AFM Vergunning
Goudprijs: 47,99 per gram 0.05%
Zilverprijs: 699,95 per kilo 0.003%

Door de jaren heen is Doijer & Kalff uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van edelmetalen in West-Europa. Onze reputatie op het gebied van discretie, veiligheid en service is ijzersterk. Dit maakt Doijer & Kalff tot een betrouwbare en stabiele partner voor het kopen, opslaan en verkopen van edelmetaal.

Sinds 1825

Doijer & Kalff is in 1825 opgericht als een kleinschalige en onafhankelijke bank. De kernwaarden zijn sinds die tijd onveranderd gebleven: discretie, integriteit en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel. In 2010 is Doijer & Kalff voortgezet door een groep van private investeerders met eerbied voor de terughoudende bankiersmentaliteit van vroeger. Hierdoor staat Doijer & Kalff bekend om haar stabiele bedrijfsvoering die gericht is op de lange termijn. Dit geeft u de zekerheid dat Doijer & Kalff haar afspraken nakomt – nu en in de toekomst.

Veiligheid gegarandeerd

Doijer & Kalff zorgt ervoor dat vertrouwelijke informatie ook vertrouwelijk blijft. Met bijvoorbeeld het aanschaffen van edelmetalen zijn soms grote bedragen gemoeid. U kiest daarom voor een betrouwbare partner met veel ervaring. Wij handelen uw bestellingen veilig en discreet af.

Wij verkopen goudbaren en zilverbaren in combinatie met verzekerde en beveiligde opslag. Alle posities worden apart op naam opgeslagen bij Brinks in Zwitserland. U bent juridisch eigenaar van uw goud- en zilverbaren. Wij bieden volledige terugkoopgarantie tegen 99% van de goudprijs op de goudbaren en 96% van de zilverprijs op uw zilverbaren.

Persoonlijke aandacht

Bij Doijer & Kalff wordt er gestreefd naar het opbouwen van langdurige klantrelaties die gebaseerd zijn op wederzijds vertrouwen. Persoonlijke aandacht is essentieel. Onze medewerkers zijn betrokken en integer en staan u graag vakkundig te woord.

Wij nemen graag de tijd om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden voor het aanschaffen en het opslaan van goud en zilver. U kunt vervolgens zelf beslissen welke producten het beste bij u passen.

Doijer & Kalff: zekerheid sinds 1825

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact op met een van onze medewerkers door te bellen naar 010 254 00 80. Zij staan u graag te woord.