Doijer&Kalff heeft een nieuw platform ontwikkeld als alternatief voor de webshop. Kijk direct op www.thebullionhouse.nl

Palladium per gram

Palladium per gram

  • Goud ()
  • Zilver ()
  • Palladium ()
  • Platinum ()
1 uur
Euro (€)
Gram (g)
Palladium
 

Op deze pagina wordt uitgelegd hoe de palladiumprijs per gram tot stand komt en waar u de huidige goudprijs per gram kunt bekijken.

 

Palladium per gram

De standaard manier om de prijs voor edelmetalen te berekenen is dollar per troy ounce. Dit is ook bij palladium het geval. Één troy ounce staat gelijk aan 31,103 gram. Wanneer u de palladiumprijs ziet staan in euro per gram, is dit een afgeleide van de prijs in dollars per troy ounce. Vaak wordt de palladiumprijs per gram gebruikt wanneer het gaat om kleinere hoeveelheden, zoals bijvoorbeeld bij munten. De palladiumprijs wordt een aantal maal per dag vastgesteld op de beurzen in Azië, Australië, Europa en de Verenigde Staten. De prijs die hier wordt vastgesteld, wordt ook gehandhaafd door leveranciers en handelaars. De prijs die u betaalt voor munten en baren zal iets hoger uitvallen door de kosten die gemaakt worden voor de productie, het transport en het verzekeren ervan.

 

Hoe koop je palladium per gram?

Wanneer u palladium wilt kopen, kunt u hiervoor terecht op onze website. In de webshop staan de producten die wij op dit moment aanbieden. Wanneer u bestelt via de webshop, heeft u uw palladium binnen 72 uur in huis als u vóór 12.00u betaalt. Het verzenden van uw producten gebeurt discreet en uw aankoop is verzekerd. Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt over het kopen van palladium kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Dit kunt u doen via 010 254 00 80, het contactformulier op onze website of door een e-mail te sturen naar info@doijerkalff.nl.

 

Wat is prijs van palladium per gram?

De palladiumprijs per gram kunt u eenvoudig bekijken op onze website. De prijs van palladium per gram wordt weergegeven in een tabel en grafiek. Op deze manier ziet u snel hoe de prijs zich op dit moment ontwikkelt. Doordat we de gegevens op de website regelmatig updaten, bent u er zeker van dat u altijd de meest actuele prijs ziet voor palladium per gram. In de grafiek ziet u zowel de meest actuele palladiumprijs per gram, als de historische prijs voor palladium. Op deze manier kunt u zien hoe de huidige koers in verhouding staat tot die van het verleden en zo bepalen of het voor u een goed moment is om palladium te kopen of verkopen.