Doijer&Kalff heeft een nieuw platform ontwikkeld als alternatief voor de webshop. Kijk direct op www.thebullionhouse.nl

Zilveren munten verkopen

Zilveren munten verkopen

  • Goud ()
  • Zilver ()
  • Palladium ()
  • Platinum ()

Zilveren munten zijn er in vele varianten en zijn geschikt om mee te beleggen, maar hebben ook waarde voor de verzamelaar. Wanneer u uw zilveren munten wilt verkopen, kan dit bij Doijer & Kalff. Het kan dan gaan om Nederlandse munten, maar ook om buitenlandse munten of antieke munten. De Maple Leaf en de Philharmoniker zijn de meest gangbare beleggingsmunten, maar u kunt ook denken aan munten met een prachtig ontwerp, waardoor ze mogelijk een verzamelwaarde krijgen.

 

Hoe werkt de verkoop van zilveren munten?

De verkoop van zilveren munten aan Doijer & Kalf kunt u het gemakkelijkst regelen door een afspraak te maken op een van onze kantoren. Hiervoor kunt u contact opnemen via info@doijerkalff.nl of u kunt bellen naar 010 254 00 80. We maken dan een afspraak met u waarop we de zilveren munten zullen bekijken en we u een vrijblijvend bod kunnen doen voor de overname ervan. Voor sommige munten is het ook mogelijk om zonder afspraak langs te komen.

 

Welke zilveren munten kunt u verkopen?

U kunt verschillende soorten zilveren munten verkopen bij Doijer & Kalff. Het kan dan gaan om beleggingsmunten, maar ook om munten met een verzamelwaarde. Wanneer u contact met ons opneemt kunnen wij een afspraak met u maken waarop we de munten bekijken en u een bod kunnen doen.

 

Een aantal munten kunt u ook zonder afspraak bij ons inleveren. Het gaat hier om:

  • Guldens 1964 – 1967
  • Rijksdaalders 19959 – 1966
  • 10 guldenstukken 1970 – 1999
  • 50 guldenstukken 1982 – 1998
  • 5 en 10 euromunten

 

Zilveren munten verkopen tegen de beste prijs

Wanneer u uw zilveren munten verkoopt aan Doijer & Kalff kunt u ervan uitgaan dat u de beste prijs krijgt voor uw munten of collectie. De koers van de zilverprijs wordt uiteraard goed in de gaten te houden, waardoor wij u de beste prijs voor uw munten kunnen bieden. Ook wordt er gekeken naar de mogelijke verzamelwaarde.

 

Een afspraak maken voor het verkopen van munten

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via info@doijerkalff.nl of u kunt bellen naar 010 254 00 80. Op deze manier kunnen wij een afspraak met u maken waarop wij graag uw munten bekijken en u vrijblijvend een bod doen ter overname.