AFM Vergunning
Goudprijs: 52,84 per gram 0.09%
Zilverprijs: 703,33 per kilo -0.002%

Goudbaren verkopen

Goudbaren verkopen aan Doijer & Kalff. Wanneer u  goudbaren heeft en deze wilt verkopen, kunt u bij Doijer & Kalff terecht. Wij kopen goudbaren van verschillende formaten / gewichten maar hanteren een minimum gezamenlijk gewicht van 1 kg. Wij kopen geen sloopgoud zoals sieraden etc.

Wanneer u meerdere kilo’s wilt verkopen dan kunnen wij u volledig faciliteren qua inkoop inclusief professioneel en verzekerd transport. Wij werken voor bijna alle grote banken, family offices, vermogende particulieren maar ook kleinere beleggers. Neem contact met ons op voor meer informatie: 010 – 254 00 80

Hieronder treft u de goudprijs per gram. De data wordt elke minuut automatisch bijgewerkt.

Goudbaren verkopen. Hoe werkt het?

Voor de verkoop van goudbaren kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers op 010 – 254 00 80. U kunt ook een mail sturen via contact waarin u aangeeft wat u wilt verkopen. Wij informeren u zo snel mogelijk over de mogelijkheden, prijzen en transport. Doijer & Kalff is voor veel partijen een betrouwbare partner gebleken wanneer het gaat om de aan- en verkoop van goudbaren.

Wanneer u goudbaren bij de bank heeft opgeslagen en het goud wilt verkopen dan kunnen wij u tevens van dienst zijn. Ook als uw bank met de verhuur van safeloketten stopt kunt u bij ons terecht voor de opslag. Dit kan in combinatie met ons online account.

Neemt u contact op over de mogelijkheden: 010 – 254 00 80.

Veilig en betrouwbaar goudbaren verkopen

Doijer & Kalff bestaat sinds 1825 en is een expert op het gebied van de inkoop en verkoop van goudbaren. U kunt erop vertrouwen dat uw goudbaren worden geanalyseerd met expertise. De inkoop van de goudbaren gebeurt bij ons op een transparante en veilige wijze.

De prijzen die wij bieden zijn altijd gebaseerd op de meest actuele goudprijs. De goudprijs is te volgen op onze website. Zo bent u er zeker van dat u een eerlijke prijs krijgt voor uw goudbaren.

Uitbetalingen vinden uitsluitend plaats via een bankoverschrijving. Wij bieden u een zeer goede prijs voor uw goud.

Waar goudbaren verkopen?

Wij bieden de mogelijkheid om door heel Nederland en België goudbaren in te kopen. Wanneer de verkoop meer dan 1 kg betreft neem dan contact met ons op nummer 010 – 254 00 80. We plannen dan een afspraak met u in.