010 - 254 0080
Goudprijs: 37,60 per gram 0.01%
Zilverprijs: 448,70 per kilo 0.0003%

Goudbaren verkopen

Goudbaren verkopen aan Doijer & Kalff. Wanneer u  goudbaren heeft en deze wilt verkopen, kunt u bij Doijer & Kalff terecht. Wij kopen goudbaren van verschillende formaten / gewichten maar hanteren een minimum gezamenlijk gewicht van 1 kg. Wij kopen geen sloopgoud zoals sierraden etc.

Wanneer u meerdere kilo’s wilt verkopen dan kunnen wij u volledig faciliteren qua inkoop inclusief professioneel en verzekerd transport. Wij werken voor bijna alle grote banken, family offices, vermogende particulieren maar ook kleinere beleggers. Neem contact met ons op voor meer informatie: 010 – 254 00 80

Hieronder treft u de goudprijs per gram. De data wordt elke minuut automatisch bijgewerkt.

Goudbaren verkopen. Hoe werkt het?

Voor de verkoop van goudbaren kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers op 010 – 254 00 80. U kunt ook een mail sturen via contact waarin u aangeeft wat u wilt verkopen. Wij informeren u zo snel mogelijk over de mogelijkheden, prijzen en transport.

Wanneer u goudbaren bij de bank heeft opgeslagen en het goud wilt verkopen dan helpen wij u graag verder. Ook als uw bank met de verhuur van safeloketten stopt kunt u bij ons terecht voor de opslag. Dit kan in combinatie met ons online account.

Percentages uitbetalingen

In het onderstaande overzicht treft u de percentages die wij bieden voor goudbaren. Het percentage dat wij uitbetalen is ten opzichte van de geldende goudprijs om het moment van leveren.

Hieronder ziet u een voorbeeld:
Goudprijs €35,00 / per gram

Goudbaar 500 gram x 35 €/gram = €17.500 spotkoers x 98% = €17.150 betalen wij netto uit per bankoverschrijving.

Wij kopen alleen onderstaande baren in:

Veilig en betrouwbaar goudbaren verkopen

Doijer & Kalff bestaat sinds 1825 en is een expert op het gebied van de inkoop en verkoop van goudbaren. U kunt erop vertrouwen dat uw goudbaren worden geanalyseerd met expertise. De inkoop van de goudbaren gebeurt bij ons op een transparante en veilige wijze. De prijzen die wij bieden zijn altijd gebaseerd op de meest actuele goudprijs. De goudprijs is te volgen op onze website. Zo bent u er zeker van dat u de beste prijs krijgt voor uw goudbaren.

Uitbetalingen vinden plaats via een bankoverschrijving.

Waar goudbaren verkopen?

Wij bieden de mogelijkheid om door heel Nederland en België goudbaren in te kopen. Wanneer de verkoop meer dan 1 kg betreft neem dan contact met ons op nummer 010 – 254 0080. We informeren u graag over de mogelijkheden.