Doijer&Kalff heeft een nieuw platform ontwikkeld als alternatief voor de webshop. Kijk direct op www.thebullionhouse.nl

Gouden munten verkopen

Gouden munten verkopen

  • Goud ()
  • Zilver ()
  • Palladium ()
  • Platinum ()

Heeft u gouden munten die u wilt verkopen? Dan kunt u hiervoor terecht bij Doijer & Kalff. U kunt bij ons uw gouden munten of collecties verkopen. Doijer & Kalff is een specialist op het gebied van gouden munten. Wij bieden een ruim assortiment en weten daarom precies wat de waarde van een munt is. Daarom bent u ook voor de verkoop van gouden munten bij Doijer & Kalff op de juiste plek.

 

Hoe werkt munten verkopen?

Voor het verkopen van gouden munten kunt u het beste een afspraak maken om langs te komen op een van de kantoren van Doijer & Kalff. Dit kunt u doen via info@doijerkalff.nl of u kunt bellen naar 010 254 00 80. Op deze afspraak kunt u langskomen met uw gouden munten of uw verzameling en wij zullen u dan vrijblijvend een bod doen. Voor sommige munten is het mogelijk om langs te komen zonder afspraak. Onze medewerkers zullen u dan geen bod doen, maar hiervan zult u later bericht ontvangen.

 

Welke gouden munten kunt u verkopen?

U kunt terecht bij Doijer & Kalff voor het verkopen van verschillende gouden munten of ze nu antiek zijn of modern. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gouden munten met alleen een investeringswaarde, zoals bijvoorbeeld de Krugerrand, Maple Leaf of de Gouden Tientjes. Ook zijn er munten met een mogelijke numistieke waarde, zoals de Chinese Panda of de Lunar serie uit Australië. Voor meer informatie of advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Op deze manier krijgt u altijd de informatie die bij uw situatie past en kunnen wij u een gepersonaliseerd aanbod doen.

 

Gouden munten verkopen tegen de beste prijs

U verkoopt uw gouden munten bij Doijer & Kalff tegen de beste prijs. Onze specialisten zijn op de hoogte van de waarde van verschillende soorten munten. De goudkoers wordt natuurlijk nauwgezet in de gaten gehouden en hierbij in acht genomen.

 

Een afspraak maken voor het verkopen van munten

Wanneer u gouden munten wilt verkopen, kunt u hiervoor een afspraak maken. U kunt ons bereiken op 010 254 00 80 of een e-mail sturen naar info@doijerkalff.nl. Op deze afspraak zullen wij de gouden munten die u wilt verkopen bekijken en u een passend bod doen.