AFM Vergunning
Goudprijs: 48,93 per gram -0.09%
Zilverprijs: 681,89 per kilo -0.0015%

Goud kopen

49,61
Per gram
De premie op goud is €0,65 per gram.
De markt is gesloten. Kom a.u.b. terug op maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00.

Open hieronder kosteloos een account.

Open gratis account


Waarom goud kopen bij Doijer & Kalff?

  • Uitstekend rendement (sinds 2002 9,4% gemiddeld per jaar)
  • Goud behoudt koopkracht en beschermt tegen inflatie
  • Waarde van goud wordt steeds groter doordat goudwinning steeds moeilijker wordt
  • Aankoop 0,7% boven spot, met een minimumpremie van €6,50 per 10 gram bij Doijer & Kalff
  • Terugkoop 1% onder spot bij Doijer & Kalff
  • Opslag tegen 0,15% per kwartaal bij Doijer & Kalff, vanaf €14,95 per kwartaal
Gratis account aanmaken

Wat krijgt u als u een goudbaar van 1 kilo koopt?

De goudbaren die wij verkopen zijn alle van de hoogst mogelijke zuiverheid, namelijk 999,9. Deze waarde is ook in de goudbaar gedrukt en komt overeen met 24-karaats goud. Door deze zeer hoge zuiverheid is de goudbaar goed verhandelbaar op de internationale markt. U kunt er dus op vertrouwen dat u uw 1 kilo goudbaar altijd weer kunt verkopen. Deze baar wordt, na aanschaf, door ons opgeslagen in onze zeer veilige kluis. Dit gebeurt allocated, oftewel op naam. Accounthouders zijn dus verzekerd van hun eigen goud en delen nooit posities met andere accounthouders.

Wat is de prijs van 1 kg goud?

De waarde van 1 kilo goud ligt niet vast. Die is namelijk afhankelijk van de actuele goudkoers, die van minuut tot minuut verandert. Bekijk hier in de actuele goudprijs. De prijs die u op onze website ziet voor 1 kilo goud, verandert real-time mee. Wij verkopen al onze goudbaren voor 0,7% boven spotprijs en rekenen een premie van €0,65 per gram goud.

1 kilo goud: een slimme investering

Investeren in goud werpt al jarenlang zijn vruchten af: sinds 2004 is de koers met ruim 10% gemiddeld per jaar gestegen. 1 kilo goud kopen lijkt wellicht een grote aankoop, maar op termijn zal deze investering zich hoogstwaarschijnlijk ruim terugbetalen. Het is van belang dat u begrijpt dat 1 kilo goud kopen een investering voor de lange termijn is. U schaft namelijk een gehele goudbaar aan, die u later, indien u hem weer wilt verkopen, niet kunt opdelen in kleinere eenheden. Heeft u behoefte aan meer flexibiliteit in uw investering in 1 kilo goud? Kies dan voor het kopen van kleinere goudbaren, zoals 500 gram goud, 100 gram goud of zelfs 10 gram goud. Bij Doijer & Kalff betaalt u altijd de scherpste prijs: de premie is voor elk gewicht hetzelfde. Begin vandaag nog met investeren in goud!