AFM Vergunning
Goudprijs: 48,93 per gram -0.09%
Zilverprijs: 681,89 per kilo -0.0015%

Goud kopen

49,60
Per gram
De premie op goud is €0,65 per gram.
De markt is gesloten. Kom a.u.b. terug op maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00.

Open hieronder kosteloos een account.

Open gratis account


Waarom goud kopen bij Doijer & Kalff?

  • Uitstekend rendement (sinds 2002 9,4% gemiddeld per jaar)
  • Goud behoudt koopkracht en beschermt tegen inflatie
  • Waarde van goud wordt steeds groter doordat goudwinning steeds moeilijker wordt
  • Aankoop 0,7% boven spot, met een minimumpremie van €6,50 per 10 gram bij Doijer & Kalff
  • Terugkoop 1% onder spot bij Doijer & Kalff
  • Opslag tegen 0,15% per kwartaal bij Doijer & Kalff, vanaf €14,95 per kwartaal
Gratis account aanmaken

100 gram goud

Wilt u investeren in goud, dan kunt u bij Doijer & Kalff terecht voor goudbaren van diverse gewichten. Het beleggen in goud heeft zich de laatste jaren bewezen: het levert een uitstekend rendement op. Ieder gewicht aan goud kent een ander prijskaartje en verandert continu. Bent u op zoek naar 100 gram goud? Bij ons kunt u online uw order invoeren en het gewenste gewicht kopen. Wij slaan uw 100 gram goud op in een kluis, waardoor uw goudbaren in veilige omstandigheden verkeren.

100 gram goud kopen bij Doijer & Kalff

Doijer & Kalff is al sinds 1825 actief als kleinschalige bank en voorziet u in een betrouwbare service. Wilt u 100 gram goud kopen, dan kunt u bij Doijer & Kalf vertrouwen op een veilige opslag van uw goud. Bovendien wordt er frequent voor het gewicht van 100 gram gekozen bij de aankoop van goud. Kiest u voor Doijer & Kalff, dan kiest u voor een zuiverheid van maar liefst 999,9, ofwel 99,9 procent. Zo bent u na de aankoop van 100 gram goud een trotse eigenaar van zuiver 24-karaats goud. Daarnaast bent u verzekerd van een trouwe partner en kunt u bij ons rekenen op een honderd procent terugkoopgarantie.

100 gram goud prijs: dit betaalt u

De prijs van goud verandert continu. Dit heeft alles te maken met de huidige koers van het goud. Wil jij weten of het verstandig is om 100 gram goud te kopen, dan is het dus van belang om de koers nauwgezet in de gaten te houden. De 100 gram goud prijs wordt besloten op de beurs. Door continu op de hoogte te blijven van de huidige koers, kunt u zeer adequaat reageren op de ontwikkelingen. Zo kunt u onder de perfecte omstandigheden 100 gram goud kopen. Daarnaast bent u bij Doijer & Kalff verzekerd van de meest scherpe prijzen. We handelen namelijk maar een percentage van 0,7 procent bovenop de spotprijs. Hierdoor kunt u bij ons dus zeer voordelig 100 gram goud kopen.

Online goud kopen bij Doijer & Kalff

Wilt u 100 gram goud kopen? Dan kunt u bij Doijer & Kalff rekenen op een betrouwbare partij. 100 gram goud is een gangbaar gewicht en dus eenvoudig verhandelbaar. Hierdoor is het een zeer gunstige investering en de juiste manier om vermogen op te bouwen. Als u 100 gram goud wilt kopen, maakt u online een account aan. Selecteer het gewicht dat u wenst en schaf het goud aan wanneer u dat wilt. Wij zorgen ervoor dat uw gegevens en bestelling in veilige handen zijn. Zo gaan wij met veel discretie om met uw aankoop en bewaren we uw goud achter slot en grendel. Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor 100 gram goud? Wij komen u graag tegemoet en ondersteunen bij een prettige en veilige investering.