AFM Vergunning
Goudprijs: 52,79 per gram 0.04%
Zilverprijs: 705,52 per kilo 0.0002%

Charles Nenner over de gevaren van Deutsche Bank

29 mei 2019 geplaatst in Goud, Zilver

Gratis Account Aanmaken

Charles Nenner over daling in de koers van het aandeel Deutsche Bank en de gevolgen daarvan. Nenner is Nederlander en is bekend over zijn voorspellingen op basis van lange termijn grafieken. Hij was eerder actief binnen onder andere Goldman Sachs en Merill Lynch.

Nenner geeft aan dat een daling van de koers van Deutsche Bank flinke gevolgen heeft voor de huidige economische situatie. Deze week daalde de koers van Deutsche Bank beneden de €6,20 per aandeel. Dit niveau heeft veel meer gevaren dan de meeste beleggers denken volgens Nenner.

Nenner gaat verder (vanuit Amsterdam) over de goudprijs, de zilverprijs, de macht van China, de aanstaande stijgende rente, beleggen in vastgoed, beleggen in goud en vooral de gevaren van de huidige schuldenpositie…

Goud Kopen bij Doijer & Kalff

Wist u dat u met een account van Doijer & Kalff de laagste opslagkosten heeft in de markt? Verzekerd, beveiligd en apart op naam opgeslagen in Nederland. Doijer & Kalff biedt goudbaren aan vanaf 10 gram. Wij hebben goudbaren van 10, 50, 100, 250, 500 en 1000 gram.

Opslag is vanaf €60 per jaarGoudbaren kopen tegen de beste prijs! Open een account en profiteer van ons netwerk in de markt. De goudbaar van 10 gram kost momenteel €371 (omgerekend €1154 per oz).

Zilverbaren worden zonder BTW aangeboden vanaf 1 kg. De baren worden opgeslagen in het douane-entrepot in Hilversum. Op deze wijze koopt u zeer voordelig zilver voor €432 per kg (omgerekend €13,45 per oz). Klik hier voor onze zilverbaren

Goudbaren kopen</

Opvattingen op basis van gepubliceerde artikelen of nieuwsberichten zijn puur informatief. De vrijblijvende informatie mag niet worden opgevat als een aanbod, beleggingsadvies of enige andere financiële dienst.

Gratis Account Aanmaken