Goudbaren verkopen

Goudbaren verkopen aan Doijer & Kalff. Wanneer u  goudbaren heeft en dit wilt verkopen, kunt u bij Doijer & Kalff terecht. Wij kopen goudbaren in vanaf 98% van de goudprijs. Wij kopen goudbaren met een gezamenlijk gewicht van minimaal 500 gram.  Wij kopen geen sloopgoud.

Wanneer u meerdere kilo’s wilt verkopen dan kunnen wij u volledig faciliteren qua inkoop inclusief professioneel en verzekerd transport. Wij werken voor bijna alle grote banken, family offices, vermogende particulieren en beleggers in goud.

Goudbaren verkopen. Hoe werkt het?

Voor de verkoop van goudbaren kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers op 010 – 254 00 80. U kunt ook een mail sturen via contact waarin u aangeeft wat u wilt verkopen. Wij informeren u zo snel mogelijk over de mogelijkheden, prijzen en transport. Wanneer u goudbaren bij de bank heeft opgeslagen en het goud wilt verkopen dan helpen wij u graag verder. Ook als uw bank met de verhuur van safeloketten stopt kunt u bij ons terecht voor de opslag.

Percentages uitbetalingen

In het onderstaande overzicht treft u de percentages die wij bieden voor goudbaren. Het percentage dat wij uitbetalen is ten opzicht van de koers van het moment van aanlevering van de producten op een van onze locaties.

Hieronder ziet u een voorbeeld:
Goudprijs €35,00 / per gram

Goudbaar 500 gram x 35 €/gram = €17.500 spotkoers x 98% = €17.150 betalen wij netto uit per bankoverschrijving.

Wij kopen alleen onderstaande baren in:

Veilig en betrouwbaar goudbaren verkopen

Doijer & Kalff bestaat sinds 1825 en is een expert op het gebied van de inkoop en verkoop van goudbaren. U kunt erop vertrouwen dat uw goudbaren worden geanalyseerd met expertise. De inkoop van goud gebeurt bij ons op een transparante en veilige wijze. De prijzen die wij bieden zijn altijd gebaseerd op de meest actuele goudprijs. De goudprijs is te volgen op onze website. Zo bent u er zeker van dat u de beste prijs krijgt voor uw goudbaren.

Waar goudbaren verkopen?

Inkopen vinden plaats op het kantoor in Hilversum. Wanneer u goudbaren wilt verkopen, kunt u hiervoor het beste een afspraak maken. Dan bent u er zeker van dat u direct geholpen wordt door een van onze deskundige medewerkers.

goud inkoop