Doijer&Kalff heeft een nieuw platform ontwikkeld als alternatief voor de webshop. Kijk direct op www.thebullionhouse.nl

Inkoop

Inkoop

  • Goud ()
  • Zilver ()
  • Palladium ()
  • Platinum ()
1 uur
Euro (€)
Gram (g)
Goud
 

Doijer & Kalff is expert op het gebied van de inkoop en verkoop van edelmetalen. Wij bieden baren en munten aan, gemaakt van verschillende edelmetalen. We hebben munten en baren in zilver, goud, palladium of platina. Het gewicht verschilt per munt of baar en wordt aangegeven in euro per gram of kilo of euro per troy ounce (één troy ounce staat gelijk aan 31,103 gram).

 

Waarom inkoop?

Wanneer u al edelmetalen, munten of baren heeft en deze wilt verkopen, kunt u daarvoor terecht bij Doijer & Kalff. Bij ons krijgt u altijd een eerlijke prijs voor uw producten. Wij volgen namelijk de meest actuele koersen voor edelmetaal. Deze zijn ook te vinden op onze website waardoor u zelf een beeld kunt vormen van de huidige koers en kunt beslissen of dit een goed moment is om te verkopen. Ook bent u bij ons verzekerd van een correcte en efficiënte service. Voor meer informatie en advies kunt u altijd contact met ons opnemen via 010 254 00 80 of u kunt een e-mail sturen naar inkoop@doijerkalff.nl.

 

Tegen welke condities inkoop edelmetaal?

De prijs die wij u bieden voor uw edelmetaal is altijd de meest actuele prijs. Doordat wij altijd de meest recente koers aanhouden, kunnen wij tegen de beste condities edelmetaal inkopen. De koersen kunt u ook terugvinden op onze website en kunt u dus zelf in de gaten houden. De prijs die u ontvangt voor uw edelmetaal is hierdoor altijd transparant. U kunt zelf bepalen wanneer u het een goed moment vindt om uw edelmetaal te verkopen. Wanneer wij edelmetaal van u inkopen, ontvangt u niet alleen de beste prijs, maar wij zorgen ook voor een snelle uitbetaling.

 

In welke plaats vindt u inkoop edelmetaal?

Op verschillende locaties in Nederland kan edelmetaal worden ingekocht. U kunt terecht in Amsterdam, Rotterdam, Hilversum, Arnhem, Utrecht, Eindhoven, Den Haag en het Westland. Voor het verkopen van edelmetaal kunt u het beste een afspraak maken met een van onze deskundige medewerkers.