010 - 254 0080
Goudprijs: 33,05 per gram -0.1%
Zilverprijs: 390,92 per kilo -0.0011%

Kluis huren Hilversum bij De Nederlandse Kluis het zusterbedrijf van Doijer & Kalff. U kunt hierbij denken aan zaken als goudbaren en zilverbaren, maar ook aan juwelen, kunst of belangrijke papieren zoals waardepapieren en verzekeringspapieren. De kluisjes zijn beschikbaar in verschillende formaten, zodat we u altijd een passende kluis aan kunnen bieden.

Wilt u een kluis huren voor de opslag van goud en of zilver? Open dan hier een account en koop goud- en zilverbaren tegen de scherpste prijzen van Nederland in combinatie met beveiligde opslag.

Hoe kan ik een kluis huren in Hilversum?

U kunt een kluis huren in Hilversum door contact op te nemen met DNK. Dit kunt u doen door het contactformulier op onze website in te vullen, maar ook door te bellen naar 088 744 5555. We kunnen dan kijken welke van onze kluizen het beste past bij de wensen die u heeft. Ook kunnen we een afspraak maken waarop u langs kunt komen. Op deze afspraak kunt u de sleutels van uw kluis krijgen en direct uw kluis bezoeken.

Welke formaten kluisjes zijn er te huur in Hilversum?

Bij DNK in Hilversum kunt u verschillende formaten kluisjes huren. Type A is bij uitstek geschikt voor waardepapieren en sieraden. Type B is een groter formaat waarin u de ruimte heeft voor de opslag van bijvoorbeeld harde schijven en objecten met emotionele waarden zoals een fotoboek of edelmetalen. Type C is de grootste persoonlijke kluis en deze is zeer geschikt voor de opslag van kunst en grotere collecties edelmetaal of andere verzamelingen.

Hoe veilig is een kluis huren in Hilversum?

De kluisjes die u huurt bij DNK bevinden zich in zwaar beveiligde kluisruimtes. We werken alleen samen met de beste beveiligingsbedrijven. Alle kluisjes zijn strict persoonlijk. Wel kunt u ervoor kiezen om iemand te machtigen of samen met iemand een kluis te huren. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat al uw eigendommen ook echt veilig zijn.

Waar kan ik een kluis huren in Hilversum?

Een kluis huren in Hilversum kan bij DNK aan de ‘s Gravelandseweg. Voor het kopen van goud in combinatie met opslag kunt u contact opnemen met Doijer & Kalff op nummer 010 – 254 0080. U kunt van tevoren een afspraak maken of vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie. Wij bespreken graag met u hoe wij u van dienst kunnen zijn en welke kluis het beste past bij uw behoeften.