AFM Vergunning
Goudprijs: 52,58 per gram -0.71%
Zilverprijs: 704,58 per kilo -0.0445%

Gregory Mannarino “goud en zilver beste assets op aarde” (video)

19 mei 2019 geplaatst in Goud, Zilver

Gratis Account Aanmaken

Gregory Mannarino is een analist en trader met een uitgesproken mening. Greg Hunter van USA Watchdog sprak met Mannarino over het beleid van centrale banken en de gevolgen daarvan. Volgens Mannarino is er sprake van een “inverse bubble” in goud en zilver. Verder komt de aandelenmarkt aan bod, de onmogelijke goudstandaard en Mannarino geeft zijn visie op het verloop van het barsten van de schuldenbubbel.

Goud Kopen bij Doijer & Kalff

Wist u dat u met een account van Doijer & Kalff de laagste opslagkosten heeft in de markt? Verzekerd, beveiligd en apart op naam opgeslagen in Nederland. Doijer & Kalff biedt goudbaren aan vanaf 10 gram. Wij hebben goudbaren van 10, 50, 100, 250, 500 en 1000 gram.

Opslag is vanaf €60 per jaarGoudbaren kopen tegen de beste prijs! Open een account en profiteer van ons netwerk in de markt. De goudbaar van 10 gram kost momenteel €370 (omgerekend €1153 per oz).

Zilverbaren worden zonder BTW aangeboden vanaf 1 kg. De baren worden opgeslagen in het douane-entrepot in Hilversum. Op deze wijze koopt u zeer voordelig zilver voor €433 per kg (omgerekend €13,47 per oz). Klik hier voor onze zilverbaren

Goudbaren kopen

Opvattingen op basis van gepubliceerde artikelen of nieuwsberichten zijn puur informatief. De vrijblijvende informatie mag niet worden opgevat als een aanbod, beleggingsadvies of enige andere financiële dienst.

Gratis Account Aanmaken