Doijer&Kalff heeft een nieuw platform ontwikkeld als alternatief voor de webshop. Kijk direct op www.thebullionhouse.nl

Munten verkopen

Munten verkopen

  • Goud ()
  • Zilver ()
  • Palladium ()
  • Platinum ()

Doijer & Kalff is een van de grootste aanbieders van munten in Nederland. Wij verkopen antieke munten uit verschillende periodes. Het gaat dan niet alleen om Nederlandse munten, maar ook om munten uit de Klassieke Oudheid en het Byzantijnse keizerrijk. Deze munten kunt u vinden in onze webshop. Ook verkopen wij een breed scala aan moderne munten. Naast de verkoop van munten koopt Doijer & Kalff ook munten en collecties in.

 

Hoe werkt munten verkopen?

Als u munten of een verzameling wilt verkopen aan Doijer & Kalff kan dit op verschillende manieren. U kunt hiervoor contact opnemen met de afdeling numismatiek via info@doijerkalff.nl of u kunt bellen naar 010 254 00 80. U kunt dan een afspraak maken waarop u langs kunt komen met uw munten of collectie. Wij kunnen u dan vrijblijvend een bod doen ter overname. Het is ook mogelijk om langs te komen zonder afspraak. Dan kunt u uw munten afgeven ter beoordeling, maar kunnen de medewerkers van de afdeling u niet direct te woord staan.

 

Welke munten kunt u verkopen?

Bij Doijer & Kalff kunt u terecht voor de verkoop van verschillende munten. Het kan gaan om antieke of recente munten van zowel goud als zilver. Neemt u voor meer informatie vrijblijvend contact op met de afdeling numismatiek.

 

Een aantal munten kunt u ook zonder afspraak bij ons inleveren. Het gaat hier om:

 

  • Guldens 1964 – 1967
  • Rijksdaalders 19959 – 1966
  • 10 guldenstukken 1970 – 1999
  • 50 guldenstukken 1982 – 1998
  • 5 en 10 euromunten

 

Munten verkopen tegen de beste prijs

Bij Doijer & Kalff verkoopt u uw munten of collectie tegen de beste prijs. Onze specialist van de afdeling numismatiek staat u graag te woord voor advies en informatie. Munten markeren belangrijke gebeurtenissen in de geschiedenis en een collectie heeft vaak een onderling verband door de historische betekenis. De waarde van deze betekenis wordt bij Doijer & Kalff erkend en wij bieden u dan ook altijd de beste prijs voor uw munten of collectie.

 

Een afspraak maken voor het verkopen van munten

Wanneer u een afspraak wilt maken voor het verkopen van munten, kunt u contact met ons opnemen via info@doijerkalff.nl of u kunt bellen naar 010 254 00 80. Op deze afspraak voorzien wij u graag van een vrijblijvend bod voor de verkoop van uw munten.