010 - 254 0080
Goudprijs: 33,07 per gram -0.09%
Zilverprijs: 391,02 per kilo -0.001%

Goud op rekening kopen bij Doijer & Kalff. Wanneer u goud op rekening koopt bij Doijer & Kalff, koopt u echt fysiek goud. Dit fysieke goud wordt namens u opgeslagen in een streng beveiligde kluis. Deze kluis staat op uw naam en is dus persoonlijk. Het goud is dan ook echt uw eigendom. Door goud op rekening te kopen, investeert u niet in giraal goud, oftewel alleen op papier, maar heeft u ook echt fysiek goud in uw bezit.

Goud op rekening kopen

Bij Doijer & Kalff koopt u fysiek goud wanneer u goud koopt op rekening. U bepaalt zelf voor welk bedrag u goud wilt kopen. Het equivalent hiervan in goud wordt namens u aangekocht in de vorm van fysiek goud. Dit slaan wij voor u op in een persoonlijke kluis. U heeft bij ons dus de zekerheid dat het geld dat u investeert ook echt omgezet wordt in fysiek goud.

Voordelen van goud op rekening kopen

Goud op rekening kopen bij Doijer & Kalff heeft verschillende voordelen. De transactiekosten op uw rekening zijn altijd laag. Het goud dat u aankoopt op uw rekening is ook echt fysiek goud en dit wordt veilig opgeslagen in een persoonlijke kluis en is automatisch ook verzekerd. De persoonlijke kluis waarin uw goud wordt opgeslagen, bevindt zich in een grotere en zwaar beveiligde kluisruimte. Hierdoor kunt u bij Doijer & Kalff goud kopen op een voordelige en veilige wijze. Het is eenvoudig om de saldi van uw goud rekening over te schrijven naar een andere rekening bij Doijer & Kalff of naar een rekening bij een andere bank.

  • Lage transactiekosten
  • Altijd veilig en verzekerd opgeslagen
  • 100% fysiek goud
  • Saldi eenvoudig overdraagbaar

Hoe werkt goud op rekening kopen?

Het is zeer eenvoudig om bij Doijer & Kalff goud op rekening te kopen. Om dit te doen, moet u bij ons een rekening openen. Wanneer u dit gedaan heeft, kunt u een bedrag vaststellen waarvoor u goud wilt kopen. Dit bedrag wordt omgezet in het aantal grammen in goud. Dit aantal komt dan op uw rekening te staan. Het fysieke goud slaan wij voor u op in een kluis, zodat u er zeker van kunt zijn dat het veilig is opgeborgen. Voor meer informatie of het openen van een rekening kunt u contact opnemen met Doijer & Kalff via 010 254 00 80 of het contactformulier op onze website invullen.

Open hieronder een rekening

Doijer & Kalff