AFM Vergunning
Goudprijs: 48,97 per gram -0.05%
Zilverprijs: 682,30 per kilo -0.0011%

Goud kopen

49,63
Per gram
De premie op goud is €0,65 per gram.
De markt is gesloten. Kom a.u.b. terug op maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00.

Open hieronder kosteloos een account.

Open gratis account


Goudbaren kopen bij Doijer & Kalff

Bij Doijer & Kalff koopt u goudbaren op veilige wijze tegen een scherpe prijs. Goud kopen bij ons betekent dat u slechts €0,65 premie per gram betaalt! Al onze goudbaren hebben een zuiverheid van 999,9. Dat komt overeen met 24-karaats goud en is de hoogst haalbare zuiverheid.

Omdat de premie gelijk blijft wanneer u 10 gram koopt of 1 kg is het mogelijk om tegen de scherpste prijs bijvoorbeeld alle maand 10 gram te kopen in plaats van in een keer 100 gram. Hierdoor kunt u uw koopprijs spreiden over meerdere aankopen.

Gratis account aanmaken

 

Veilig goudbaren kopen en opslaan

Al sinds 1825 vertrouwen investeerders op onze discretie en betrouwbare service. De goudbaren die u bij ons koopt, worden opgeslagen in zwaar beveiligde kluizen. De goudbaren liggen op naam opgeslagen.

Goudbaren koopt u btw-vrij

Een van de voordelen van goudstaven kopen als beleggingsobject is dat de aankoop btw-vrij is. Dit zorgt ervoor dat uw rendement het grootst is als u goudbaren aanschaft, in tegenstelling tot bijvoorbeeld gouden munten. De premie op gouden munten is een stuk hoger en uiteindelijk wilt u als investeerder zoveel mogelijk goud voor uw geld.

Duurzaam investeren door goudbaren te kopen

Terwijl uw spaarrente de nul aantikt, is het rendement van beleggen in goudstaven sinds 2002 met 9,4% gemiddeld per jaar gestegen. Daar kan uw spaarrekening niet tegenop! Omdat goud een intrinsieke waarde heeft, is het beleggen in goudstaven een betrouwbare, duurzame investering die zijn vruchten afwerpt.

Al vele beleggers gingen u voor en genieten van de zekerheid die hun veilig opgeslagen goudbaren ze biedt.

Gratis account aanmaken

De terugkoopgarantie op uw goudbaren

De betrouwbare service die teruggaat tot 1825 zien wij als een van de speerpunten van Doijer & Kalff. Daarom bieden wij altijd terugkoopgarantie op de goudbaren die u bij Doijer & Kalff aanschaft en bij ons liggen opgeslagen. Daardoor kunt u altijd uw goudbaren weer omzetten in liquide middelen.

Beleggen in goud bij Doijer & Kalff is dus een veilige maar flexibele manier om ‘spaargeld’ achter de hand te houden. Of u nu wilt beleggen om in uw oude dag te voorzien of voor een extraatje als u een huis koopt, bij Doijer & Kalff weet u zeker dat u op elk gewenst moment uw goud kunt terugverkopen.

Wanneer u bijvoorbeeld 500 gram goud koopt dan kunt u op elk ogenblik beslissen om een kleinere hoeveelheid van die 500 gram te verkopen. Dus ook 10 gram. Wij zorgen ervoor dat de hoeveelheid van 500 gram wordt gemuteerd in 490 gram goud. Op deze wijze kunt u zeer gemakkelijk goud weer (deels) verkopen.

De goudbaren die Doijer & Kalff aanbiedt

Bij ons kunt u goudbaren vanaf 10 gram en in veelvouden daarvan aanschaffen. Wij verkopen geen goudbaren van minder dan 10 gram, zodat wij onze scherpe verkoopprijs kunnen waarborgen.

Wij bieden goudstaven in de volgende gewichten aan:

  • 10 gram goudbaar
  • 50 gram goudbaar
  • 100 gram goudbaar
  • 250 gram goudbaar
  • 500 gram goudbaar
  • 1000 gram (1 kilogram) goudbaar

Al onze goudbaren zijn van de maximaal haalbare zuiverheid, namelijk 999,9. Dat betekent dat de goudbaar uit 99,99% goud bestaat, wat overeenkomt met een 24-karaats goud. Door deze hoge zuiverheid is de verhandelbaarheid van uw goudbaren optimaal en universeel.

De prijs van goudbaren

De prijs van goud verandert elke minuut, doordat er wereldwijd op beurzen continu goud in grote hoeveelheden wordt verhandeld. Bent u van plan om duurzaam te investeren en goud te kopen bij Doijer & Kalff? Houd dan nauwlettend de goudprijs in de gaten via onze website, om op het juiste moment en zo voordelig mogelijk uw goudbaren te kopen.

Begin vandaag nog met beleggen in goudbaren

In het kort is investeren in goud bij Doijer & Kalff een slimme keuze waar u geen spijt van zult krijgen. Maak kosteloos een account aan en schaf uw eerste goudbaar aan. Geniet van het veilige gevoel dat goud u kan bieden én van de discretie en betrouwbaarheid van Doijer & Kalff. Sinds 1825.

Gratis account aanmaken