010 - 254 0080
Goudprijs: 33,06 per gram -0.09%
Zilverprijs: 391,05 per kilo -0.0009%

Autoriteit Financiële Markten

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) is gedragstoezichthouder op het gebied van de financiële markten. Dit houdt in dat de AFM controleert of financieel dienstverleners zich houden aan de wet- en regelgeving en is gemachtigd tot ingrijpen op het moment dat deze regelgeving niet wordt nageleefd. Het AFM heeft als doel ervoor te zorgen dat de financiële dienstverlening aan consumenten zorgvuldig verloopt en dat de bedrijven en personen die deze diensten verlenen integer, deskundig en betrouwbaar handelen. Er wordt op toegezien dat de verstrekte informatie juist en begrijpelijk is en dat consumenten niet worden misleid.

AFM vergunning

Doijer & Kalff heeft uitsluitend voor opslag in combinatie met aankoop van edelmetalen een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Deze vergunning is uitgegeven voor het aanbieden van financiële diensten in de categorie beleggingsobjecten.

Beleggingsadvies

Het is niet mogelijk dat Doijer & Kalff u voorziet van onafhankelijk advies over het investeren in edelmetaal en de risico’s die daarmee gepaard gaan.

Ga naar de pagina Documentatie om de Beleggingsprospectus en Bijsluiter van Doijer & Kalff te downloaden.