AFM Vergunning
Goudprijs: 48,97 per gram -0.05%
Zilverprijs: 682,11 per kilo -0.0013%

Goud kopen

49,63
Per gram
De premie op goud is €0,65 per gram.
De markt is gesloten. Kom a.u.b. terug op maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00.

Open hieronder kosteloos een account.

Open gratis account


Waarom goud kopen bij Doijer & Kalff?

  • Uitstekend rendement (sinds 2002 9,4% gemiddeld per jaar)
  • Goud behoudt koopkracht en beschermt tegen inflatie
  • Waarde van goud wordt steeds groter doordat goudwinning steeds moeilijker wordt
  • Aankoop 0,7% boven spot, met een minimumpremie van €6,50 per 10 gram bij Doijer & Kalff
  • Terugkoop 1% onder spot bij Doijer & Kalff
  • Opslag tegen 0,15% per kwartaal bij Doijer & Kalff, vanaf €14,95 per kwartaal
Gratis account aanmaken

10 gram goud

Wilt u beginnen met beleggen of bent u een kleine investeerder? Een goudbaar van 10 gram is de kleinste goudbaar in ons assortiment. Investeren in goud is een zeer geschikte manier om vermogen op te bouwen. Goud kopen kan al vanaf 10 gram goud en dit is dan ook het startersformaat. Wilt u goud kopen bij een ervaren en erkende partij? Op Doijer & Kalff kunt u bouwen. Wij zijn uw trouwe partner en ondersteunen u bij het beleggen in 10 gram goud. Goud behoudt de koopkracht en beschermt tegen inflatie.

10 gram goud onder de loep

10 gram goud is een zeer kleine goudbaar. Hoewel er sprake is van een kleine goudbaar, zegt dit niets over de waarde van het goud. 10 gram goud gaat gepaard met een hoge waarde en is dan ook een gewilde investering. Zeker voor kleine investeerders is 10 gram goud kopen een zeer effectieve wijze om in goud te beleggen. Door iedere maand een relatief kleine investering in goud te doen, blijft de uitgave beperkt, maar bouwt u in de tussentijd een groot vermogen aan goudbaren op. Hierdoor wordt de drempel om in goud te beleggen erg laag en is het voor veel mensen haalbaar om deze stap te zetten. Wilt u 10 gram goud kopen? Doijer & Kalff helpt u aan een veilige belegging.

10 gram goud prijs: dit betaalt u

In tegenstelling tot standaard aankopen, kent goud geen vaste prijs. Als u 10 gram goud wilt kopen, betaalt u de prijs die op dat moment van kracht is. Dit heeft te maken met de actuele koers van het goud. De huidige 10 gram goud prijs bij Doijer & Kalff gaat dan ook hand in hand met de stand van de beurs. Wilt u investeren in 10 gram goud, dan is het van belang dat u de koers nauw in de gaten houdt. Zo zorgt u ervoor dat u het goud exact op het juiste moment aanschaft. Koopt u het goud tegen een relatief lage prijs, dan is de kans groot dat u kunt meevieren op een waardestijging, waardoor uw investering fors zal toenemen.

Veilig 10 gram goud kopen bij Doijer & Kalff

Wilt u investeren in 10 gram goud, dan is het van belang dat u kiest voor een betrouwbare partij. Door de jarenlange ervaring van Doijer & Kalff kunt u vertrouwen op discretie en veiligheid. Uw gegevens zijn bij ons in goede handen en uw aankoop wordt met respect behandeld. Investeert u in 10 gram goud, dan wordt deze in onze goed beveiligde kluis voor u bewaard. Daarnaast heeft u recht op een honderd procent terugkoopgarantie. Deze discretie en vertrouwen zijn mededoorslaggevende factoren om Doijer & Kalff als partner te kiezen. Bij ons kiest u voor een gouden investering. 10 gram goud kopen doet u bij Doijer & Kalff.