunt u contact opnemen met de afdeling inkoop van Doijer & Kalff. Hier wordt u geholpen door een van onze specialisten. U kunt bellen naar 010 254 00 80 of een e-mail sturen naar inkoop@doijerkalff.nl om een afspraak te maken op een van onze kantoren. Wij bespreken graag met u wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om platina inkoop.

 

Platina inkoop: veilig en betrouwbaar

Doordat wij onze prijzen baseren op de meest actuele koersen voor platinum, kunt u er zeker van zijn dat de verkoop veilig, transparant en betrouwbaar verloopt. Doijer & Kalff is een specialist op het gebied van de inkoop en verkoop van edelmetalen. U kunt dus vertrouwen op onze uitstekende service.

 

Waar kunt u terecht voor platina inkoop

Voor platina inkoop kunt u terecht op de kantoren van Doijer & Kalff. Deze bevinden zich in verschillende steden in Nederland. Onze kantoren staan in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Arnhem, Maasdijk en Hilversum. Het is raadzaam om van tevoren een afspraak te maken via telefoon of e-mail, zodat wij er zeker van kunnen zijn dat u goed geholpen wordt.