Goudprijs: 35,39 per gram -0.02%
Zilverprijs: 455,83 per kilo -0.002%

De actuele goudprijs kan op verschillende manieren worden weergegeven. Bijvoorbeeld in een tabel of een grafiek. Op deze pagina vindt u de goudprijs in een grafiek, waardoor u eenvoudig het verloop van de goudprijs kunt zien.

Waarom is er een goudprijs grafiek?

Door de goudprijs weer te geven in een grafiek, ziet u duidelijk en in één oogopslag hoe de goudprijs zich aan het ontwikkelen is. U volgt zo gemakkelijk de ontwikkeling van de koers. Door het volgen van de goudprijs in de grafiek kunt u zien wanneer het voor u een gunstig moment is om goud te kopen of te verkopen. Het is daarom raadzaam om regelmatig de goudprijs grafiek te bekijken, zodat u op de hoogte bent van de meest actuele goudprijs.

Waarop is de goudprijs grafiek gebaseerd?

De goudprijs wordt een aantal maal per dag vastgesteld op de grote beurzen wereldwijd. In de nacht wordt de prijs vastgesteld op de beurzen in Azië, in de ochtend op de beurzen in Europa en later op de middag op de beurzen in Amerika. Bij Doijer & Kalff volgen wij altijd deze goudprijzen. Hierdoor kunnen wij u ook de beste prijzen bieden voor de inkoop en verkoop van goud.

Hoe gebruik je de goudprijs grafiek?

De goudprijs grafiek geeft de meest actuele goudprijs weer in de vorm van een lijndiagram. Wanneer u met uw cursor over de lijn beweegt, kunt u per minuut de meest actuele goudprijs zien. Op de verschillende assen leest u de actuele goudprijs per uur af. Door het aflezen van de goudprijs in de grafiek kunt u bepalen wat voor u een goed moment is voor de inkoop van uw goud. Is de goudprijs laag, dan zou u kunnen kopen. Is de goudprijs hoog, dan zou u kunnen verkopen.

Vragen over de goudprijs grafiek

Wanneer u vragen heeft over de goudprijs of de goudprijs grafiek, kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 010 254 00 80, het contactformulier op onze website in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@doijerkalff.nl.