Doijer&Kalff heeft een nieuw platform ontwikkeld als alternatief voor de webshop. Kijk direct op www.thebullionhouse.nl

Koersen

Goud inkoop Amsterdam

[rrg_ribbon]

Doijer & Kalff is specialist in de inkoop en verkoop van edelmetalen. Wij kopen en verkopen diverse soorten edelmetalen in verschillende vormen. Denk hierbij aan goud, zilver, palladium en platina en aan munten en baren. Onze prijzen zijn altijd gelinkt aan de koersen, waardoor u altijd de beste prijs krijgt wanneer u edelmetaal wilt kopen of verkopen.

 

Actuele koersen

Op onze website vindt u overzichten van de meest actuele koersen van de verschillende soorten edelmetaal. U kunt de koersen volgen in verschillende gewichtseenheden, gram, ounce en kilo, maar ook in verschillende tijdseenheden, van een uur tot tien jaar. Op deze manier kunt u de koersen zeer gedetailleerd bekijken, maar kunt u ook zien hoe de prijs van een edelmetaal gevarieerd heeft in de afgelopen decade. Met deze informatie kunt u bepalen wanneer het een goede tijd is om te kopen of te verkopen, maar ook of deze vorm van beleggen bij u past.

 

Kopen van en beleggen in edelmetaal

Doijer & Kalff biedt verschillende edelmetalen aan, namelijk goud, zilver, palladium en platina. U kunt bij ons fysiek edelmetaal kopen in de vorm van munten en baren, maar u kunt ook kiezen voor edelmetaal op rekening. De edelmetalen waarmee wij werken, zijn op verschillende manieren een interessante belegging. De edelmetalen worden gebruikt als grondstoffen in de industrie en hier is steeds meer vraag naar, waardoor het schaarser wordt. Hierdoor zal de prijs waarschijnlijk gaan stijgen. Wanneer u investeert in munten kan er bovenop de beleggingswaarde een verzamelwaarde komen als u bijzondere munten bezit. Zo kan een muntencollectie veel waard worden.

 

De beste prijs voor munten en baren

Bij Doijer & Kalff verkopen we alleen munten en baren van gerenommeerde munthuizen om de kwaliteit ervan te kunnen garanderen. De prijzen van de munten en baren liggen vrijwel altijd iets hoger dan de koers voor het edelmetaal zelf. Dit komt doordat het edelmetaal in de munthuizen nog een premium kent voor de productie van het product. Daarnaast komen er kosten bij voor bijvoorbeeld transport.