Doijer&Kalff heeft een nieuw platform ontwikkeld als alternatief voor de webshop. Kijk direct op www.thebullionhouse.nl

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

  • Goud ()
  • Zilver ()
  • Palladium ()
  • Platinum ()

Hieronder vindt u een uiteenzetting van de meest gestelde vragen.

Aankoop goud / zilver

V: Wat zijn de voordelen van het kopen van goud en zilver bij Doijer & Kalff?

A:

1. Discretie staat bij Doijer & Kalff hoog in het vaandel. Wij verspreiden uw gegevens niet aan derden.

2. Veilig bestellen en betalen in onze beveiligde webomgeving. Met het 256-bits SSL-certificaat wordt een versleutelde verbinding opgezet tussen uw computer en onze webshop.

3. Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Wij staan u graag persoonlijk te woord, zowel telefonisch als op ons kantoor. Wij streven naar snelle levertijden en heldere communicatie. Daarom worden (anonieme) ervaringen van onze klanten door een onafhankelijke partij geverifieerd.

4. De hoogste kwaliteit gouden en zilveren baren en munten. Wij leveren alleen nieuwe producten, rechtstreeks uit de raffinaderijen en munthuizen in de originele verpakking.

 

V: Waarom edelmetalen kopen?

A: Bezoek voor meer informatie de volgende pagina: edelmetalen kopen.

 

V: Waarom goud kopen?

A: Bezoek voor meer informatie de volgende pagina: fysiek goud kopen.

 

V: Waarom zilver kopen?

A: Bezoek voor meer informatie de volgende pagina: zilver kopen.

 

V: Kan ik beter munten of baren kopen?

A: Dit is afhankelijk van uw beweegredenen. Als u dichtbij de goudprijs wilt kopen dan zijn grote goudbaren het aantrekkelijkst. Bij bijvoorbeeld een baar van 1 kilo drukken de marges en het maakloon van de baar relatief gezien het minst op de goudprijs. Indien u kleinere hoeveelheden goud wilt aankopen kunt u dit doen in de vorm van kleinere baren of munten. Voor goud zijn de gouden Maple Leafs uit Canada en de Zuid-Afrikaanse Krugerrands de meest courante beleggingsmunten.

V: Hoe is Doijer & Kalff in staat zulke lage prijzen te hanteren?

A: Door onze goede contacten en jarenlange ervaring kunnen wij direct inkopen zodoende hoeven wij geen marge aan tussenpersonen te betalen en zijn wij in staat u lagere prijzen te bieden.

 

V: Hoe vaak worden prijzen per dag aangepast?

A: Wij streven ernaar u de meest actuele prijzen aan te bieden, hierdoor worden de prijzen van Doijer & Kalff meerdere malen per dag aangepast.

 

V: Hoe bepaalt Doijer & Kalff zijn prijzen?

A: De prijzen van Doijer & Kalff zijn altijd gekoppeld aan de future prijzen van edelmetalen, hierdoor kunnen de prijzen fluctueren.

Bestelprocedure

V: Hoe koop ik goud/zilver bij Doijer & Kalff?

A: 1. Uw kijkt op onze website en selecteert uw product, of u belt met ons kantoor en laat u adviseren. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 18.00 uur. Wanneer u online bestelt nemen wij binnen 24 uur contact met u op om de prijs te bevestigen.

2. U betaalt de factuur door het geld over te boeken middels een overschrijving of rechtsreeks via iDEAL 3. Uw bestelling wordt binnen 2 tot 4 dagen geleverd op het door u aangegeven adres.

V: Hoe plaats ik een bestelling?

A: Bestellen bij Doijer & Kalff is heel eenvoudig. Voeg uw producten toe aan de winkelwagen. Klik dan op Afrekenen. Vul uw gegevens in en geef aan hoe u wilt betalen. Zie voor een uitgebreide beschrijving van onze werkwijze Informatie > Betalen en bestellen of neem contact op met een van onze medewerkers.

 

V: Kan ik ook een bestelling vanuit het buitenland plaatsen?

A: U kunt een bestelling vanuit het buitenland plaatsen, echter het afleveradres dient zich te bevinden in één van de landen van de EU.

V: Ik heb online besteld, wat nu?

A: Wanneer wij de betaling hebben ontvangen versturen wij de goederen naar het door u opgegeven adres.