Doijer&Kalff heeft een nieuw platform ontwikkeld als alternatief voor de webshop. Kijk direct op www.thebullionhouse.nl

Kluis huren Den Haag

Kluis huren Den Haag

  • Goud ()
  • Zilver ()
  • Palladium ()
  • Platinum ()

Wanneer u een kluis wilt huren om uw kostbare bezittingen in op te slaan, kunt u terecht bij Doijer & Kalff. Bij kostbare bezittingen kunt u denken aan juwelen, gouden of zilveren munten of baren, erfstukken of kunst. Ook zijn onze kluisjes geschikt voor de opslag van belangrijke papier zoals bijvoorbeeld diploma’s, beleggingspapieren of verzekeringspapieren.

 

Nu ook beschikbaar: kluis huren Den Haag

Wanneer u een kluis wilt huren om ervoor te zorgen dat uw belangrijke en waardevolle bezittingen veilig zijn opgebrorgen, kunt u daarvoor terecht bij Doijer & Kalff. Wij bieden kluisjes in verschillende formaten aan, zodat er altijd een bij zit die past bij uw wensen. De kluizen zijn strikt persoonlijk en bevinden zich in zwaar beveiligde kluisruimtes. Zo zorgen wij ervoor dat uw veiligheid en die van uw bezittingen wordt gewaarborgd.

 

Voor wie is kluis huren Den Haag?

Een kluis huren is voor iedereen die zijn of haar kostbaarheden wil veiligstellen van schade door bijvoorbeeld brand of diefstal. Het gebeurt zeer regelmatig dat er door inbraak spullen verloren raken. Wanneer u uw kostbare spullen niet in huis bewaart, maar in een van de zwaar beveiligde kluizen zal uw huis ook minder snel doelwit zijn van inbraak. Ook de kans op andere vormen van schade wordt beperkt, doordat uw bezittingen veilig in een kluis zijn opgeborgen.

 

Bij welke banken kon je een kluis huren in Den Haag?

Vroeger was het mogelijk om direct bij de eigen bank een kluis te huren. Omdat banken steeds minder filialen hebben en de beveiliging van kluisruimtes zeer belangrijk is, kiezen banken er steeds vaker voor om deze service niet meer aan te bieden. Voorheen kon je bijvoorbeeld in Den Haag terecht bij ING, Rabobank, ABN AMRO, Mees Pierson, Van Lanschot en SNS Bank om een kluis te huren. Nu dit niet meer mogelijk is, kunt u terecht bij Doijer & Kalff.

 

Waar kan ik nu een kluis huren in Den Haag?

Voor het huren van een kluis kunt u terecht bij Doijer & Kalff. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen op telefoonnummer 010 254 00 80. Ook kunt u via onze website het contactformulier invullen.