010 - 254 0080
Goudprijs: 33,06 per gram -0.09%
Zilverprijs: 390,70 per kilo -0.0013%

Kluis huren Den Haag. Wanneer u een kluis wilt huren om uw kostbare bezittingen in op te slaan, kunt u terecht bij ons zusterbedrijf De Nederlandse Kluis. Bij kostbare bezittingen kunt u denken aan juwelen, goudbaren en zilverbaren, erfstukken of kunst. Ook zijn onze kluisjes geschikt voor de opslag van belangrijke papier zoals bijvoorbeeld diploma’s, beleggingspapieren of verzekeringspapieren.

Wilt u een kluis huren voor de opslag van goud en of zilver? Open dan hier een account en koop goud- en zilverbaren tegen de scherpste prijzen van Nederland in combinatie met beveiligde opslag.

Nu ook beschikbaar: kluis huren Den Haag

Wanneer u een kluis wilt huren om ervoor te zorgen dat uw belangrijke en waardevolle bezittingen veilig zijn opgeborgen, kunt u daarvoor terecht bij DNK. Wij bieden kluisjes in verschillende formaten aan, zodat er altijd een bij zit die past bij uw wensen. De kluizen zijn strikt persoonlijk en bevinden zich in zwaar beveiligde kluisruimtes. Zo zorgen wij ervoor dat uw veiligheid en die van uw bezittingen wordt gewaarborgd.

Voor wie is kluis huren Den Haag?

Een kluis huren is voor iedereen die zijn of haar kostbaarheden wil veiligstellen van schade door bijvoorbeeld brand of diefstal. Het gebeurt zeer regelmatig dat er door inbraak spullen verloren raken. Wanneer u uw kostbare spullen niet in huis bewaart, maar in een van de zwaar beveiligde kluizen zal uw huis ook minder snel doelwit zijn van inbraak. Ook de kans op andere vormen van schade wordt beperkt, doordat uw bezittingen veilig in een kluis zijn opgeborgen.

Bij welke banken kon je een kluis huren in Den Haag?

Vroeger was het mogelijk om direct bij de eigen bank een kluis te huren. Omdat banken steeds minder filialen hebben en de beveiliging van kluisruimtes zeer belangrijk is, kiezen banken er steeds vaker voor om deze service niet meer aan te bieden. Voorheen kon je bijvoorbeeld in Den Haag terecht bij ING, Rabobank, ABN AMRO, Mees Pierson, Van Lanschot en SNS Bank om een kluis te huren. Nu dit niet meer mogelijk is, kunt u terecht bij DNK.

Waar kan ik nu een kluis huren in Den Haag?

Voor het huren van een kluis kunt u terecht bij Doijer & Kalff. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen op telefoonnummer 088 744 5555. Ook kunt u via onze website het contactformulier invullen.