010 - 254 0080
Goudprijs: 33,06 per gram -0.09%
Zilverprijs: 391,05 per kilo -0.0009%

Door de jaren heen is Doijer & Kalff uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van edelmetalen in West-Europa. Onze reputatie op het gebied van discretie, veiligheid en service is ijzersterk. Dit maakt Doijer & Kalff tot een betrouwbare en stabiele partner voor het kopen en verkopen van edelmetaal.

Sinds 1825

Doijer & Kalff is in 1825 opgericht als een kleinschalige en onafhankelijke bank. De kernwaarden zijn sinds die tijd onveranderd gebleven: discretie, integriteit en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel. In 2010 is Doijer & Kalff voortgezet door een groep van private investeerders met eerbied voor de terughoudende bankiersmentaliteit van vroeger. Hierdoor staat Doijer & Kalff bekend om haar stabiele bedrijfsvoering die gericht is op de lange termijn. Dit geeft u de zekerheid dat Doijer & Kalff haar afspraken nakomt – nu en in de toekomst.

Veiligheid gegarandeerd

Doijer & Kalff zorgt ervoor dat vertrouwelijke informatie ook vertrouwelijk blijft. Met bijvoorbeeld het aanschaffen van edelmetalen zijn soms grote bedragen gemoeid. U kiest daarom voor een betrouwbare partner met veel ervaring. Wij handelen uw bestellingen veilig en discreet af. Alle gouden en zilveren munten en baren die u bij Doijer & Kalff bestelt, worden persoonlijk aan u overhandigd op één van onze vestigingen of bij bestellingen met een lagere waarde per pakketpost of privé-koerier overhandigd. Altijd volledig verzekerd tot het moment dat u uw bestelling in ontvangst neemt. Ook beschikken we over kantoren en zwaarbeveiligde kluisruimtes in onder andere Amsterdam, Rotterdam en Hilversum. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw bestelling direct in de zwaarbeveiligde kluis wordt geleverd. Uw aankoop ligt dan direct veilig in uw eigen bankkluis opgeslagen.

Persoonlijke aandacht

Bij Doijer & Kalff wordt er gestreefd naar het opbouwen van langdurige klantrelaties die gebaseerd zijn op wederzijds vertrouwen. Persoonlijke aandacht is essentieel. Onze medewerkers zijn betrokken en integer en staan u graag vakkundig te woord.

U bent van harte welkom voor een persoonlijk gesprek met een van onze adviseurs. Zij nemen graag de tijd om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden voor het aanschaffen van goud en zilver. U kunt vervolgens zelf beslissen welke producten het beste bij u passen.

Doijer & Kalff: zekerheid sinds 1825

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact op met een van onze medewerkers door te bellen naar 010 254 00 80. Zij staan u graag te woord. Desgewenst kunt u uw bestelling direct telefonisch plaatsen.