Open voor orders
Kilo zilver kopen bij Doijer & Kalff

Kilo zilver kopen

Wij informeren u graag op welke wijze u het beste een kilo zilver kunt kopen zonder BTW te betalen. Dat scheelt 21% BTW!

Waarom een kilo zilver kopen bij Doijer & Kalff?

Doijer & Kalff verkoopt zilver per kilogram tegen de beste prijs in de markt.

De zilverbaren kunt u met ons account zonder BTW kopen en verkopen. Dat scheelt 21% BTW!

Sinds bijna 200 jaar maken onze klanten gebruik van onze expertise.

Start nu met het kopen van zilver

Bescherm uw vermogen tegen inflatie. Beleggen in zilver heeft de laatste 20 jaar een rendement van 10% gemiddeld per jaar opgeleverd. Zilver wordt steeds schaarser en de vraag neemt toe.

Met een account van Doijer & Kalff koopt u zilver tegen de beste prijs in de markt!

Maak een account aan

Accounthouders ontvangen automatisch een mail wanneer er voorraad beschikbaar is in de SALE. In de SALE koopt u edelmetaal tegen de beste prijs van Europa!

Zilver is een interessant product om in te investeren. Het is schaars, bewegelijk in prijs, relatief goedkoop en er is potentieel voor beleggers.

Beleggen in zilver kan door het kopen van zilverbaren en door het kopen van zilveren munten. Zilverbaren zijn altijd het scherpst in prijs. Zilveren munten maken een investering in zilver toegankelijk omdat ze in kleine gewichten verkrijgbaar zijn.

Maar zilver in muntvorm is erg duur. Zilverbaren kosten, wanneer ze worden opgeslagen in een douanedepot, zo’n 15% minder dan zilveren munten. Een ander groot voordeel is dat u bij verkoop snel zilver kunt verkopen zonder dat u een afspraak hoeft te maken bij een inkoopkantoor.

1 kg zilver kopen is dan ook een goed te overwegen optie om te investeren in zilver.

Hoe kunt u 1 kg zilver kopen?

Een kilo zilver kopen is gemakkelijk met een account van Doijer & Kalff. Wij verkopen zilverbaren van 1 kg. De baren worden worden onder uw naam opgeslagen in de kluis bij Brinks in Zwitserland. Via de toewijzingsverklaring weet exact welke baren van u zijn.

De opslag is volledig beveiligd en verzekerd. De kosten van opslag zijn slechts o,8% per jaar. Het rendement op zilver is de laatste 20 jaar uitgekomen op 9% per jaar. Daarmee wegen de opbrengsten zeer goed op tegen de kosten.

Met een account van Doijer & Kalff kunt u bijvoorbeeld elke maand een kilo zilver kopen. Hierdoor spreidt u de inkoop over meerdere momenten. Daalt de zilverprijs dan middelt u naar beneden bij.

Op deze wijze kopen veel klanten zilver bij ons. Lees meer over zilver kopen bij Doijer & Kalff.

Wat kost een kilo zilver?

De verkoopprijs is afhankelijk van de zilverprijs. Hoe hoger de zilverprijs, hoe hoger de verkoopprijs. En andersom.

kilo zilver kopen

Onze premie is constant. De premie bestaat uit de productiekosten van de baar en de transporten om de zilverbaar van de raffinaderij naar de kluis te transporteren.

De laatste 2 jaar lagen de kosten van een kilo zilverbaar tussen de €400 en de €800 per stuk. Veel analisten verwachten dat de zilverprijs de komende jaren zal gaan stijgen.

De vraag neemt toe en het aanbod is dalend. Het beleggen in zilver door per kilo zilver te kopen, lijkt een kansrijke optie. De industrie verbruikt steeds meer zilver en sinds 2016 is de mijnproductie dalende.

Een zilverbaar van 1 kg kopen in de SALE

Wanneer er meer klanten verkopen dan kopen dan hebben we zilverbaren over. Deze zilverbaren bieden we met korting aan in de SALE. U kunt dan goedkoop zilver kopen.

Wanneer er meer dan 15 kilogram beschikbaar is dan ontvangen accounthouders een mail. U kunt dan een kilo zilver kopen tegen de scherpste prijs in Europa.

Open een account bij Doijer & Kalff en koop een kilo zilver zeer gemakkelijk, veilig en snel.

Open account Mijn D&K Klantenservice