Goudbaren kopen

Goudbaren kopen bij Doijer & Kalff. Wilt u goudbaren kopen, dan kunt u bij ons terecht voor goudbaren in verschillende gewichten. Aan de verschillende gewichten hangt een verschillend prijskaartje.

U kunt bij ons goud kopen in de volgende gewichten waarbij de premie procentueel gelijk is.

Onze Goudbaren

Hieronder hebben wij wat specifieke informatie uitgewerkt voor de verschillende gewichten aan goud die u wij aanbieden.

Goudbaar kopen van 10 gram

Goudbaren kopen 10 gram

De goudbaar van 10 gram is de kleinste goudbaar in ons assortiment. Qua grootte is de goudbaar te vergelijken met een simkaart. Het gaat hier dus om een zeer kleine goudbaar, maar met wel degelijk een grote waarde.

 

De goudbaar van 10 gram is een gewilde investering voor kleine investeerders die bijvoorbeeld iedere maand een goudbaar kopen en zo in de loop der jaren een zekere vorm van vermogen opbouwen.

Een vergelijking: stel dat vanaf eind 2018 iedere 2 maanden overging tot een goudbaar kopen van 10 gram, dan zou u elke maand zo tussen de 200 en de 260 euro hebben ingelegd.

Deze investering zou u in 2019 bijna 23% rendement en in 2020 14,8% hebben gegeven. Dit zijn rendementen die u op uw spaarrekeningen de afgelopen anderhalf jaar niet zou hebben gekregen.

Door goudbaren van 10 gram aan te bieden, maakt Doijer & Kalff de instap om te beleggen in goud voor veel mensen haalbaar is.

Goudbaar 10 gram

Goudbaar kopen van 50 gram

Goudbaren kopen 50 gram

Een goudbaar kopen van 50 gram houdt in dat u, net als bij de goudbaar van 10 gram, een verrassend compacte goudbaar koopt.

 

Goud is nu eenmaal een zwaar materiaal, dus een gewicht van 50 gram goud is slechts zo groot als ongeveer de helft van een theezakje. Een theezakje bevat echter slechts ongeveer 2 gram thee.

Goudbaar 50 gram

Goudbaar kopen van 100 gram

Goudbaren kopen 1000 gram

Een goudbaar van 100 gram is qua formaat te vergelijken met een half blokje Post-its. Net als al onze andere goudbaren is de fineness of zuiverheid van deze goudbaar 999,9.

Goudbaar 100 gram

Goudbaar kopen van 250 gram

Goudbaren kopen 250 gram

Een goudbaar van 250 gram heeft ongeveer de oppervlakte van een blokje Post-its. Net als onze andere goudbaren heeft deze baar een zuiverheid van 99,99% zuiver goud.

Goudbaar 250 gram

Goudstaaf kopen van 500 gram

Goudbaren kopen 500 gram

Een goudbaar van 500 gram weegt weliswaar een halve kilo, maar heeft nog steeds een compact formaat: stelt u zich ongeveer een halve iPhone voor, dan komt u zeer dicht in de buurt bij het formaat van een goudbaar van 500 gram.

De zuiverheid van onze goudbaren van 500 gram is hetzelfde als die van alle andere goudbaren: 999,9. Dit staat ook in de goudbaar gestempeld.

Goudbaar 500 gram

Goudbaar kopen van 1000 gram

Goudbaren kopen 1000 gram

Een goudbaar van 1000 gram laat zich wat betreft het formaat vergelijken met een iPhone. De aanschaf van een goudbaar van 1000 gram of 1 kilo is voor velen een grote investering.

Deze investering heeft echter in de laatste 6 jaar min of meer doorlopend zijn vruchten afgeworpen. Als u in januari van 2014 een kilogram goud zou hebben gekocht voor €29.000, dan was u aankoop begin 2021 zo’n €49.000 waard geweest.

Goudbaar 1 kg

Goudstaven: btw-vrij!

Een groot voordeel van goudbaren als beleggingsobject is dat goudbaren of goudstaven kopen btw-vrij kan. Goudbaren vallen namelijk onder de noemer beleggingsgoud, wat ervoor zorgt dat ze volledig zijn vrijgesteld van btw.

Ook is de premie op een goudstaaf veel lager dan op een gouden munt. Wilt u beleggen in goud, dan is de keuze voor goudbaren kopen dus een slimme keuze die uw rendement te allen tijde het grootst maakt.

Open account Mijn D&K Klantenservice