AFM Vergunning
Goudprijs: 48,94 per gram -0.08%
Zilverprijs: 682,72 per kilo -0.0007%

Goud kopen

49,61
Per gram
De premie op goud is €0,65 per gram.
De markt is gesloten. Kom a.u.b. terug op maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00.

Open hieronder kosteloos een account.

Open gratis account


Waarom goud kopen bij Doijer & Kalff?

  • Uitstekend rendement (sinds 2002 9,4% gemiddeld per jaar)
  • Goud behoudt koopkracht en beschermt tegen inflatie
  • Waarde van goud wordt steeds groter doordat goudwinning steeds moeilijker wordt
  • Aankoop 0,7% boven spot, met een minimumpremie van €6,50 per 10 gram bij Doijer & Kalff
  • Terugkoop 1% onder spot bij Doijer & Kalff
  • Opslag tegen 0,15% per kwartaal bij Doijer & Kalff, vanaf €14,95 per kwartaal
Gratis account aanmaken

250 gram goud kopen

Troy ounce (31,1034768 gram) is de standaard eenheid die internationaal wordt gebruikt in de goudhandel, maar een gewicht in grammen is voor veel beleggers in goud het dagelijkse referentiekader. 250 gram goud is bijvoorbeeld een concrete en handzame hoeveelheid.

Een goudbaar van 250 gram

Alle goudbaren die u bij Doijer & Kalff kunt kopen zijn van de hoogst haalbare zuiverheid, zo ook de goudbaar van 250 gram. De zuiverheid hiervan is 999,9, wat overeenkomt met 24-karaats goud. Deze wereldwijd erkende waarde is in de goudbaar zelf gedrukt. Deze zeer hoge zuiverheid maakt dat de 250 grams goudbaar optimaal verhandelbaar is op de internationale markt. Als u 250 gram goud bij ons koopt, slaan wij deze goudbaar op in een van onze zeer goed beveiligde kluizen. Dit gebeurt op naam, oftewel allocated. U deelt nooit uw goudposities met andere accounthouders, waardoor u ervan verzekerd bent dat u uw goud altijd weer kunt verkopen.

Wat is de goudprijs van 250 gram?

De goudprijs van 250 gram goud fluctueert van minuut tot minuut. De goudkoers staat namelijk onder invloed van allerlei ontwikkelingen op de beurzen. U kunt op onze website heel eenvoudig de actuele goudprijs bekijken. Ook kunt u de historische goudkoers inzien. Bij Doijer & Kalff kunt u goud kopen voor 0,7% boven spotprijs. Hiervoor rekenen wij een premie van €0,65 per gram goud. Deze premie is bedoeld om de productie- en transportkosten te dekken die gemoeid zijn met het maken van een goudbaar.

Slim investeren met 250 gram goud

250 gram goud is een mooie aanvulling op uw al bestaande posities, of juist een goede start als u wilt beginnen met beleggen in goud. Door te investeren in goud beschermt u uzelf tegen inflatie. Goud behoudt namelijk zijn koopkracht, omdat het een intrinsieke waarde heeft die alleen maar hoger wordt. Zo is de koers sinds 2004 met 10% gemiddeld per jaar gestegen. Ook u kunt uw voordeel doen van de betrouwbare stijgende prijs van goud. Door te investeren in 250 gram goud kiest u voor een historisch zeer betrouwbare en lonende belegging. Als de hoeveelheid van 250 gram goud te veel of juist te weinig is naar uw smaak, kunt u bij Doijer & Kalff ook terecht voor goudbaren van andere gewichten, zoals 10 gram goud, 500 gram goud en zelfs 1 kilo goud. Maak vandaag nog uw account aan en voer uw eerste order in!