Doijer&Kalff heeft een nieuw platform ontwikkeld als alternatief voor de webshop. Kijk direct op www.thebullionhouse.nl

Service en garantie

Service en garantie

[rrg_ribbon]

Service en garantie

Indien u meer inzicht wenst in de mogelijkheden voor het aankopen van goud en zilver of extra informatie wilt over de edelmetalenmarkt dan staat een deskundig medewerker van Doijer & Kalff u graag te woord. Voor een gesprek kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 18.00 uur telefonisch contact opnemen. Dit kan door te bellen naar 010 254 00 80. Stelt u het op prijs dat wij binnen de hiervoor aangeduide tijden contact met u opnemen? Dan kunt u altijd een gesprek aanvragen door een e-mail te sturen naar info@doijerkalff.nl.

Vrijblijvend deskundige informatie over edelmetaal

Nu de huidige economische situatie gekenmerkt wordt door veel onzekerheid wordt goud en zilver kopen steeds vaker overwogen. Wellicht heeft u hier wel eens over gehoord of kent u iemand anders die dit al doet of heeft gedaan. Wij van Doijer & Kalff snappen echter dat het u misschien niet helemaal duidelijk is hoe het kopen van fysiek goud en zilver in zijn werk gaat. Om die reden zijn we u graag van dienst met een informatief gesprek over goud of zilver kopen. Wij zullen u alles vertellen over de mogelijkheden, zodat u daarna zelf de afweging kunt maken of het aankopen van goud of zilver bij Doijer & Kalff interessant voor u is.

Advies omtrent goud en zilver kopen bij Doijer & Kalff

Bij Doijer & Kalff merken we dat vooral het goud kopen erg populair is onder een grote groep mensen. Als goud kopen nieuw voor u is en u graag goed voorbereid van start wilt gaan, raden wij u zeker een persoonlijk gesprek aan om u beter te informeren. We kunnen u alles vertellen over onze gouden munten en baren en u vrijblijvend informatie geven die u nodig heeft om een goede beslissing te maken over het aankopen van goud. Ook het kopen van fysiek zilver heeft de laatste jaren aan populariteit gewonnen. De medewerkers van Doijer & Kalff kunnen u in een persoonlijk gesprek informeren over alles wat bij een eventuele aankoop van fysiek goud en zilver komt kijken.

Wij verstrekken daarbij geen beleggingsadvies en raden u aan om u daarover te laten adviseren door deskundigen op dat gebied.