AFM Vergunning
Goudprijs: 48,93 per gram -0.08%
Zilverprijs: 681,76 per kilo -0.0016%

Goud kopen

49,60
Per gram
De premie op goud is €0,65 per gram.
De markt is gesloten. Kom a.u.b. terug op maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00.

Open hieronder kosteloos een account.

Open gratis account


Waarom goud kopen bij Doijer & Kalff?

  • Uitstekend rendement (sinds 2002 9,4% gemiddeld per jaar)
  • Goud behoudt koopkracht en beschermt tegen inflatie
  • Waarde van goud wordt steeds groter doordat goudwinning steeds moeilijker wordt
  • Aankoop 0,7% boven spot, met een minimumpremie van €6,50 per 10 gram bij Doijer & Kalff
  • Terugkoop 1% onder spot bij Doijer & Kalff
  • Opslag tegen 0,15% per kwartaal bij Doijer & Kalff, vanaf €14,95 per kwartaal
Gratis account aanmaken

50 gram goud

Bent u op zoek naar een geschikte beleggingsvorm en heeft u uw zinnen gevestigd op goud? Bij Doijer & Kalff kunt u veilig en snel goud kopen. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende formaten, waaronder 50 gram goud. Dit tamelijk kleine formaat beschikt over een aanzienlijk grote waarde. Met een uitstekend rendement heeft goud zichzelf bewezen als geschikte beleggingsvorm. Wilt u 50 gram goud kopen en verzekerd zijn van een betrouwbare partner? Bij Doijer & Kalff vertrouwt u op een veilige investering.

Wat is 50 gram goud?

50 gram is het de op een na kleinste goudbare en is zeer compact. Het kan best moeilijk zijn om een beeld te vormen van 50 gram goud. Goud is een zwaar product, waardoor de 50 gram al snel bereikt is. Bij Doijer & Kalff koopt u goudbaren met een zuiverheid van 999,9. Dit komt overeen met 99,9 procent en is in de praktijk het hoogst haalbaar.  Hierdoor kiest u dus voor een fijn stuk goud van onschatbare waarde.

50 gram goud prijs bij Doijer & Kalff

Maar wat betaalt u nu precies voor 50 gram goud? De goudprijs verandert continu. Dit heeft te maken met de schommelingen in de koers. Voor iedere belegging geldt dan ook dat u nauw in dient te spelen op de beurs. Zo kan 50 gram goud prijs het ene moment erg hoog zijn, maar kort daarna flink gekelderd zijn. Blijft u goed op de hoogte van deze ontwikkelingen, dan kunt u uw aankoop van 50 gram goud op hét geschikte moment doorvoeren. Zo is de 50 gram goud prijs dus afhankelijk van het door u gekozen moment.

Waarom 50 gram goud kopen bij Doijer & Kalff?

50 gram goud kopen doet u bij Doijer & Kalff: uw trouwe partner in goud. Wij zijn al sinds 1825 actief als kleinschalige bank en zijn uitgegroeid tot privaat. Koop je 50 gram goud bij Doijer & Kalff, dan kunt u vertrouwen op een honderd procent terugkoopgarantie. Een goede en veilige service staat bij ons hoog in het vaandel. Onze betrouwbaarheid is het doorslaggevend element voor onze klanten om hun aankoop van 50 gram goud bij ons te doen. 50 gram goud kopen doet u gemakkelijk online. Hiervoor maakt u een account aan en selecteert u het gewenste gewicht. Met dit account kunt u waar u ook bent en op ieder moment goud kopen. Zo kunt u adequaat handelen op het meest geschikte moment en koopt u het goud tegen een voordelige prijs. Zodra u een aankoop heeft gedaan bij Doijer & Kalff, bewaren wij uw goud op naam in een speciale en beveiligde kluis. Zo is uw vermogen altijd beschermd, terwijl u groeit met uw investering in 50 gram goud. Doijer & Kalff is uw trouwe partner in goud en zilver.