010 - 254 0080
Goudprijs: 33,05 per gram -0.1%
Zilverprijs: 390,92 per kilo -0.0011%

Kluis huren Rotterdam. U kunt bij ons zusterbedrijf De Nederlandse Kluis een kluis huren in Rotterdam en er zo voor zorgen dat uw waardevolle bezittingen veilig zijn opgeslagen. Onze kluizen zijn zeer geschikt voor het opbergen van juwelen, fysiek edelmetaal zoals goudbaren en zilverbaren, kunst of belangrijke papieren zoals waardepapieren of verzekeringspapieren. Door deze eigendommen in een kluis te bewaren, stelt u ze veilig van schade en verlies door bijvoorbeeld brand of diefstal.

Wilt u een kluis huren voor de opslag van goud en of zilver? Open dan hier een account en koop goud- en zilverbaren tegen de scherpste prijzen van Nederland in combinatie met beveiligde opslag.

Veilig een kluis huren in Rotterdam

Wanneer u een kluis huurt bij DNK kunt u er zeker van zijn dat dit op een veilige manier gebeurt. Wij werken alleen samen met de beste beveiligers. Al onze kluizen zijn strikt persoonlijk en bevinden zich in een grotere en zwaarbeveiligde kluisruimte. Wel is het mogelijk om samen met een partner een kluis te huren of iemand te machtigen. U kunt op afspraak uw kluis bezoeken. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw eigendommen veilig zijn.

Hoe kan ik een kluis huren in Rotterdam?

Om een kluis te huren bij DNK in Rotterdam kunt u een afspraak maken. Dit kan telefonisch via 088 744 5555 of u kunt het contactformulier op onze website invullen. We kunnen dan bekijken welke van onze kluizen het beste past bij uw wensen. DNK biedt namelijk kluizen aan in verschillende formaten, zodat het altijd aansluit bij wat u nodig heeft. Ook kunt u een afspraak maken op locatie. U kunt dan direct de sleutels van uw kluis krijgen en uw kluis bezoeken.

Waar kon je vroeger een kluis huren in Rotterdam?

Voorheen boden banken vaak de mogelijkheid om een kluisje te huren. In Rotterdam waren dat de HBU (Hollandse Bank Unie), ABN AMRO, Rabobank en ING. Inmiddels bieden deze banken deze service niet meer aan. DNK het zusterbedrijf van Doijer & Kalff biedt u nu deze service. Bij ons kunt u terecht voor dezelfde veilige en vertrouwde service als u van uw bank gewend bent.

Waar kan ik nu een kluis huren in Rotterdam?

Bij DNK kunt u een kluis huren in Rotterdam. De ingang van ons kantoor in Rotterdam zit aan Molstraat 1. Hier kunt u terecht voor het veilig opslaan van uw kostbare eigendommen.