010 - 254 0080
Goudprijs: 33,05 per gram -0.1%
Zilverprijs: 390,92 per kilo -0.0011%

Kluis huren Eindhoven. Wanneer u ervoor wilt zorgen dat uw kostbare eigendommen veilig zijn gesteld van schade of verlies door bijvoorbeeld diefstal of brand, kunt u een kluis huren bij De Nederlandse Kluis het zusterbedrijf van Doijer & Kalff. In onze kluizen kunt u bijvoorbeeld belangrijke papieren opbergen, zoals waardepapieren, notariële aktes of verzekeringspapieren. Ook zijn ze geschikt voor bijvoorbeeld goud en zilver, maar ook voor grotere objecten zoals harde schijven, administratie of kunst.

Wilt u een kluis huren voor de opslag van goud en of zilver? Open dan hier een account en koop goud- en zilverbaren tegen de scherpste prijzen van Nederland in combinatie met beveiligde opslag.

Hoe kon u voorheen een kluis huren in Eindhoven?

Voorheen was het vaker mogelijk om bij uw eigen bank een kluis te huren. De meeste banken bieden deze service echter niet meer aan. Het aantal kantoren van de banken neemt af en het goed beveiligen van een kluisruimte is zeer gespecialiseerd werk. Bij DNK kunt u nog altijd terecht voor het huren van een kluis. Wij bieden kluisjes aan in verschillende formaten waardoor wij altijd een passende oplossing hebben voor uw situatie.

Hoe kan ik een kluis huren in Eindhoven?

U kunt een kluis huren in Eindhoven bij DNK door contact met ons op te nemen op nummer 088 – 744 5555. We kunnen dan bespreken welke van onze kluizen het beste past bij uw wensen. Ook kan er een afspraak gemaakt worden waarbij u langskomt op locatie. Op deze afspraak kunt u direct de sleutel ontvangen en uw kluis bezoeken. Of stuur een mail via het contactformulier.

Veilig een kluis huren in Eindhoven

Wanneer u een kluis huurt bij DNK kunt u ervan uitgaan dat uw kostbare bezittingen veilig zijn opgeborgen. Het huren van een kluisje is strict persoonlijk en hiervoor wordt een overeenkomst gesloten. Wel is het mogelijk om samen met een partner of familielid een kluis te huren of iemand te machtigen uw kluis te bezoeken. We werken alleen samen met de beste beveiligers en uw kluis bezoeken gaat op afspraak. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat uw spullen altijd in veilige en goede handen zijn bij DNK.

Voor goud kopen en zilver in combinatie met opslag kunt u contact opnemen met Doijer & Kalff op nummer 010 – 254 00 80.

Waar kan ik nu een kluis huren in Eindhoven?

Voor het huren van een kluis kunt u terecht bij Doijer & Kalff. Wanneer u contact met ons opneemt, kunnen wij uw wensen doorspreken en een afspraak plannen. Zo huurt u snel een kluis en zorgt u ervoor dat uw kostbaarheden veilig zijn opgeborgen.